הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

המבורגר מסרטן כמו אסבסט

אני לא אתן לך את השמות של האונקולוגים שטיפלו כי אני מכבד אותם ושומר על כבודם..
אבל באופן חד משמעי כולם המליצו על אכילת בשר אדום באופן יומי..
ואין לי איזה מאמר FANCY אבל אני חושב שזה יספיק... ויראה לך שברוב המחלות שמתמודדים עם בעיות של ספירת דם נמוכה בשר הוא חיוני...
Foods to Eat to Increase Red Blood Cells |

אני לא אתן לך את השמות של האונקולוגים שטיפלו כי אני מכבד אותם ושומר על כבודם..
אבל באופן חד משמעי כולם המליצו על אכילת בשר אדום באופן יומי..
ואין לי איזה מאמר FANCY אבל אני חושב שזה יספיק... ויראה לך שברוב המחלות שמתמודדים עם בעיות של ספירת דם נמוכה בשר הוא חיוני...
Foods to Eat to Increase Red Blood Cells |
אין המלצה מיוחדת לצריכת בשר לפי הקישור שהבאת.. אלא כחלק מקבוצות המזונות העשירים בויטמינים ומינרלים חשובים יחד עם מזונות צמחיים. יש תחליף.
שאת זה אני יכולה להבין ומדובר בהמלצה גם לאוכלוסיה הכללית ולא רק לחולי סרטן.

רגע ואם אני מעשן גראס אז הסרטן כאילו מתבטל או מתקזז? 🤡
בנימה רצינית יותר, אני אוהב לאכול סרטן ולכן סביר להניח שהוא לא יספיק לאכול אותי 😋🍴

אני מדבר כרגע על ערכים וספיגה...
בסופו של דבר זה תלוי במודעות ובהקפדה.
למשל, שכיחות האנמיה כתוצאה ממחסור בברזל (Iron-deficiency anemia) בקרב צמחונים דומה לזו שבקרב לא-צמחונים.
אבל אני אסכים שזה דורש יותר מעקב וטיפה יותר מאמץ..

בסופו של דבר זה תלוי במודעות ובהקפדה.
למשל, שכיחות האנמיה כתוצאה ממחסור בברזל (Iron-deficiency anemia) בקרב צמחונים דומה לזו שבקרב לא-צמחונים.
אבל אני אסכים שזה דורש יותר מעקב וטיפה יותר מאמץ..
טיפה? ניסיתי להיות טבעוני. חודש. אכלתי בפלוס של 500 ועדיין ירדתי במשקל(אולי נוזלים לא שולל). איבדתי את הרצון לחיות. אחרי זה הבנתי למה כל כת מוצלחת מתחילה מזה שאתה אומר שאתה רע וחלש ושאיזה בודה יורובסקי יגאל אותנו מייסורינו ויתן סויה להמונים במחיר אטרקטיבי.
ברצינות, זה קשה מאוד. גם קשה גם יקר, וגם פחות אנאבולי. במשוואה שלי לא שווה את המאמץ. אם את מצליחה, לא אומר שגם גברים יצליחו. המשקל והכח שונה.. אני מקווה 😃

טיפה? ניסיתי להיות טבעוני. חודש. אכלתי בפלוס של 500 ועדיין ירדתי במשקל(אולי נוזלים לא שולל). איבדתי את הרצון לחיות. אחרי זה הבנתי למה כל כת מוצלחת מתחילה מזה שאתה אומר שאתה רע וחלש ושאיזה בודה יורובסקי יגאל אותנו מייסורינו ויתן סויה להמונים במחיר אטרקטיבי.
ברצינות, זה קשה מאוד. גם קשה גם יקר, וגם פחות אנאבולי. במשוואה שלי לא שווה את המאמץ. אם את מצליחה, לא אומר שגם גברים יצליחו. המשקל והכח שונה.. אני מקווה 😃
נכון, זה סובייקטיבי. וגם המקרה שלך זה מקרה פרטי שלא בהכרח משקף את רמת הקושי שבתהליך.. שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.

רגע ואם אני מעשן גראס אז הסרטן כאילו מתבטל או מתקזז? 🤡
בנימה רצינית יותר, אני אוהב לאכול סרטן ולכן סביר להניח שהוא לא יספיק לאכול אותי 😋🍴
אם אתה מעשן בשר ואוכל ירוק אז אתה טוב חי לגמרי

נכון, זה סובייקטיבי. וגם המקרה שלך זה מקרה פרטי שלא בהכרח משקף את רמת הקושי שבתהליך.. שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.

אני לא חושב שיש אנשים שזה "קל" בשבילם להיות טבעוניים, לפחות לא לרוב המוחץ.

שיורידו את המחירים ככה אפשר יהיה לקנות יותר ! מוחעחעחעחע

הסיכוי למות מסרטן היום הוא כל כך קטן בהשוואה לדברים שסביבנו כל היום והסבירות שיהרגו אותנו גבוהה הרבה יותר.

לא רשמתי שזה "קל"...

נכון, אבל אמרת שרמת הקושי שלו לא משקפת מה שיקרה לאחרים.
זה נכון, אבל הפואנטה שלי שהבחירה היא בין קשה/קשה מאד/ כמעט בלתי נסבל/בלתי אפשרי.

לא סתם רובנו לא טבעוניים וגם אלו שכן לא מחזיקים (רובם).

אנחנו מופצצים בכל כל כך הרבה קרינה (שהטלפון הסלולרי הוא חלק קטן ממנה) במהלך היום בהשוואה לאנשים בעבר, ובמשך כל כך הרבה זמן, שכבר אי אפשר לשים את האצבע ממה אתה מקבל סרטן.

• פותח/ת השרשור
בשר מעובד. אנשים פה לא יודעים לקרוא?
וסך הכל מחקר אחד גם כן, מי שמשנה את דעתו על פי מחקר אחד די אידיוט.

לא מחקר אחד חבוב, לפחות עפ"י הנטען זו תוצאה של סקירת מאות מחקרים.

וכמובן שמדובר בבשר מעובד, למה התרשמת אחרת?

אנחנו מופצצים בכל כל כך הרבה קרינה (שהטלפון הסלולרי הוא חלק קטן ממנה) במהלך היום בהשוואה לאנשים בעבר, ובמשך כל כך הרבה זמן, שכבר אי אפשר לשים את האצבע ממה אתה מקבל סרטן.

פה בדיוק הבעיה...
סרטן מגיע מסלולר.. אנטנות סלולריות.. עמודי חשמל ענקיים שחלקם מפוזרים בעיר... זיהום אוויר... אפילו בשמפו לשיער , במרכך כביסה , בסבון רחצה יש חומרים מסרטנים...

מי שעושה לו טוב לעשן.. שיעשן!! מי שעושה לו טוב לאכול בשר מעובד... שיהנה!!! מי שעושה לו טוב להיות טבעוני... מברוק!!

לא בטוח למה הכוונה ב "כתבה בררה" אבל ספציפית הארגון הזה מאוד משמעותי עבור הרבה מאוד
אנשים וגורמים בענף המזון כי המלצות שלו משפיעות על הפרנסה שלהם
גם האו"ם זה ארגון משמעותי,ועדיין,זה לא מונע מהם לבלבל את הביצים לפעמים...

רק לא הוא... 😲

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית