הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Only time will tell if you can break the spell back in your own world

איפה העצימות וההכנה לפיק אתה טוחן נפח עד שבוע בחוץ?

איפה העצימות וההכנה לפיק אתה טוחן נפח עד שבוע בחוץ?
אולי אני אשנה את הבלוק השלישי, אמיר כמה שבועות לעצימות כדי להגדיר rm3 או rm5 שאני יכול לקבל מהם תמונת מצב לrm1.

זו הולכת להיות תחרות ראשונה שלי ובלוק ראשון שאני מנסה, אני עוד לא מנוסה בזה ובעיקר מתכנן לראות מה ייצא לי מזה
אני מאמין שבמטרות שהצבתי לעצמי אני אעמוד ב15 שבועות אני יכול להגיע אליהן לא הצבתי התקדמות של 40 קילו בכל rm1 בתור רף שאני רוצה לעמוד בו

נערך לאחרונה:
בהצלחה!
בניית פיק חודש וחצי לפני התחרות לדעתי תספיק, עבודה על סינגלים בדומה למה שאני עשיתי ושלשות כבדות בסקוואט בצורה לינארית פעמיים בשבוע.

בהצלחה!
בניית פיק חודש וחצי לפני התחרות לדעתי תספיק, עבודה על סינגלים בדומה למה שאני עשיתי ושלשות כבדות בסקוואט בצורה לינארית פעמיים בשבוע.
ישבתי מקודם עם לוח שנה לראות על כמה זמן מתפרסים 15 שבועות, זה אומר שהשבוע נפח האחרון מסתיים ב17.12 שזה צמוד מידי לתחרות.
אני ככל הנראה אפחית שני שבועות מתוך ה15 כדי שיהיו לי 3 שבועות לפני התחרות להמיר את הנפח לעצימות ולגבש RM1 לכניסות השונות
גם לעצור עם הנפח חודש לפני זו אפשרות שהעלתי.

Nemesis עדכן/ה את הלוג ״בברכת התחרות בדצמבר״:

עדכון לוג: 03/09/16

מ"ג: 87.3
סבב ראשון שבוע 1 אימון 1- סקוואט
LB Squat 5x5 95kg בלי חגורה, בלי שרוולים, בלי רצועות שורש כף יד- קל, הכול עלה מצוין.
Deficit Deadlift 5x3 142.5kg קל
Bent Over Row 4x10 60kg כל סט היה נראה ש8 חזרות ראשונות קלות ו2 אחרונות הן סיוט פסיכולוגית.
חתירה בדאמבל 4x10 45lbs- התכנון המקורי היה לעשות חתירה בדאמבל אבל בשבוע שעבר זה לא היה נוח ועשיתי high pulls בסוף נתתי צ'אנס לחתירה בדאמבל וזה היה סבבה דווקא.

רמת הקושי של האימון:
סקוואט ודפיציט 4-5/10
תרגילי עזר: 8/10
בגלל שמוצ"ש המכון נפתח ב8 עד 10 אז נאלצתי לעשות את כל האימון עם מנוחות קצרות חוץ מבסקוואט וזה הקשה עלי מאוד במיוחד בתרגילי עזר, אני גם נוהג לקחת את הזמן בהתחלה עם foam roller וכל הדברים האלה עוד לפני שאני נכנס לסקוואט ולא כל כך הייתה לי אפשרות למרוח חימום של הסקוואט והדפיציט כמו שרציתי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

ממליץ להוריד את המשקל של הדפיציט בכמות ניכרת אחרי הכל זה דיי תרגיל עזר וזה יקשה ויפריע להתאוששות בהמשך

ממליץ להוריד את המשקל של הדפיציט בכמות ניכרת אחרי הכל זה דיי תרגיל עזר וזה יקשה ויפריע להתאוששות בהמשך
אפילו שהוא מרגיש קל כרגע? שכחתי לציין שהוא בוצע ללא חגורה וללא מגנזיום

אפילו שהוא מרגיש קל כרגע? שכחתי לציין שהוא בוצע ללא חגורה וללא מגנזיום
בהמשך שתגיע נגיד ל115 סקבט נפח יהיה לך כוח לתת אחרי זה דפיציט באזור 155 - 160? פשוט נשמע יותר מדי כבד בשביל תרגיל עזר
מדבר ביחס לנפח סקוואט ודדליפט כמובן

עדכון לוג: 05/09/16

סבב ראשון שבוע 1 אימון 2: Bench
Bench 72.5x5x5 קל
Incline Press 4x10 50kg
Barbell Curls 4x12 30kg פאמפ של תחילת שבוע עחי
Dips 4x12 משקל גוף.

Hardness:
בנץ' 3/10
עזר 6/10 המקבילים היה מעצבן, אני שונא מקבילים בסוף אימון.
מחרתיים האימון הכיף של השבוע, הדדליפט.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 07/09/16

סבב 1 שבוע 1 אימון 3- דדליפט
Deadlift 5x5 150kg ללא חגורה ללא מגנזיום
קליל, טכניקה מצוינת, בסוף הסט הרביעי נפתחה לי יבלת ענקית וזה שרף רצח בסט החמישי אבל הוא גם עלה סבבה.
Pause Squat 5x3 100kg עצירות של 1-2 שניות ללא חגורה
לא קשה מידי אבל עומק ממש על הגבול, כנראה שפסיכולוגית אני מפחד לרדת יותר בpause squat אז אני ככל הנראה אוריד ל90 ואוסיף עוד עומק.
החזקת משקל ל10 שניות במצב סטטי (מוט כמו בLB)
סט של 140, סט של 150, סט של 160.
אני מאמץ את התרגיל הזה זה משהו מעניין שיכול ללא ספק להוסיף כעזר לסקוואט.
Box Squat 4x6 40kg
בכוונה לא העמסתי יותר מידי משקל, שמתי משקל מזערי לקצת התנגדות כי הפואנטה של הבוקס כאן היא לעבוד על העומק וההוצאת ברכיים החוצה שהיא ללא ספק שונה לא מעט לאור המעבר מסקוואט עם שרוולי ברכיים לסקוואט ללא שרוולים.

Hardness:
Deadlift 2/10 הוא לא היה מאתגר, כל הסטים עלו בטכניקה מצוינת
תרגילי עזר 4/10 עיקר המאמץ היה סביב הPause Squat שלא היה כבד יותר מידי אבל חבל לי עליו שהוא בוצע בעומק גבולי ולא מעבר לזה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 09/09/16

סבב 1 שבוע 1 אימון 4- פרס
Press 42.5x5x5 קל
Incline Press 50x4x10 2 תמיד ה2 האחרונת כבדות
Close Grip Bench Press
50x4x10 תכננתי יותר אבל אחרי האינקליין קצת כאבה כתף ימין
פטישים 4x10 35lbs

Hardness:
פרס 3/10
עזר 6/10 בעיקר האינקליין הארור

קרא את שאר עדכון הלוג...

למה פרס 5x5 כשאתה מתכונן לתחרות?
לדעתי עלול לפגוע לך בבנצ'.. אם תרגיש שאין התאוששות תעיף את הפרס לפעם בשבוע בעצימות גבוהה של 3x3

למה פרס 5x5 כשאתה מתכונן לתחרות?
לדעתי עלול לפגוע לך בבנצ'.. אם תרגיש שאין התאוששות תעיף את הפרס לפעם בשבוע בעצימות גבוהה של 3x3
יש לי 4 ימים בין הפרס לבנץ' אני מאמין שאני אצליח להתאושש.
החולשה העיקרית שלי בבנץ' היא הכתפיים החלשות

עדכון לוג: 12/09/16 סבב 1 שבוע 2 אימון 1- סקוואט

שכחתי לעדכן ישר אחרי האימון.

Squat 97.5x5x5 השרוולים חזרו, היה קליל למרות שהזעתי רצח היה חם מוות והמוט הרגיש שהוא עומד להחליק.
Deficit Deadlift 5x3x145 לא כבד אבל בגלל היבלת הארורה מיום רביעי קצת הציקה האחיזה
Bent Over Row 61x4x10 אותו דבר כמו שבוע שעבר מפמפם לי 8 קלות ואז פסיכולוגית ה2 האחרונות מעצבנות
חתירה בדאמבל 45lbsx4x10 לא קשה

Hardness:
Squat 3/10
עזר 4/10

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית