הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ליפטרים - עושים חיטוב או נשארים במסה?

YOUMIRINBRUH

משתמש מתחיל
176
21
נק' מוניטין:
0
176
21
אז רצתי לדעת אם אתם עושים חיטוב או אתם נשארים במסה כול הזמן ?. כי אני עשיתי חיטוב תקופה ארוכה ועכשיו תקוע ולא מצליח להרזות אולי בגלל המטובלזים נפגע או משהו . אתם ממלצים לי לעשות מסה מעל 20 אחוז שומן ? ואם כן להתחיל בפלוס 150/200 קלורי ?

תחטב עד א"ש שבוא תוכל למשוך מסה להרבה זמן
כנראה שעכשיו אתה חסר מסת שריר ועדיף לרדת כמה שיותר בא"ש

• פותח/ת השרשור
מה מסה על 20 אחוז
חיטוב ומהר
תחטב עד א"ש שבוא תוכל למשוך מסה להרבה זמן
כנראה שעכשיו אתה חסר מסת שריר ועדיף לרדת כמה שיותר בא"ש
אני בתפריט של חיטוב אבל לא רואה ירדה במשקל כי אני תקופה כבר מנסה לא יודיע אם המטבולזים נדפק .משקל שלי כרגע 75 גובה 165 . ויש לי גם עודפי עור(ככה אמר לי הרופא ) אז את המשקל אני לא יודיע בדיוק

אני בתפריט של חיטוב אבל לא רואה ירדה במשקל כי אני תקופה כבר מנסה לא יודיע אם המטבולזים נדפק .משקל שלי כרגע 75 גובה 165 . ויש לי גם עודפי עור(ככה אמר לי הרופא ) אז את המשקל אני לא יודיע בדיוק
כמה קל' אתה מכניס ביום?

1. מבקש לכתוב כותרת עניינית. אני לא מנהל אבל זה מפריע בעין שאני רואה נושא ולא מבין על מה הוא יעסוק לפי הכותרת
אז רצתי לדעת אם אתם עושים חיטוב או אתם נשארים במסה כול הזמן ?
כן. עושים מסות וחיטוב. יש ליפטרים לאומת זאת שמעדיפים להתחזק בנייטראלי ולא לזוז במשקל. זה אפשרי אבל קשה ואיטי יותר.
אתם ממלצים לי לעשות מסה מעל 20 אחוז שומן ?
מנסיון אישי, אם הגוף שלך נוטה להשמנה אתה לא תוכל להמנע מזה. אתה לא יכול עם גוף אנדומורפי לתת תקופות בין 12 ל18 אחוז שומן כמו שממליצים בספרים. זה פשוט לא אפשרי... אז אני אישית ויתרתי כרגע על הרעיון הזה ומנסה פשוט לא לעבור את המצב שבו אני עדיין רואה את הזין במקלחת.
ואם כן להתחיל בפלוס 150/200 קלורי ?
תלוי עד כמה עצימה תוכנית האימונים שלך

לדעתי תן בחורף תקופה של מסה עם תוכנית כוח טובה SS או טקסס
אחכ תחזור לחיטוב אם נמאס לך מחיטוב לדעתי עדיף לתת תקופה של מסה

• פותח/ת השרשור
לדעתי תן בחורף תקופה של מסה עם תוכנית כוח טובה SS או טקסס
אחכ תחזור לחיטוב אם נמאס לך מחיטוב לדעתי עדיף לתת תקופה של מסה
זה מה שאני חושב כי נמאס לי מחיטוב . ויש לי הרבה עודפי עור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית