הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Only time will tell if you can break the spell back in your own world

Nemesis עדכן/ה את הלוג ״SS שמשלבת טקסס בלחיצות״:

עדכון לוג: 08/04/16 אימון עצימות

Squat 3x5 50kg החלטתי לשחק עם האחיזה כדי למצוא את הרוחב שלא גורם לי לכאבים בגיד המרפק, אעלה כל אימון ב10 קילו כדי להתרגל לאחיזה שונה ולעבודה על טכניקה קצת.

Bench Press 1x3 87.5kg היה הרבה יותר קל מה85 של שבוע שעבר.

Deadlift 1x5 152.5kg PR- החזרה הרביעית והחזרה החמישית היו קצת מאתגרות בעיקר ששמתי לב שהייתי לא מרוכז בסט הזה ויכלתי להיות מכווץ הרבה יותר, אם הבטן הייתה מכווצת יותר הסט הזה היה הרבה יותר קל.

ספאם:
הגעתי למכון בערך ב8:20 אני לא מת על להתאמן כל כך מאוחר, מעדיף להגיע ב6 וחצי או 7, הבנץ' היה מעולה, גם הדדליפט למרות החוסר ריכוז שפגע ביכולת שלי בדדליפט ולדעתי קצת יותר ריכוז והייתי יכול להרים את זה בהרבה יותר קלות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 10/04/16 שבוע 9 אימון 1

משקל גוף: 90.7

Squat 3x5 60kg קליל
Bench Press Volume 5x5 76kg PR לא היו כאבים בגיד המרפק וזה עשה לי את החיים קלים בבנץ', הלך מעולה והכול עלה אפילו שמיהרתי מאוד ולא הייתה לי אפשרות לנוח 5-6 דקות בין כל סט, יחסית למנוחה של 2-3 דקות בכל סט הכול עלה מצוין.
Deadlift 1x5 155kg (belted) PR!!!!!! היה קל יותר מה152.5 ולא בהכרח בגלל החגורה, ביום חמישי אני יודע בוודאות שהבטן שלי בקושי הייתה מכווצת והסט היה מלוכלכך מאוד והפעם תיקנתי, הרגיש לי קל יחסית.

ספאם:
אימון מצוין, בשבוע הבא אני אשתדל להגיע בשעה שאני לא קצוב בזמן ומוצא את עצמי בדילמה אם לפגוע במנוחה בבנץ' או במנוחה בדדליפט, זה עלול להוביל לכשל בשל חוסר במספיק זמן של מנוחה בין סטים, עדיף שאני לא אשחק באש בטח שהמשקלים ממשיכים לטפס להם.

דבר אחד הציק לי בדדליפט, חבר שהסתכל על הסט שם לב שב2 חזרות האגן עלה ראשון, ממש לפני הניתוק אני חושב שזה גרם קרה לי בסרטון של ה150, למרות שהסט לא היה קשה זה מציק לי שהתופעה הזאת חוזרת ואני מחפש איך לפתור אותה מעבר להוצאת חזה, הדבר היחיד שעולה לי בראש שאולי בחלק מהחזרות אני לא לוחץ את הרצפה ובגלל זה הסיטואציה נגרמת, מה דעתכם? @Matty @White Walker

קרא את שאר עדכון הלוג...

אם האגן עולה קודם אז כנראה הוא נמוך מידי.
בלי קשר, סרטון תמיד יותר יעיל מטקסט.

כנראה שרשרת אחורית חזקה יותר, אין סיבה אחרת לדעתי לאגן גבוה יחסית.

עדכון לוג: 12/04/16 שבוע 9 אימון 2

משקל גוף: 91.2
Squat 3x5 60kg

Press 3x3 54kg PR
Weighted Chin Ups 3x3 22kg PR

ספאם:
אימון ארוך, הסקוואט היה בטכניקה מצויינת וממשיך להתקדם ב10 קילו בכל אימון עד ל100 או 110.
הפרס היה מאתגר ועצבן אותי מאוד- סט ראשון החזרה הראשונה הייתה בטעות פוש פרס אז השלמתי עוד חזרה כי זה הרגיש קל.
סט שני הפלג גוף התחתון לא היה מכווץ מספיק אבל הכול עלה, בסט האחרון החזרה השלישית הייתה קצת מאתגרת אבל עלתה.
צ'ין אפס פחות קל בהשוואה לשבועות קודמים.
אני מרוצה שהצלחתי לעבור את שני הכשלים של הפרס משבוע שעבר ולהמשיך הלאה

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 14/04/16 שבוע 9 אימון 3

עדכון לוג שבוע 9 אימון 3
משקל גוף: 91.3

Squat 3x5 70kg
Bench Press עצימות 1x3 90kg
Deadlift 1x5 157.5kg PR

ספאם:

אימון מצויין, סקוואט רגיל אין משהו מיוחד.
בנץ' היה קל הרבה יותר ממה שחשבתי, אחלה דרך לתקן את המפגש האחרון שהיה לי עם ה90 בפבואר.
דדליפט- חגרתי והחגורה הרגה אותי ב2 חזרות הראשונות או שהסגירה לא מתאימה לי או שחגרתי במיקום גרוע אז העפתי את החגורה ונתתי עוד 3 חזרות בלי, העצירה קצת הקשתה על הסט אבל הכול עלה, אני חושב שאת ה160 ביום ראשון אני אעשה בלי חגורה.
רציתי לעשות סרטון של ה157.5 אבל אחרי שלחצתי פליי וסיימתי את הסט הסתבר שהכרטיס זיכרון בפלאפון מלא ושזה לא צילם...

קרא את שאר עדכון הלוג...

GPA-IPC באוגוסט? אני מגיע!

החלטתי שאני אתחרה בתחרות שיש ב18 לאוגוסט, התכנון הוא לסיים SS בסוף מאי ולהתחיל הכנה של 10 שבועות לתחרות (עם השבועיים של לפני תחרות זה יוצא לי בסביבות ה12 שבועות, הכוונה ל10 שבועות לפני כל החלק של הסוף).
אני עדיין לא יודע אם אני אתחרה בקרב 3 או בPush&Pull זה בעיקר תלוי בחוליה החלשה שלי- הסקוואט שאני מאוד מקווה להצליח לחזק עד סוף מאי במידת האפשר לפני שאתחיל בלוק הכנה לתחרות.

לאחר התחרות אני אתחיל חיטוב ארוך, סביר להניח שאני אשקול קרוב ל100 סמוך למועד התחרות ואני ארצה לרדת לאיזור ה80-85 ואז להמשיך הלאה בכל הכוח.

עשיתי קצת שינויים בתפריט, תיקנתי את מצב החלבון, הייתי מתחת ליחס של 1:2 ועכשיו היחס גבוה יותר.
ערכים סופיים נכון להיום:
סביבות ה3500-3600 קלוריות
באיזור ה450 גרם פחמימות
204 גרם חלבון
112 גרם שומן

לא מעניין אותי גוף לקיץ, לא אכפת לי להגיע לתחרות גם על 23% שומן או אלוהים יודע כמה, אני גם לא יודע על כמה א"ש אני היום אולי סביבות ה16-17, כל מה שמעניין אותי זה לעשות את המקסימום עד סוף מאי, לסיים את הSS הזאת הכי טוב שאפשר, להתחיל הכנה לתחרות, להגיע לתחרות ראשונה, ללמוד מה שיש ללמוד ובעיקר להנות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

מזל טוב!
כל הכבוד אחי,מחכים לעדכונים:)
ואם התחרות תהיה בזמן חופש בפתח תקווה אני אולי אבוא

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית