נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
אבל הוא כן שם חולצה שאומרת את זה 🙄כשהוא משוויץ בסקוואט שלו הוא לא אומר "אל תשכח שאני שמן" 😆
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל הוא כן שם חולצה שאומרת את זה 🙄כשהוא משוויץ בסקוואט שלו הוא לא אומר "אל תשכח שאני שמן" 😆
אומנם אני שמן אני בחיים שלי לא הולך להשתמש בזה כתרוץ 😉אל תשכח שהוא שמן 🤣
אני הולך למכון עם חולצה שאומרת "אני חזק, המשקלים זה כי אני באימון התאוששות".אבל הוא כן שם חולצה שאומרת את זה 🙄
הנה רעיון לעוד חולצה - "אני לא באמת חלש, אני בחיטוב." 🤡אני הולך למכון עם חולצה שאומרת "אני חזק, המשקלים זה כי אני באימון התאוששות".
"די לצחוק עלי, אני בריסט!"הנה רעיון לעוד חולצה - "אני לא באמת חלש, אני בחיטוב." 🤡
אנשים חכמים ידעו שאימון התאוששות זה 70% מהRM אז גם אם נוסיף 30% למשקלי התאוששות שלך עדיין נגיע לפלטה וחצי 🙄אני הולך למכון עם חולצה שאומרת "אני חזק, המשקלים זה כי אני באימון התאוששות".
כן, אבל מה לך ולאנשים חכמים?אנשים חכמים ידעו שאימון התאוששות זה 70% מהRM אז גם אם נוסיף 30% למשקלי התאוששות שלך עדיין נגיע לפלטה וחצי 🙄
אני חושב שהפעם תום לא יסלח לנו אז אני מעדיף להמנע מלהגיב ✋🛑✋כן, אבל מה לך ולאנשים חכמים?
איזה RM ? 😉אימון התאוששות זה 70% מהRM
זה מפתיע. "מרפק גולפאים" הוא פציעה די שכיחה.עוד לא הגיע אלי מתאמן עם פציעות במרפק
התכוונתי RDLהתכוונת touch and go דדליפט