הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ליפטרים - עושים חיטוב או נשארים במסה?

YOUMIRINBRUH

משתמש מתחיל
176
21
נק' מוניטין:
0
176
21
אז רצתי לדעת אם אתם עושים חיטוב או אתם נשארים במסה כול הזמן ?. כי אני עשיתי חיטוב תקופה ארוכה ועכשיו תקוע ולא מצליח להרזות אולי בגלל המטובלזים נפגע או משהו . אתם ממלצים לי לעשות מסה מעל 20 אחוז שומן ? ואם כן להתחיל בפלוס 150/200 קלורי ?

• פותח/ת השרשור
תעשה בדיקות דם ומאזן הורמונלי
אני אעשה . ומאזן הירמונאליעם הבדיקות דם יוצא או צריך בדיקה אחרת
אני כבר יותר מידי זמן על 100
וממשיך להתחזק
אז להתחיל בפלוס 100 ? ולשלב אירובי יהיה בסדר ? אני רוצה לעלותכמה שיותר בשריר ומינימום שומן .

אני אעשה . ומאזן הירמונאליעם הבדיקות דם יוצא או צריך בדיקה אחרת

אז להתחיל בפלוס 100 ? ולשלב אירובי יהיה בסדר ? אני רוצה לעלותכמה שיותר בשריר ומינימום שומן .
אם אתה כבר על אחוז שומן גבוהה אז עדיף שקודם תרד.

• פותח/ת השרשור
אם אתה כבר על אחוז שומן גבוהה אז עדיף שקודם תרד.
אמרתי מקודם שאני תקוע כבר כמה חודשים לא יורד . ויש לי עודפי עור ובתמנות לא כול כך העריכו כנראה נכון כי לא רואים את העודפים מרחוק מקרוב כול הטן התחתונה אצלי עודפי עורו מהצדדים במותניים ובחזה

אמרתי מקודם שאני תקוע כבר כמה חודשים לא יורד . ויש לי עודפי עור ובתמנות לא כול כך העריכו כנראה נכון כי לא רואים את העודפים מרחוק מקרוב כול הטן התחתונה אצלי עודפי עורו מהצדדים במותניים ובחזה
תוריד עוד את הקלוריות ותוסיף עוד אירובי

לא יודיע אחי אני אראה מה אעשה אולי אעשה מסה של חודשיים שלוש להיות חופשי קצת גם ככה עכשיו חורף
ואז מה תעשה חיטוב שנה שלמה כשתגיע ל30%?
ותאבד את כל המסת שריר שצברת עכשיו?

עדיף לו לעשות מסה כי לעשות חיטוב שהוא לא יעמוד בו זה לא יעזור
שיצא קצת המשגרה אחכ יחזור לחיטוב יקח זמן כן אבל מי רודף אחריו 😃

REAL 20% is not that bad.

Depends on your goals.

The question is WHAT are you eating?
By the way, experienced advanced lifters dont diet

They keep their bw slowly towards the category they are

Only if you drop a category you diet

• פותח/ת השרשור
אני אף פעם לא עשיתי מסה אני עדיין בחיטוב חחח היתיי 100 קילו עכשיו 75/76 קילו . אני חושב ללכת לרופא עור שיגיד לי בוודאת כמה יש לי עודפי עור ואם בכלל אני צריך להוריד עוד . כי יש לי מסה שריר בגוף לא יודיע עד כמה אבל אבל אם נגיד שי עלי 5 קילו שריר ו 5 קילו עודפי עור אני כבר במשקל טוב . אני אמשיף חיטוב בכול זאת ואראה אם יש התקדמות השבוע הזה לא אשמור משבוע הבא מתחיל

בטוח שאתה 20% שומן?
איך בדקת?
אולי תעלה לכאן תמונה ותקבל הערכה.

אני נגד גרעון קלורי בגילאים האלה,
במיוחד שכנראה אתה לא מכניס מספיק חלבון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית