הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מוזר

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
היי אני בן 14 באמצע מסה,אני כבר 3-4 חודשיים במסה ועכשיו אני תקוע,ואני על פלוס קלורי שלי 700 איך זה הגיוני שאני לא עולה?

וגם אני פשוט עשיתי קצת ניסוי וטעייה באקסל של ה-RMR פעם אחת נגיד 70 על 1.70 ו72 על 1.70 וזה היה אפרש של 20 קלוריות בערך.
oh-my-aint-ya-one-smartass-fellow-thumb.jpg

אתה משמיע את הטענה הזאת הרבה פעמים. אפשר לקבל הפניה למקור?

In humans, studies had demonstrated that metabolism would slow more than you’d predict (for
the weight loss) when you dieted people. To a smaller degree, metabolism would also go up when
you overfed them.
A guide to flexible dieting - Lyle McDonald
עמוד 12

תודה.

הוא נותן הפניה לאותם "studies"? אמנם זה נשמע הגיוני, אבל די קשה לקבל מושג על גודל האפקט מהמשפט הסתום הזה ("To a smaller degree").
בספר הזה ספציפית הוא לא נותן הפניות למקור. ללייל יש 2 סוגי ספרים. ספרים מדעיים בסגנון של THE PROTEIN BOOK וTHE KETOGENIC DIET וספרים בסגנון HANDBOOK שנועדו לשימוש הרחב (ואין בהם רפרנסים) כמו הספר הזה. אני בטוח שבאחד הספרים האחרים שלו אפשר למצוא לזה רפרנס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית