עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מניח שהוא התכוון לבשר בקר, בד"כ יש בסופרים בקר טחון מוכן ובמחשבוני תזונה יש ערכים מסויימים לבקר טחון רגיל. אם אתה לוקח נתח כלשהו וטוחן אותו אז הערכים יכולים להיות שונים.א)באיזה בשר טחון הכי מומלץ להשתמש שגם יהיה במחיר זול יחסית
בכל דבר בעל אותם ערכים (תבדוק במחשבוני תזונה). כנראה שבבשר די שמן.ב)במה מומלץ להחליף/לגוון את המנה הזו.
כנראה זה בכוונה בשר של 4-5% בערך,העניין הוא שבמחשבונים רשום "בשר טחון" וזה הרי כותרת כללית מידי הרי יש מלא סוגים של בשר שאני לא בטוח מה הכי עדיף בשביליאני מניח שהוא התכוון לבשר בקר, בד"כ יש בסופרים בקר טחון מוכן ובמחשבוני תזונה יש ערכים מסויימים לבקר טחון רגיל. אם אתה לוקח נתח כלשהו וטוחן אותו אז הערכים יכולים להיות שונים.
בכל דבר בעל אותם ערכים (תבדוק במחשבוני תזונה). כנראה שבבשר די שמן.
הבשר בקר טחון שמוכרים בסופרים בד"כ הוא יותר שמן מ 4-5% שומן, יותר לכיוון 15-20%, לפחות מה שאני ראיתי.כנראה זה בכוונה בשר של 4-5% בערך
אהלן,עשיתי תפריט מסה אצל איש מקצוע מסוים די מוכר
בקר טחון מחלק מס' 4 או 8 הוא יחסית "רזה" - 5% לפני בישול.כנראה זה בכוונה בשר של 4-5% בערך,העניין הוא שבמחשבונים רשום "בשר טחון" וזה הרי כותרת כללית מידי הרי יש מלא סוגים של בשר שאני לא בטוח מה הכי עדיף בשבילי
ממליץ על מס 4 , בשר כתף, 21/4 חלבון ושומן וטעים , אצלנו כל שבת כפרוסות בשר ברוטב,בקר טחון מחלק מס' 4 או 8 הוא יחסית "רזה" - 5% לפני בישול.
ויש סופרם שמים בבשר טחון שומן כבש שזה כמו שאמרת 15% או יותרהבשר בקר טחון שמוכרים בסופרים בד"כ הוא יותר שמן מ 4-5% שומן, יותר לכיוון 15-20%, לפחות מה שאני ראיתי.