עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה לא מתעייף מהפוסטים האלה לעולם?מי מכיר את המסעדות הבאות ויכול לתת חוות דעת:
1. meatos
2. מקום של בשר
3. texas bbq
4. בוצ'רי דה ברילוצ'ה
5. שיין&שארפ
6. מרינדו
אתה לא מתעייף מהפוסטים האלה לעולם?
בטח.. זו אכן הייתה שאלה של כן או לא..לא, עונה לך על התשובה ?
מספר 4. (ברמת החייל, כן?)
אולי הבשר הכי טעים שיצא לי לאכול במסעדה..
נ. ב. תהיה מוכן לחור העמוק בכיס בסוף הארוחה
אם אתה מחפש מסעדה טובה ואין לך בעיה לקצת נסיעה יש בעין הוד מקום מצוין
כן ברמת החייל
גם לי אמרו את זה... כמה חור בכיס ?
אגב למישו יש עוד הצעות למסעדות ? אני וחבר רוצים ללכת...
?!?!מה זה המסעדה הערבית הזו? הייתי שם פעם בסוף הצטערתי על זה בשירותים. למרות שהאוכל היה אחלה.
אם אתה מחפש מסעדה טובה ואין לך בעיה לקצת נסיעה יש בעין הוד מקום מצוין
המסעדה בעין הוד? דוניה רוסה?אחלה מסעדה ועין הוד זה בכלל אחד המקומות היותר יפים בארץ (סוג של גרתי שם תקופה)
קיצור מיטוס סתם.
מקום של בשר מעולה, יקר רצח
טקסס וברילוצ'ה שניהם של אותם בעלים שהוא במקרה חבר שלי, באמת מקום טוב ואחלה חווית אוכל.
שיין אנד שארפ גם לא רע אותו קונספט כמו מקום של בשר
באחרון לא הייתי.
למה? סתם בשביל לעצבן?דרוש תיוג של @קרןשמש
הוא התכוון למיטוס ( meatos )בקטע של ה"יקר רצח" ודוניה מומלצת למרות שהיא באמת קצת יקרה אבל האיכות והאווירה שווים את זההמסעדה בעין הוד? דוניה רוסה?
היא ממש לא יקרה אפילו נחשבת לזולה מאוד ביחס לאיכות שלה
את רצינית? אנטריקוט 400 גרם עולה שם 120-130 שקל (דוניה רוסה)הוא התכוון למיטוס ( meatos )בקטע של ה"יקר רצח" ודוניה מומלצת למרות שהיא באמת קצת יקרה אבל האיכות והאווירה שווים את זה
אני לא יודע למה אתה חושב שאני נקבה אבל נזרום...את רצינית? אנטריקוט 400 גרם עולה שם 120-130 שקל (דוניה רוסה)
אני לא יודע למה אתה חושב שאני נקבה אבל נזרום...
אתה בא אוכל סטייק והולך הביתה? אני מסתכל על מחיר של ארוחה כמו בן אדם (מנה ראשונה, גריל בשרים מעורב, קינוח ואיזה יין) כמו שצריך במסעדה כזו. לא רק סטייק והביתה כאילו באת לאכול צהריים באיזו שיפודייה. יוצא קצת יקר, מה לעשות. עדיין מסעדה מעולה