הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המבורגר מסרטן כמו אסבסט

לא בטוח למה הכוונה ב "כתבה בררה" אבל ספציפית הארגון הזה מאוד משמעותי עבור הרבה מאוד
אנשים וגורמים בענף המזון כי המלצות שלו משפיעות על הפרנסה שלהם
(להבדיל, למשל, מאיזה טקסט לא קשור לכלום בוויינט)

כן.. כי להורים שמאכילים את הילדים שלהם במקדונלדס או בורגר קינג ממש אכפת ממה שארגון הבריאות העולמי אומר... פחחח... 🤣🤣

• פותח/ת השרשור
גם האו"ם זה ארגון משמעותי,ועדיין,זה לא מונע מהם לבלבל את הביצים לפעמים...

כן, נפנופי ידיים גם אני יודע אבל הגוף הזה סביר שמשפיע עליך אפילו יותר מאשר ה או"ם : ))
כן.. כי להורים שמאכילים את הילדים שלהם במקדונלדס או בורגר קינג ממש אכפת ממה שארגון הבריאות העולמי אומר... פחחח... 🤣🤣

🤣 יש מצב

הכוונה היא לבשר מעובד,חבל שארגון הבריאות העולמי חושב שכל המבורגר הוא מעובד.

למה זה חדש למישהו שהמבורגר מעובד הוא פחות בריא?
בשר + חומרים משמרים/מיצבים, פוספטים, תוספות שומן צמחי מעובד וכו'..
לעומת בשר+ביצה ואולי פירורי לחם כאשר מכינים בבית.

האמת היא שיש התייחסות גם לבשר אדום לא מעובד, אבל בקבוצה אחרת, לא כמסרטן, אלא כ"כנראה מסרטן". לא ברור מה הכוונה.. וגם מה זה "ראיות מכניסטיות"...?
http://www.iarc.fr/en/media-centre/pr/2015/pdfs/pr240_E.pdf
Red meat
After thoroughly reviewing the accumulated scientific literature, a Working Group of 22 experts from 10 countries convened by the IARC Monographs Programme classified the consumption of red meat as probably carcinogenic to humans (Group 2A), based on limited evidence that the consumption of red meat causes cancer in humans and strong mechanistic evidence supporting a carcinogenic effect. This association was observed mainly for colorectal cancer, but associations were also seen for pancreatic cancer and prostate cancer.

Processed meat
Processed meat was classified as carcinogenic to humans (Group 1), based on sufficient evidence in humans that the consumption of processed meat causes colorectal cancer.

בשר מעובד. אנשים פה לא יודעים לקרוא?
אני מצרף שוב את הקישור שנתתי באשכול אחר להודעה המקורית של ארגון הבריאות העולמי.
בשר מעובד - מסרטן (קבוצה 1). באנגלית: carcinogenic to humans
בשר אדום - חשוד כמסרטן (קבוצה 2A) ובלשונם: probably carcinogenic to humans

החלק היפה בכל העסק הוא התגובות האוטומטיות של האנשים לפי תפיסת עולמם המוקדמת. confirmation bias במיטבו.
אנחנו מופצצים בכל כל כך הרבה קרינה (שהטלפון הסלולרי הוא חלק קטן ממנה) במהלך היום בהשוואה לאנשים בעבר, ובמשך כל כך הרבה זמן, שכבר אי אפשר לשים את האצבע ממה אתה מקבל סרטן.
זה ממש לא נכון.

זה בדוק וזה ברוסיינס
עם כל סלידתי מענייני "לחץ נפשי" למיניהם, סרטן קשור למערכת החיסונית, והיא מצידה קשורה גם למצבים נפשיים. מזה לא נובע שאם אכילת המבורגר עושה לך מצב רוח טוב הרי שאתה מוגן מפני ההשפעות השליליות שלה.

עם כל סלידתי מענייני "לחץ נפשי" למיניהם, סרטן קשור למערכת החיסונית, והיא מצידה קשורה גם למצבים נפשיים. מזה לא נובע שאם אכילת המבורגר עושה לך מצב רוח טוב הרי שאתה מוגן מפני ההשפעות השליליות שלה.

בדקת את זה?

את זה שאם אכלתי המבורגר מעובד וזה עשה לי מצב רוח טוב זה מגן עליי מפני השפעותיו השליליות

כשאני טוען שמשהו לא קיים, חובת ההוכחה היא על מי שלא מסכים איתי. לדוגמא: אני טוען שאין פיל אדום שטס כעת במסלול אליפטי סביב הירח למרות שאין לי דרך להוכיח את זה.

כשאני טוען שמשהו לא קיים, חובת ההוכחה היא על מי שלא מסכים איתי. לדוגמא: אני טוען שאין פיל אדום שטס כעת במסלול אליפטי סביב הירח למרות שאין לי דרך להוכיח את זה.

מי החליט את זה?

האם פילוסופיה היא מדע מדוייק?

upload_2015-10-27_13-18-7.png

(ובתרגום: לא. אם אתה רוצה להגביל את הדיון למדע מדוייק נא לא לדבר אלי עברית, שאינה שפה מוגדרת היטב. אני מציע להמשיך את הדיאלוג בלוגיקה סימבולית).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית