הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מאמר מעניין בהמשך לדיון HB Vs. LB

לא לרמות זה תרד לעומק שאתה תמיד יורד. כל דבר מעל 80% יהיה סבבה.
לא עשיתי לואבר הרבה זמן אבל אני אעשה, האמת שבזמן האחרון אני די גמיש אז גם הלואבר שלי סביר להניח יהיה יחסית עמוק בהייבר אני יורד עד לקבלת הבאונה מהברך

אבל זה מה שאני כותב פה 2 דפים ורבים איתי שלא נכון:🤦‍♂️:

@Beast and cheat?
אני בהחלט טוען שאין מה להשוות סקוואטים שמסתיימים אחרת. דיון של הייבאר ATG מול לואובאר רגיל זה דיון מטופש, בכל מקרה.
לא נכנסתי לדיון כזה פשוט כי אין לו משמעות. אני מניח שבהייבאר ATG מזיזים את המוט יותר. זה לא אומר כלום בנוגע לדיון הייבאר VS לואו באר, שהוא שורש העניין - הצד של ההייבאריסטים טוען שמסת השריר זהה, והמשקל גבוה יותר כי טווח התנועה קטן יותר. הצד שלי טוען שהמשקל גדול יותר כי מעורבת יותר מסת שריר, ושגם בטווח התנועה הלואו באר לכל הפחות לא מפסיד. זה שורש הדיון ובעצם הסיבה ללמה טווח התנועה הוא בכלל הנושא.
זה התחיל איפשהו לפני שנה וחצי, אגב, לא היום ולא אתמול.

אני בהחלט טוען שאין מה להשוות סקוואטים שמסתיימים אחרת. דיון של הייבאר ATG מול לואובאר רגיל זה דיון מטופש, בכל מקרה.
לא נכנסתי לדיון כזה פשוט כי אין לו משמעות. אני מניח שבהייבאר ATG מזיזים את המוט יותר.
לא מבין על מה ניהלנו דיון אם שנינו אומרים את אותו הדבר...

...It's 4:20 somewhere

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית