עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא, הוא התכוון לכך שהאם האפקט של הקריאטין נשאר לנצח כל עוד אתה ממשיך להשתמש בו ,או ששימוש ב"סייקלים" של קריאטין יעצימו את האפקט.או במילים אחרות - האם יש צורך להפסיק מידי פעם בכדי שהגוף "לא יפסיק לייצר לבד" קריאטין?
אין צורך להפסיק
קודם כל, אני לא מבין איך הגעת לפירוש הזה מהשאלה שלו.לא, הוא התכוון לכך שהאם האפקט של הקריאטין נשאר לנצח כל עוד אתה ממשיך להשתמש בו ,או ששימוש ב"סייקלים" של קריאטין יעצימו את האפקט.
הוא אומר :קודם כל, אני לא מבין איך הגעת לפירוש הזה מהשאלה שלו.
שימוש בקריאטין לתקופה בלתי מוגבלת
שמירה על אפקט הקריאטין לאורך כל הדרך
מקבל את ההשערה שלך.אני משער
כי אני תמיד צודק? כאילו דא.ואם אתה משער, למה קבעת נחרצות ש"לא" ? ☝️
תיזהר שהבאן לא יעלה לך לראש 🤡כי אני תמיד צודק? כאילו דא.
בדיוק לזה התכוונתי. יש לכם הסבר מוכח לזהכי אני תמיד צודק? כאילו דא.
א. @White Walker אני תמיד צודק. 🤣בדיוק לזה התכוונתי. יש לכם הסבר מוכח לזה
מחקר רציני שטוען את הטענה שאפקט הקריאטין נמשך לתמיד כול עוד אנני מפסיק את השימוש בו.א. @White Walker אני תמיד צודק. 🤣
ב.לא ברור לי,אתה רוצה מחקר ? או שאתה רוצה הסבר?
אתה בטוח בעצמך ב100 אחוז ללא ספק שצריכת קריאטין ללא זמן מוגבל שומרת בצורה טכניקה על האפקט? אשמח לקבל מהם דברים המוכחים את הטענת הזאת.
איזה אפקט?אפקט הקריאטין
עלה בכוח עד 10 אחוז. אני חושב ששימוש בקריאטין אין צורך ליותר מחודשים עד שלוש. הבנתי שהרבה פה חושבים אחרתאיזה אפקט?
אני לא מכיר שום מחקר שמדבר על 10% עליה בכוח כתוצאה משימוש בקריאטין, כך שבטח אני לא מכיר שום מחקר שמדבר על זה לאורך זמן.עלה בכוח עד 10 אחוז
אמרתי עד 10 אחוז בכוח. בחיפושים בפורום על שימוש בקריאטין ראיתי הרבה אנשים שדוגלים בדרך ללא הפסקה בעת השימוש.אני לא מכיר שום מחקר שמדבר על 10% עליה בכוח כתוצאה משימוש בקריאטין, כך שבטח אני לא מכיר שום מחקר שמדבר על זה לאורך זמן.
יש אסבר לכך? מדוע החומר לא נותן אפקט יותר משמעותי בסייקלים?לפי הספרות שאני מכיר (לא מחקרים) אין צורך לעשות הפסקות בשימוש. באתר האמין examine.com מופיעה השאלה "Do you need to cycle creatine?" עם התשובה הפשוטה "NO".