ייעוץ שימוש בקריאטין

Crogam

משתמש פעיל
561
5
נק' מוניטין:
5
561
5
עפ"י מה אתם מבססים את השימוש בקריאטין לתקופה בלתי מוגבלת תוך שמירה על אפקט הקריאטין לאורך כל הדרך?

או במילים אחרות - האם יש צורך להפסיק מידי פעם בכדי שהגוף "לא יפסיק לייצר לבד" קריאטין?

אין צורך להפסיק

או במילים אחרות - האם יש צורך להפסיק מידי פעם בכדי שהגוף "לא יפסיק לייצר לבד" קריאטין?

אין צורך להפסיק
לא, הוא התכוון לכך שהאם האפקט של הקריאטין נשאר לנצח כל עוד אתה ממשיך להשתמש בו ,או ששימוש ב"סייקלים" של קריאטין יעצימו את האפקט.

לא, הוא התכוון לכך שהאם האפקט של הקריאטין נשאר לנצח כל עוד אתה ממשיך להשתמש בו ,או ששימוש ב"סייקלים" של קריאטין יעצימו את האפקט.
קודם כל, אני לא מבין איך הגעת לפירוש הזה מהשאלה שלו.
שנית כל, לא.

קודם כל, אני לא מבין איך הגעת לפירוש הזה מהשאלה שלו.
הוא אומר :
שימוש בקריאטין לתקופה בלתי מוגבלת
שמירה על אפקט הקריאטין לאורך כל הדרך

משמע הוא שואל איך אתה משתמש בקריאטין ושומר על האפקט שלו לאורך כל הדרך והוא לא מתפוגג. (אני משער,בוא נחכה למה שהבחור ששאל יגיב.)

• פותח/ת השרשור
אני חלש במחקרים. 😕
@יהושע64 ו @Fuck אולי ידעו.
אתה בטוח בעצמך ב100 אחוז ללא ספק שצריכת קריאטין ללא זמן מוגבל שומרת בצורה טכניקה על האפקט? אשמח לקבל מהם דברים המוכחים את הטענת הזאת.

• פותח/ת השרשור
איזה אפקט?
עלה בכוח עד 10 אחוז. אני חושב ששימוש בקריאטין אין צורך ליותר מחודשים עד שלוש. הבנתי שהרבה פה חושבים אחרת
שעדיף לא להפסיק את השימוש של הקריאטין לתורך 5 גרם לצורך תחזוקה כדי לשמר את האפקט שדברתי עליו מקודם.
אני חושב שזאת טעות מפני שהדבר לא מוכח אבל הסמך לשמוע אחרת ואולי אשנה את דעתי.

• פותח/ת השרשור
אני לא מכיר שום מחקר שמדבר על 10% עליה בכוח כתוצאה משימוש בקריאטין, כך שבטח אני לא מכיר שום מחקר שמדבר על זה לאורך זמן.
אמרתי עד 10 אחוז בכוח. בחיפושים בפורום על שימוש בקריאטין ראיתי הרבה אנשים שדוגלים בדרך ללא הפסקה בעת השימוש.

לפי הספרות שאני מכיר (לא מחקרים) אין צורך לעשות הפסקות בשימוש. באתר האמין examine.com מופיעה השאלה "Do you need to cycle creatine?" עם התשובה הפשוטה "NO".
יש אסבר לכך? מדוע החומר לא נותן אפקט יותר משמעותי בסייקלים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית