הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון SS

YarinWorkout

מושעה
135
6
נק' מוניטין:
5
135
6
שאלה לגבי ss אולי שונה מרוב השאלות שכאן, אבל השאלה היא
האם SSתעשה אותך חזק מבחינת אגרופים חזקים ויכולת להרים דברים כבדים יותר, ובכללי אתם מבינים למה אניי מתכוון כשאני אומר אדם חזק.
האם זה ככה? האם משקל על המוט שווה גם כל דברים האלה?

שאלה לגבי ss אולי שונה מרוב השאלות שכאן, אבל השאלה היא
האם SSתעשה אותך חזק מבחינת אגרופים חזקים ויכולת להרים דברים כבדים יותר, ובכללי אתם מבינים למה אניי מתכוון כשאני אומר אדם חזק.
האם זה ככה? האם משקל על המוט שווה גם כל דברים האלה?
בגדול כן, אבל צריך לזכור שהדרך הכי טובה להשתפר במשהו היא הפעולה הספציפית. זאת אומרת שאם המטרה שלך זה אגרוף חזק, תתאמן באגרוף.

לדעתי אתה תהיה חזק יותר בכללי

אבל מבחינת אגרוף - זה קודם כל טכניקה ואז עבודה על כוח מתפרץ
אז תעבוד על SS לשפר את הכח הכללי ואחרי שתגיע לרמה טובה תשלב תרגילי כח מתפרץ
ובינתיים תעבוד על טכניקות אגרופים

האם SSתעשה אותך חזק מבחינת אגרופים חזקים ויכולת להרים דברים כבדים יותר
לגבי אגרופים קיבלת תשובה, לגבי יכולת להרים דברים כבדים, בSS אתה מרים דברים כבדים יותר ויותר כל אימון, אז כמובן שאתה משתפר ביכולת להרים דברים כבדים (=כוח)

• פותח/ת השרשור
הטכניקה של האגרוף לא תשתפר מאימוני כוח, אבל באותה טכניקה האגרוף יהיה חזק יותר.
לדעתי אתה תהיה חזק יותר בכללי

אבל מבחינת אגרוף - זה קודם כל טכניקה ואז עבודה על כוח מתפרץ
אז תעבוד על SS לשפר את הכח הכללי ואחרי שתגיע לרמה טובה תשלב תרגילי כח מתפרץ
ובינתיים תעבוד על טכניקות אגרופים
לגבי אגרופים קיבלת תשובה, לגבי יכולת להרים דברים כבדים, בSS אתה מרים דברים כבדים יותר ויותר כל אימון, אז כמובן שאתה משתפר ביכולת להרים דברים כבדים (=כוח)
בקיצור הכוח הכללי שמשתפר זה לא כוח רק להרמת מוטות ועושה אותך חזק בעוד תחומים? זו בעצם השאלה

בקיצור הכוח הכללי שמשתפר זה לא כוח רק להרמת מוטות ועושה אותך חזק בעוד תחומים? זו בעצם השאלה
כוח זה כוח.
זה לא שאם תשים אתה יכול להסקוויט עם מוט 100 קילו על הגב, לא תצליח להסקוויט נניח בן אדם ששוקל 80 קילו (כי כשזה לא עם מוט זה קצת שונה).

• פותח/ת השרשור
כוח זה כוח.
זה לא שאם תשים אתה יכול להסקוויט עם מוט 100 קילו על הגב, לא תצליח להסקוויט נניח בן אדם ששוקל 80 קילו (כי כשזה לא עם מוט זה קצת שונה).
כן התכוונתי לכוח כללי יש לי דוגמאות ממש כלליות להרים דברים, דחיפה של דברים
כוח.
אז נראלי שעניתם לי על השאלה - שכן
תקן אותי אם אני טועה
יש לי עוד שאלה חשובה כנראה אגמור את בחיטוב בסוף עוד 3-4 חודשים בסביבות ינואר פברואר, לאחר מכן SS עד סביבות מאי-יוני , אחרי זה חודשיים - 3 של חיטוב ואז בקיץ אני אחרי סבב , אתם אומרים שתהיה מסה מכובדת? בסהכ המטרה יותר להראות טוב.
ואם תשוו לזה שעכשיו אני מחטב עד ינואר -פברואר
לאחר מכן מתחיל מסה נקייה עם AB מתכונת בילדינג הרבה נפח , ואז נותן חיטוב לקראת הקיץ. בדוגרי התוצאות יהיו יותר טובות? ואל תענו כי אתם חושבים שSS בסיס טוב והכי טובה למתחיל זה כבר הבנתי.
אבל כל אחד והמטרות שלו

יש לי עוד שאלה חשובה כנראה אגמור את בחיטוב בסוף עוד 3-4 חודשים בסביבות ינואר פברואר, לאחר מכן SS עד סביבות מאי-יוני , אחרי זה חודשיים - 3 של חיטוב ואז בקיץ אני אחרי סבב , אתם אומרים שתהיה מסה מכובדת? בסהכ המטרה יותר להראות טוב.
ואם תשוו לזה שעכשיו אני מחטב עד ינואר -פברואר
לאחר מכן מתחיל מסה נקייה עם AB מתכונת בילדינג הרבה נפח , ואז נותן חיטוב לקראת הקיץ. בדוגרי התוצאות יהיו יותר טובות? ואל תענו כי אתם חושבים שSS בסיס טוב והכי טובה למתחיל זה כבר הבנתי.
אבל כל אחד והמטרות שלו

הSS באמת בא לתת לך בסיס טוב
לצורך העניין הוא יביא אותך מהר מאוד ל100 קילו סקוואט ל3X5 מה שיאפשר לך להרים לפחות 80 ל3X8
ככה שסבב מכובד של SS יאפשר לך סבב יעיל ואיכותי יותר של תוכנית בילדינג

אם תתחיל ישר בילדינג אתה תפמפם 20 קילו אם תעשה SS לפני אתה תפמפם 80

הבנת את העקרון?

לצורך העניין הוא יביא אותך מהר מאוד ל100 קילו סקוואט ל3X5 מה שיאפשר לך להרים לפחות 80 ל3X8

הבנת את העקרון?

100 קילו סקוואט נהיה בסיס טוב?😳

האם SSתעשה אותך חזק מבחינת אגרופים חזקים
לא. אם אתה רוצה אגרופים חזקים תתאמן על לתת אגרופים. תתחיל מקירות/שקי אגרוף, אחר כך תעבור לבני אדם.
ויכולת להרים דברים כבדים יותר
תלוי באיזו צורה. אם אתה מבצע דד ליפט ל5 חזרות זה לווא דווקא יעזור לך לסחוב שקי קניות למרחק של 100 מטר מהאוטו, אבל זה יעזור לך אם אתה מתכנן לעבור דירה 😃
האם משקל על המוט שווה גם כל דברים האלה?
בתור אחד שביקר בהרבה מאוד הופעות מטאל, שבהן אחת האטרקציות היא מה שנקרא "פוגו" כשקבוצה של מטאליסטים מתרכזים באמצע ומתחילים לדחוף זה את זה באמצע קטע ברוטאלי, אני הרגשתי את עצמי בתור הרבה יותר חזק מהממוצע ולמרות שהיציבות שלי לא הכי טובה לאנשים היה הרבה יותר קשה להזיז אותי מהמקום מהאשר בשבילי להזיז אותם, אז בפרמטר הספציפי הזה הייתי קורה לעצמי "איש חזק".

• פותח/ת השרשור

הבנת את העקרון?
לא. אם אתה רוצה אגרופים חזקים תתאמן על לתת אגרופים. תתחיל מקירות/שקי אגרוף, אחר כך תעבור לבני אדם.

תלוי באיזו צורה. אם אתה מבצע דד ליפט ל5 חזרות זה לווא דווקא יעזור לך לסחוב שקי קניות למרחק של 100 מטר מהאוטו, אבל זה יעזור לך אם אתה מתכנן לעבור דירה 😃

בתור אחד שביקר בהרבה מאוד הופעות מטאל, שבהן אחת האטרקציות היא מה שנקרא "פוגו" כשקבוצה של מטאליסטים מתרכזים באמצע ומתחילים לדחוף זה את זה באמצע קטע ברוטאלי, אני הרגשתי את עצמי בתור הרבה יותר חזק מהממוצע ולמרות שהיציבות שלי לא הכי טובה לאנשים היה הרבה יותר קשה להזיז אותי מהמקום מהאשר בשבילי להזיז אותם, אז בפרמטר הספציפי הזה הייתי קורה לעצמי "איש חזק".
אז עם סבב ss ועוד חיטוב (זה מה שאספיק עד הקיץ) אוכל גם להעלות מסה מכובדת? לפחות כמו שהייתי מעלה בתוכנית בילדינג?

אז עם סבב ss ועוד חיטוב (זה מה שאספיק עד הקיץ) אוכל גם להעלות מסה מכובדת? לפחות כמו שהייתי מעלה בתוכנית בילדינג?
חד משמעית, לא. SS לא תביא לך את כמות המסה שתוכל להשיג באותו הזמן מתוכניות שנועדו להיפרטרופיה. אבל לטווח הרחוק יותר משתלם לך להתחזק ורק אז לעבור לתוכניות היפרטרופיה. אם אתה חושב 3 חודשים קדימה, פרוש מSS. אם אתה חושב 3 שנים קדימה, תעשה SS.

100 קילו סקוואט נהיה בסיס טוב?😳
אם אתה שוקל 65 😁

אם אתה מבצע דד ליפט ל5 חזרות זה לווא דווקא יעזור לך לסחוב שקי קניות למרחק של 100 מטר מהאוטו
יודע מה כן יעזור?
ניחשת נכון!
Farmers walk 🤣

חד משמעית, לא. SS לא תביא לך את כמות המסה שתוכל להשיג באותו הזמן מתוכניות שנועדו להיפרטרופיה
😲

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית