הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע הפרעות שינה

Stardas

משתמש מתחיל
38
8
נק' מוניטין:
8
38
8
לפני שבועיים חזרתי לסייקל אחרי הפסקה של שנה בערך,כבר שבוע ימים שיש לי הפרעות שינה,אני בקושי נרדם ועד שאני נרדם אני קם כמה פעמים באמצע הלילה,ביקשתי מהרופא משפחה שלי כדורי שינה והוא נתן לי זודורם שבהתחלה הוא עזר לי קצת להירדם אבל אחרי 5 ימים אני כבר לא מרגיש אותו ולא ממש בא לי להתחיל עם כדורים יותר חזקים,תופעות כאלה קרו לי בעבר עם שימוש בטרן אבל לא ברמה הזאת,הסייקל שלי הוא:
פרופ 300 מ״ג
דקה קצר 300 מ״ג
טורינבול 50 מ״ג

החומרים שאתה משתמש בהם, על הנייר, לא אמורים לגרום לך לנדודי שינה.
אני מניח שהבעיה עשויה להיות ממקור אחר, ויש הרבה כיוונים.

האם אתה בחיטוב? בגרעון קלורי? ואם כן, כמה זמן?
האם חווית נדודי שינה בעבר, בלי קשר לשימוש בחומרים?
האם אתה בתקופה לחוצה מבחינה נפשית?
ביצעת בדיקות דם מקיפותל אחרונה?

נתראה מה התשובות ונתקדם הלאה

• פותח/ת השרשור
לא חוויתי בעבר בעיות שינה למעט משימוש בטרן שאחרי תקופה קצרה הבעייה נעלמה
אני לא בגירעון קלורי ואני לא לחוץ מבחינה נפשית הכל אצלי די רגיל בשיגרה
עשיתי בדיקות דם לפני 3 חודשים והכל היה בסדר גמור גם מבחינה הורמונלית וגם כל השאר
הדבר הזה פשוט לא מובן לי

• פותח/ת השרשור
לא נוטל כלום בערב לא כדורים לא קפה לא כלום...וחוץ מזה מה הקשר לנוטל טורינבול בערב?
הייתי לוקח אנדרולים ודיבולים פעם לפני השינה ולא הייתה לי בעייה
מה שכן זה פעם ראשונה שאני לוקח דקה קצר אולי יש קשר לזה לא יודע

ננדרולון מעלה את רמות הפרולקטין.
פרולקטין גבוה, בדרך עקיפה, עלול לגרום גם לרמות אסטרוגן גבוהות, ושניהם (או אחד מהם) לבעיות שינה.
הם אתה חווה עוד תופעות המאפיינות פרולקטין או אסטרוגן גבוה?

• פותח/ת השרשור
אין לי בעיות פרולקטין ואסטרוגן בכלל ובמיוחד לא במינונים כאלה
דבר אחד שמתי לב לאחרונה שיש לי משחקים עם הליבידו(פעם ככה פעם ככה)
אחרי שבוע של סייקל הרגשתי חרמנות רצח אבל בא נגיד שה... לא מגיע ל100 % זיקפה וזה נראה לי בגלל הדקה קצר הזה ובעיות כאלה היו לי עם טרן ודקה ארוך,למרות שמבחינת תוצאה יחסית לשבועיים אני מאוד מרוצה אבל הקטע של ההפרעות שינה והמשמו מבאסים אותי רצח

אין לי בעיות פרולקטין ואסטרוגן בכלל ובמיוחד לא במינונים כאלה
דבר אחד שמתי לב לאחרונה שיש לי משחקים עם הליבידו(פעם ככה פעם ככה)
אחרי שבוע של סייקל הרגשתי חרמנות רצח אבל בא נגיד שה... לא מגיע ל100 % זיקפה וזה נראה לי בגלל הדקה קצר הזה ובעיות כאלה היו לי עם טרן ודקה ארוך,למרות שמבחינת תוצאה יחסית לשבועיים אני מאוד מרוצה אבל הקטע של ההפרעות שינה והמשמו מבאסים אותי רצח
אין לך בעיית פרולקטין. יש לך עלייה זמנית בפרולקטין עקב החומר.

• פותח/ת השרשור
אחרי ש4 ימים אני לא נרדם הוא אמר לי לנסות תכדורים האלה שהם יחסית לא חזקים ועובדה שגם הם לא ממש עוזרים חוץ מהיומיים הראשונים
נראה לי שאני מחליף את הדקה קצר במסטרון וזהו זה

צריך לפטר את הרופא שלך בן אדם.
זודורם לא חזק?
זאת התרופה שהוא בחר כטיפול ראשוני?
לא יודע. לא נשמע הגיוני..

• פותח/ת השרשור
זודורם משפיע בדיוק ל3 שעות והוא יחסית לא כדור חזק לעומת אחרים,אל תמהר לפטר תרופא שלי כי הוא נראה לי הרופא היחיד שמבין עניין בכל דבר ולא כמו שאר הרופאים האטומים מנסיון רב תאמין לי...יצאת קצת מפרופורציות אחי

אחרי ש4 ימים אני לא נרדם הוא אמר לי לנסות תכדורים האלה שהם יחסית לא חזקים ועובדה שגם הם לא ממש עוזרים חוץ מהיומיים הראשונים
נראה לי שאני מחליף את הדקה קצר במסטרון וזהו זה
לפחות אתה יודע שקיבלת npp אורגינל ולא משהו אחר , אגב אתה לא חייב להחליף אתה יודע אתה יכול להמשיך ולצרוך דוסטינקס או קברגולין כדי להוריד את רמות הפרולקטין . הזקפה יכולה להגרם גם בגלל לחץ דם אבל לא רואה שיש קשר למה שאתה לוקח ...

זודורם משפיע בדיוק ל3 שעות והוא יחסית לא כדור חזק לעומת אחרים,אל תמהר לפטר תרופא שלי כי הוא נראה לי הרופא היחיד שמבין עניין בכל דבר ולא כמו שאר הרופאים האטומים מנסיון רב תאמין לי...יצאת קצת מפרופורציות אחי
את הזודורם מזמן הגבילו לכדור אחד ליום בלבד (בניגוד לשאר הפסיכוטרופים שאפשר לקחת כמה במרווחים קצרים מאד..)
הרופא שלך, שנתן לך את הכדורים בכזאת קלות, הוא היחיד מבין כולם שאטום באמת (והניסיון שלי עולה על שלך בתחום)
"מבין עניין" זה המתכון לצרות בלתי הפיכות עקב שימוש בתרופות שלא לצורך.
תבדוק את המאזן ההורמונלי. והלחץ דם. עם השימוש בחומרים יש ת. לוואי של הפרעות שינה. (וגם עניין ה...מה-שמו, כלול.)
עצה ממני, תישן יותר מאוחר אם זמן השינה שלך מתקצר.
קח דברים שמשפיעים הורמונאלית לטובת השינה. ולא תרופות מרשם.

• פותח/ת השרשור
בסדר בלי להכיר אותי הנסיון שלך יותר טוב ממני ומהרופא....אתמול לא לקחתי זודורם וישנתי 9 שעות שינה יחסית טובה....עובדה שבסופן של דבר זה עזר

לא קשור... זמן מחצית חיים של זודורם הוא בסביבות ה4-3 שעות אם לא פחות. אין מצב שלקחת פעם אחת ומאז השינה שלך הסתדרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית