הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסוכן?

• פותח/ת השרשור nizano
  • פורסם בתאריך

nizano

משתמש מתחיל
12
2
נק' מוניטין:
2
12
2
קראתי בקילוגרם בפורטל שאסור לעשות בנץ פרס ולחיצת כתפיים בעצימות גבוהה באותו אימון, אבל באחת התוכניות שמציעים שם משלבים את שניהם. בענתיים אני עושה את שניהם באותו אימון, להמשיך ככה או לשנות??

קראתי בקילוגרם בפורטל שאסור לעשות בנץ פרס ולחיצת כתפיים בעצימות גבוהה באותו אימון, אבל באחת התוכניות שמציעים שם משלבים את שניהם. בענתיים אני עושה את שניהם באותו אימון, להמשיך ככה או לשנות??
אם אתה מדבר על לחיצת כתפיים בעמידה עם מוט, אז זה פשוט לא יעיל. בשניהם הכתף הקדמית והחזה העליון עובדים חזק מאוד , ואחד יבוא על חשבון השני. עדיף להפריד ולתת יום-יומיים מנוחה

הסיכוי לפציעה יכול להיות גדול יותר, אבל זה באמת תלוי ברמת המתאמן וסוג האימון.
אין טעם לעבוד עליהם בעצימות באותו האימון ביחד מכיוון שהאחד יפריע להתקדמות או ללחיצה חזקה של השני, ויש כאן מעורבות רבה של שרירים דומים.
הסיבים העליוניים של החזה עובדים סינרגטית ב 2 התרגילים, כמו גם הטרייספס.
הכתפיים לעומת זאת עובדות ב 2 התרגילים אך סינרגטית באופן שונה בכל תרגיל.

אוקיי, הבנתי שכדאי לפצל הבעי שאני עושה ab ושניהם עובדים על הטרייספ
אז איך כדאי לפצל את זה @White Walker @shahar18
רוטציה.
יש לך A1 ו A2 לצורך העניין, ב A1 אתה עובד עצים על הבנץ' ומוסיף נפח לכתפיים (פרס\פוש פרס\Z PRESS\ WATEVER)
וב A2 אתה עובד עצים על הפרס ומוסיף נפח לבנץ' (בנץ' רגיל\בשיפוע חיובי\פלייס\מקבילים וכו')

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית