Resource icon

Only time will tell if you can break the spell back in your own world

Scream עדכן/ה את הלוג ״נמאס לעשות מכרעים רוצה להיות ליפטר לכל החיים- 5x5 madcow״:

עדכון לוג: 11/02/16 שבוע 3 אימון 3

משקל גוף: 88.2

Squat 1x3 105kg PR- belted
Squat 1x8 82kg באק אוף סט

ה105 היה מצויין.

Bench Press 1x2F 90kg
Bench Press 1x8 70kg באק אוף סט

יכול להיות שבאתי עייף היום, הסטאפ היה בסדר.

Weighted Chin Ups 1x3 22kg PR
Weighted Chin Ups 1x8 12kg באק אוף סט

מישהו קרע את הDips Belt הטובה של Salsport ועשיתי את הצ'ין אפס עם חגורה זמנית שהיא לא נוחה בעליל אבל עדיין עלה.

Assistance: Weighted Dips 3x5 26kg

ספאם:

השבוע הבנץ' לא הלך לי טוב כל כך בהשוואה לשבוע שעבר, האמת שכבר בסט שקדם ל90 הרגשתי משהו שונה אבל העדפתי להתעלם מזה ולא לתת לזה להפריע לי מנטאלית, לא נורא אני פשוט אעשה את המשקלים האלה שוב בימי ראשון וחמישי הקרובים ואולי אני אוסיף עוד קצת קלוריות.
הסקוואט הרגיש מצויין ואני מרוצה שהוא ממשיך להתקדם, הצ'ין אפס היה גם בסדר.

Hardness: 9
הבאק אוף סטס היו מאתגרים היום, בעיקר בסקוואט שזה פשוט לא נוח לעשות 8 חזרות, הבנץ' גם היה קצת מאתגר כי עשיתי אחיזה רחבה יותר ולא את האחיזה שאני עושה בדרך כלל ובצ'ין אפ הרגשתי עייף כבר וגם החגורה הזמנית לא ממש תרמה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

Scream עדכן/ה את הלוג ״נמאס לעשות מכרעים רוצה להיות ליפטר לכל החיים- 5x5 madcow״:

עדכון לוג: 12/02/16 סיכום שבוע שלישי

משקל גוף: 88.4

היה שבוע עם כמה נקודות טובות וכמה נקודות שהן קצת פחות טובות, מכשולים שנגררו לשבוע הבא ואני צריך לעבור אותן.
מה היה השבוע?

נקודות חיוביות:
*)אחרי תקופה מסויימת שהייתי מתנדנד באיזור ה87 קילו משקל גוף הצלחתי לעלות מעל 88.
*)3 פלטות דדליפט קל יחסית, מהירות ביצוע הסטים עלה והחזרות נראות הרבה יותר אקספלוסיביות בהשוואה לעבר.
*)הסקוואט המשיך להתקדם, עומד על 105 קילו כרגע.
*)PR מפתיע בפרס שהיה פחות נוראי מהמצופה.
*הChin Ups עם משקל השתלבו יפה בתוכנית במקום הBent Over Row.
*)הטכניקה בסקוואט נראית הרבה יותר טוב השוואה לשבועות קודמים

נקודות שליליות:
*)שני כשלים בבנץ' 87.5 x4 ו90 x2
*)הטכניקה בקלין עדיין בתהליכי למידה, אני הופך את זה מפאוור קלין למאסל קלין כי אני לא מיישם את הפיצוץ והמעבר מהרגליים לידיים בצורה נכונה.

פתרון לנקודות השליליות:
*)לעשות בבנץ' את ה87.5 וה90 עוד פעם, להשתדל לא לצאת מכיווץ הפעם ב87.5 ולהכניס יותר את המרפקים ב90.
*)להפסיק לעת עתה בתרגול של קלין שלם ולחזור לתרגל שלבים, לתרגל רק את הכניסת ברכיים ותחילת המעבר מהרגליים לידיים עד שזה יבוא בטבעיות ורק אז לחזור לתרגל קלין שלם.

קרא את שאר עדכון הלוג...

Scream עדכן/ה את הלוג ״SS שמשלבת טקסס בלחיצות״:

עדכון לוג: 15/02/16 ריסט שבוע 1 אימון 1

משקל גוף: 88.5

חימום לכל תרגיל לפי SS:

20% x5
40% x4
60% x3
80% x2
90% x1

Squat 3x5 82kg
Bench Press 5x5 65kg
Deadlift 1x5 112kg

ספאם:

אימון קליל, אני מנצל את הריסט ללמוד מהטעויות שלי בעבר ולשפר דברים בטכניקה במידת האפשר.
היום התמקדתי בעיקר במרפקים בבנץ' אחרי שאחד הדברים שהשפיעו לי על הכשל של ה90 קילו בבנץ' ביום חמישי היה שהמרפקים שלי לא היו בפנים,
צילמתי את כל הסטים של הבנץ' והם נראו ממש טוב, אני אעלה את זה מאוחר יותר אני שובר את הראש איך אני מחבר את חמשת הסרטונים לסרטון אחד וחותך את הכניסות לסטאפ וזמן מיותר כמו ללחוץ PLAY בהתחלה ובסוף.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 16/02/2016 שבוע 1 אימון 2

משקל גוף: 88.6

Squat התאוששות 3x5 65kg
Press 3x3 40kg
Weighted Chin Ups 3x5 14kg

ספאם:

אימון מהיר, צילמתי את הסקוואט והפרס כדי לראות שאני עובד על נקודות מסוימות.
העומק בסקוואט מצויין אני יורד יותר ממקביל.
בפרס התמקדתי בhip thrust ובכניסה לסטאפ וזה הלך מצויין, סך הכול אימון מהיר ומשעמם.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 17/02/16 הקריאטין מגיע היום

משקל גוף: 88.7

עוד כמה שעות המשלוח של הקריאטין אמור להגיע, הזמנתי של dymatize בזמן לא רע בהתחשב בזה שאני מתחיל לקחת את הקריאטין בערך 3 שבועות לפני שהדילואד יסתיים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 18/02/16 שבוע 1 אימון 3

משקל גוף: 88.7

Squat 3x5 85kg
Bench Press עצימות 1x5 72kg
Deadlift 1x5 115kg

ספאם:

בהמשך לשני האימונים הקודמים גם היום התכנון היה לראות שהטכניקה בסדר.
הסקוואט היה מצויין אבל ה2 סטים הראשונים הרגישו מעט מוזרים, הבנץ' עצימות היה טוב, גם הכיווץ שכמות, גם הלג דרייב וגם ההכנסה של המרפקים.
הדדליפט היה כל כך קל שלא שמתי לב שלא הוצאתי חזה, אחר עך הורדתי ל100 ונתתי עוד חמישייה של חזרות די מהירות בטכניקה מושלמת.
אימון קליל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 22/02/16

משקל גוף: 89 (!!!) עוד צעד שמקרב אותי ל90.

אחרי ששברתי קצת את הראש על merge videos, שאחרי שכבר חיברתי כמה סרטונים יחד הייתי צריך להמיר את סוג הקובץ כדי להעלות ליוטיוב ועד שכבר העלתי אז הסרטון עלה על הצד ולא וחיכיתי שזה גם יתקן את זה.

אז הנה הסרטון של הסקוואט, בנץ' ודדליפט מאתמול, מתוך 5 סטים של בנץ' רק 3 יצאו בסדר מבחינת הצילום ב2 האחרים אנשים נכנסו לFRAME אז לא רואים כלום.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 23/02/16 שבוע 2 אימון 2

משקל גוף: 88.8

Squat התאוששות 2x5 70kg
Press 3x3 42.5kg
Weighted Chin Ups 3x5 15kg

ספאם:

הטכניקה בסקוואט אכן נראית הרבה יותר טוב אבל אני עצבני שעדיין לא מצאתי פתרון לזה שאני מוצא את עצמי שמאלה מידי ביחס למוט כשאני נכנס לסטאפ.
הפרס היה קליל, שני סטים מתוך ה3 הרגישו מצויינים, באחד הסטים שכחתי Hip Thrust באחת החזרות והמפרק התעקם לי בנעילה, אז אחרי שלושת הסטים החלטתי לעשות עוד סט עם מוט ריק.
צ'ין אפס היו קלים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

Nemesis עדכן/ה את הלוג ״SS שמשלבת טקסס בלחיצות״:

עדכון לוג: 01/03/16 שבוע 3 אימון 2

משקל גוף: שכחתי להישקל אני אבדוק מחר

Squat התאוששות 2x5 74kg
Press 3x3 45kg
Weighted Chin Ups 3x3 16kg

אימון קליל, קיצצתי בצ'ין אפס מ5 ל3 חזרות בגלל התחשבות בעובדה שיש לי דדליפט כבד פעמיים בשבוע בטווח הארוך אז יכול להיות ש3x5 יפריע בשלב מאוחר יותר, אז אני מעדיף לעשות שלשות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 03/03/16 שבוע 3 אימון 3

משקל גוף: 89.5

Squat 3x5 100kg
Bench 1x5 77.5kg
Deadlift 1x5 130kg

ספאם:
עשיתי קפיצה די גדולה במשקלים אחרי שיצא לי לחשוב על זה כמה ימים שאם אני ממשיך לזחול בריסט במסתכם יוצא לי ריסט של 7 שבועות שזה מוגזם מידי, אז התכנון הוא שבסופו של דבר כלל הריסט מהתחלתו ועד סופו הוא חמישה שבועות ומשם ממשיכים קדימה בכל הכוח.

הסקוואט היה מצויין חוץ מזה שבסט הראשון חגרתי נמוך מידי מקדימה וזה כאב קצת, בסט השני והשלישי קראתי לספוטר אבל לא היה צורך הצלחתי לעלות לבד בכל החזרות, אני לוקח בחשבון את זה שעברתי מסט עצים אחד ל3x5 בsets across
אני קצר בזמנים ומתארגן לעבודה אז אני אעלה סרטונים של הסקוואט והבנץ' מחר בצהריים, סופ"ש מעולה 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 06/03/16 שבוע 4 אימון 1

משקל גוף: 90

Squat 3x5 102.5kg
Bench Press Volume 5x5 68kg
Deadlift 1x5 132.5kg

ספאם:

הגעתי מאוחר למכון ומאוד מיהרתי כי אני עובד ב10, בסקוואט התחממתי מהר ובסטים הכבדים נחתי מספיק, הכול עלה סט שלישי ה2 חזרות האחרונות הרגישו טיפה קשות, ככה זה שפתאום משקל של 1x5 הפך ל3x5
בבנץ' נפח התחממתי ממש מהר ונחתי דקה בין דקה וחצי ל2 דקות בין כל סט כי מיהרתי למזלי המשקל היה קל.
הדדליפט היה קל אבל הרגיש לי מוזר קצת, צילמתי עוד חזרה מהצד וראיתי שהכול בסדר, סתם הייתי לחוץ.
שבוע טוב 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 08/03/16 שבוע 4 אימון 2

משקל גוף: 90.2

Squat התאוששות 2x5 82kg
Press 3x3 47.5kg
Weighted Chin Ups 3x3 17kg

ספאם:

אני בשבוע די קשה, עובד 5 לילות ברצף וזה משפיע עליי מאוד- אני ישן מספיק אבל קשה מאוד לשמור על תזונה ש5 ימים ברציפות אני קם בצהריים והתיאבון מגיע מאוד מאוחר ואז אני מוצא את עצמי אוכל המון במספר מצומצם מאוד של שעות את כל מה שאני לא אוכל במהלך המשמרות בעבודה.

אתמול בלילה התחילו לי כאבים בהאמסטרינג כשהייתי בעבודה משום מה והרגשתי אותם גם במהלך הסקוואט באימון היום כבר בסט השני של החימום, כאב שלא מונע ביצוע טווח תנועה מלא ולא כאבים חזקים מידי אבל זה אכן היה מציק קצת ולא יכלתי להתעלם מזה.
הפרס הלך מעולה, אני כבר שולט ממש טוב בHip Thrust וזה מה שעשה את ההבדל, מתח קל.

מה דעתך לגבי הכאבים? @White Walker שאלתי את אסף ויואב ובתכל'ס אי אפשר לדעת מה גרם לזה כי לא שיניתי את הנפח/עצימות ביום ראשון ההבדל היחיד שהיה בסקוואט של יום ראשון זה ה2.5 קילו יותר מיום חמישי והטכניקה הייתה בסדר ומה שעוד יותר מוזר זה שהתחלתי להרגיש את הכאבים רק אתמול בלילה (בערך 25-26 שעות אחרי האימון).
אני מקווה שעד חמישי זה יעבור לי ולא יפריע לי להמשיך להתקדם.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני האחרון שיידע משהו לגביי כאבים.. או שתבדוק את זה אצל רופא ספורט, או שתשאל בפורום פציעות הספורט. אולי יוכלו לעזור לך.

אני האחרון שיידע משהו לגביי כאבים.. או שתבדוק את זה אצל רופא ספורט, או שתשאל בפורום פציעות הספורט. אולי יוכלו לעזור לך.
זה חלש יחסית אני מאמין שלא משהו קריטי אני אראה איך ההרגשה מחר כשאני אתעורר אחרי העבודה

עדכון לוג: 10/03/16 שבוע 4 אימון 3

משקל גוף: 89.9

Squat 3x5 105kg PR
Bench Press 1x3 80kg
Deadlift 1x5 135kg

ספאם:

עבר עליי שבוע די עמוס, עבדתי 5 לילות רצופים ממוצ"ש עד רביעי וזה מאוד הקשה עליי עם האוכל, בנוסף לזה גם כנראה אכלתי משהו לא טוב בעבודה ובשלישי ורביעי מצאתי את עצמי משלשל לא מעט וזה היה מעיק רצח.

הכאבים בהאמסטרינג נעלמו והסקוואט הרגיש נוח, הPR האחרון שלי בלינארית היה 105 לשלשה ותוך 4 שבועות הצלחתי להפוך אותו ל105 ל3x5 שזה משהו שאני מאוד מרוצה ממנו, אני אומנם קורא לספוטר במהלך הסטים אבל מצליח להעלות את כל החזרות, מעדיף ספוטר מאחורה מאשר פעם אחת שהעלייה תהיה בעייתית ואין לי מוטות בטחון כדי לצאת מזה לבד.
בנץ' סבבה למרות שהלג דרייב היה לא משהו בכלל והרגשתי את זה במהלך הסט, היה חסר לי את הלג דרייב, דדליפט קליל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית