- פותח/ת השרשור
מתחרה בעד 100, אם אני אגיע לטוטאל 500 מבחינתי זה יהיה הישג אדיר במיוחד שעשיתי טעות ובפסיכומטרי בחרתי בקורס ערב ויחד עם החגים זה חירב לי לא מעט אימונים.מה מטרותיך לדצמבר? מתחרה בעד 100?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מתחרה בעד 100, אם אני אגיע לטוטאל 500 מבחינתי זה יהיה הישג אדיר במיוחד שעשיתי טעות ובפסיכומטרי בחרתי בקורס ערב ויחד עם החגים זה חירב לי לא מעט אימונים.מה מטרותיך לדצמבר? מתחרה בעד 100?
שאיפה דיי מאוד גבוהה ביחס למשקלים שלך עכשיו חח 😅מתחרה בעד 100, אם אני אגיע לטוטאל 500 מבחינתי זה יהיה הישג אדיר במיוחד שעשיתי טעות ובפסיכומטרי בחרתי בקורס ערב ויחד עם החגים זה חירב לי לא מעט אימונים.
אני מעריך שעד התחרות אני מסוגל להגיע ל220-225 קילו דדליפט שזה נותן לי בסיס לא רע.שאיפה דיי מאוד גבוהה ביחס למשקלים שלך עכשיו חח 😅
הוא נסגר לפני חודש.הפאוור האווס עובר מקום?
הוא כתב שבוע הבא הפאוור חוזרהוא נסגר לפני חודש.
התכנון הוא לפתוח במקום אחר אבל לא ידועים פרטים כרגע..
פספסתי את זה..הוא כתב שבוע הבא הפאוור חוזר
כן זה בשלבי סיום, דודי היה במכון בגלי גיל אתמול הוא אמר לנו שזה ייפתח בשבוע הבא.
זה קצת מצחיק האמת, אבל תצלם לי את המקום החדש כשייפתח ותעלה לכאןכן זה בשלבי סיום, דודי היה במכון בגלי גיל אתמול הוא אמר לנו שזה ייפתח בשבוע הבא.
גם הוא אמר לי ולאופק הוא מנסה לסגור עם תום לגבי קבוצת ליפטרים שתתאמן ביחד, נשמע מעניין אם יהיה דבר כזה
לא התאמנתי שבוע בגלל הפסיכומטרי, אני לומד מלא אני צריך ליצור לי תבנית חדשה של חלוקה ל3 אימונים.
אימון חלש מאוד היום:
Squat 125x3 הייתי אמור לתת 5, נתקעתי במוטות בטחון הארורים האלה של הקאנטרי
Bench 80x5 לא קשה, סוף סוף בנץ' אחרי הרבה זמן שלא יצא
BoR 67.5x4x8
Curls 30x4x12
דודי הראה לי תמונה של המקום החדש וביום שישי הוא מסיים לצבוע שם, תחילת שבוע הבא זה ייפתח. יש 20 כלובים צמודי קיר אחד לייד השני!
היום איזה אחד עצבן אותי הזיז לי את הפלאפון באמצע שצילמתי סקוואט לראות טכניקה, יצאתי עליו על זה והוא אמר "אתה מבזבז לי דקה מהאימון" אמרתי לו שלא תאבד גיינז
ראקים, לא צריך את כל המוטות בטחון האלה גם ככה כולם זורקים או מעיפים אחורהדודי קנה 20 כלובים?
סוף סוף שיאים!
Deadlift 185x3 pr הרגיש קל הרבה יותר ממה שציפיתי, היה לי עוד 1 או 2 בטנק אבל זה לא 531 אין צורך.
Pause Squat 80x5x3 עצירה של 4 שניות כל פעם.
Hardness:
Deadlift 6/10
אימון בוקר עם הקשישים של הקאנטרי
Squat 127.5x3 אחלה טכניקה אבל לא כיף להסקוויט כל כך מוקדם בבוקר (אילוצי פסיכומטרי).
Deadlift 140x5x3 בלי חגורה ובלי מגנזיום, דגש על מהירות כל סט ארך 6 שניות מהרגע שהחזרה הראשונה התנתקה (לא טאץ' אנד גו).
Bent Over Row 70x4x8
חתירה בדאמבל 25x4x10
Hardness: Squat 7/10 בגלל השעה המגעילה
שאר האימון 6/10 הBOR מתחיל לאתגר כי אני מתקדם בו בכל שבוע כמעט.
נזכרתי לענות, אז נגיד 220 דדליפט, 180 סקוואט ו100 בנץ לא נשמע הכי ריאלי..אני מעריך שעד התחרות אני מסוגל להגיע ל220-225 קילו דדליפט שזה נותן לי בסיס לא רע.
בסקוואט והבנץ' יש לי הרבה עבודה עד אז במיוחד שיש עצירה לבנץ' וסתם סינגל ללא עצירה לא משקף כלום.
כבר ניסיתי 212.5 עם ציוד שאני לא רגיל אליו שכמעט ונעלתי, אם זה היה עם הציוד של הפאוור ואם לא הייתי אהבל והייתי עושה חימום אחרון עם 180-185 ולא 195 זה היה ננעל סביר להניח.
גם לא התפרעתי עם התזונה בשבועות הקלים יותר, אני שוקל רק 91 כרגע אז אני יכול להרשות לעצמי להיות על פלוס קלורי גבוה עד התחרות
כנראה שלא אבל אני אתחרה בכל זאת בשביל להרגיש אווירה שונה מסתם עוד סינגל במכון ולראות את ההבדל בין עם ובלי שיפוטנזכרתי לענות, אז נגיד 220 דדליפט, 180 סקוואט ו100 בנץ לא נשמע הכי ריאלי..
אני מקווה שהפעם זה באמת היה האימון בנץ' ה אחרון שלי עם הספה המגעילה של הקאנטרי שלא אפשרי לעשות בה בנץ' כמו שצריך גם כי היא צרה ממש וגם כי היא יותר מידי נמוכה אז זה מחרפן בלג דרייב.
Bench 85x5 הרגיש בינוני בהתחשב בספה המגעילה, בספה נורמאלית אני אמור לתפור את המשקל הזה ל5x5 באותה רמת קושי.
DB Incline Bench Press 27.5x4x10
Weighted Dips 10x4x10
Curls 30x4x12
בשבת אימון דדליפט שאני מקווה שהוא אחרון במכון של הקאנטרי ושהאימונים הבאים כבר יהיו בפאוור המחודש.
Deadlift 187.5x2f לא הצלחתי לנעול את השלישית
Front Squat 70x5x3
המחיר של לבוא לאימון שעתיים אחרי שקמתי, אילוצים כרגיל.
שבוע הבא אני אתן 190 ביום נורמאלי ויעלה כמו שצריך