הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Only time will tell if you can break the spell back in your own world

2f, 3f זה כאילו נכשלת בחזרה שניה
כנראה שהתבלבלתי חחח.
אני לא יודע אם אני אתחרה בסוף אני שם יותר דגש על הפסיכומטרי עכשיו אז אני אולי אחכה לאפריל, גם הציוד שבקאנטרי מאוד מקשה להתקדם והפתיחה המחודשת של הפאוור האוס כל הזמן מתעכבת...
כרגע עשיתי סיומולצית אמצע (חמישית מתוך 10) הוצאתי 605 עם 140 באנגלית, עוד 4 שיעורים זה כבר תקופת המרתונים שבנוסף לסימולציות של הקורס זה עוד 11 סימולציות בבית ואין זמן לכלום אז זה גם יגרום לי להפסיד אימונים או להידחק לשעות עוד יותר לא נוחות סביר להניח.
אני שואף ל670+ עם ציון שייתן לי פטור מקורסים באנגלית באוניברסיטה אז אני מעדיף לוותר על התחרות כדי לסיים עם הפסיכומטרי בפעם אחת בלי להאלץ לשפר או לעשות מבחן אמי"ר בשביל פטור.

לא נראלי, התאמנתי בשבת פעם אחרונה, סביר להניח שמחר אני אבוא להתאמן ואתאכזב...
כל אימון אני משקר לעצמי שזה יהיה הסקוואט/בנץ'/דדליפט האחרון בקאנטרי וזה נגרר ונגרר

Nemesis עדכן/ה את הלוג ״לוג סביר בזמן פסיכומטרי״:

עדכון לוג: 23/11/16

Squat 130x1
Squat 130x1x4
Front Squat 90x3
100x2 100x1

בסקוואט הראשון נתקעתי במוטות בטחון בטעות אחרי חזרה אחת אני שונא את הכלוב הזה אז הייתי צריך לפרק את כל המוט כדי להעלות אותו בחזרה למעלה, נחתי כמה דקות והשלמתי ל5 חזרות, הרגיש סבבה לגמרי.
קצת גיוונתי עם פרונט

קרא את שאר עדכון הלוג...

אתה בסוף לא תתחרה בדצמבר?
לא חושב שאני אתחרה, כל ההכנה נהרסה בגלל הפסיכומטרי והמעבר של הפאוור האוס אז אני מעדיף לחכות לאפריל/אוגוסט ולהגיע אחרי הכנה נורמאלית

עדכון לוג: 29/11/16

אז התחלתי שוב טקסס כדי לא לבזבז חודש שהאימונים לא הכי חזקים ואני מנצל את חודש המרתונים הזה לריסט קליל.

אימון נפח מהשבוע:
Squat 100x5x5 קל
Press 42.5x5x5 קל
Chin Ups 10x5x5 סביר, לא נוח לעשות מתח בקאנטרי כי זה צפוף שם ואפשר לדפוק את הראש

אימון התאוששות מהיום:
Squat 85x2x5
Press 37.5x2x5
Chin Ups bw 2x5 שכחתי את החגורה בבית מרוב שמיהרתי

שני אימונים משעממים מאוד.
התחלתי את הבוקר עם סימולציה אכזרית תקעו לנו על ההתחלה עם חיבור לא קשור לחיים וסידור חרא של הפרקים (הפרק מתמטיקה הראשון היה רק הפרק הרביעי מתוך 8) אבל גירדתי את ה600 אז למרות שהיה קשוח אני לא מבואס

קרא את שאר עדכון הלוג...

קיבלתי פלאשבק חזק מתקופת אימוני הקאנטרי @PomFect 🙄✌️
אגב, אני לא מבין איך הכלוב בקאנטרי כל כך מפריע לך, בין אם זה היי-באר, לואו-באר וכמובן שובר מקביל....המוט לא אמור להיתקע לך כל פעם במוטות הביטחון....אלא אם כן אתה מבצע סקוואט מאוד עמוק ומגיע למצב של ATG (כל כך שונא את המונח הזה!) אז זה עוד סביר...למרות שאין טעם בכלל להגיע לטווח כזה....שוב אם זה כל כך מפריע לך ואתה יכול לסבול את העומס של המשקל על הגב, קח עוד כמה צעדים אחורה עד שאתה יוצא מהכלוב, יש מאחוריך את הT-Bar תוריד אותו למטה ותזיז אותו לצד ימין ככה הוא לא יוכל להפריע לך
לפי כמה תמונות שראיתי בפייסבוק, מתבצעות שמה כבר אימונים במכון החדש שדודי פתח
טוב יצא לי רק עכשיו לראות כמה מההודעות האחרונות שלך חח
בשביל הדפיסיט דדליפט קח את הפלטה של ה20 השחורה ותהפוך אותה לצד שבו היא חלקה....ככה תוכל לעמוד עליה
יש שמה 2 פלטות שחורות של 20 גדולות כאלה.

קיבלתי פלאשבק חזק מתקופת אימוני הקאנטרי @PomFect 🙄✌️
אגב, אני לא מבין איך הכלוב בקאנטרי כל כך מפריע לך, בין אם זה היי-באר, לואו-באר וכמובן שובר מקביל....המוט לא אמור להיתקע לך כל פעם במוטות הביטחון....אלא אם כן אתה מבצע סקוואט מאוד עמוק ומגיע למצב של ATG (כל כך שונא את המונח הזה!) אז זה עוד סביר...למרות שאין טעם בכלל להגיע לטווח כזה....שוב אם זה כל כך מפריע לך ואתה יכול לסבול את העומס של המשקל על הגב, קח עוד כמה צעדים אחורה עד שאתה יוצא מהכלוב, יש מאחוריך את הT-Bar תוריד אותו למטה ותזיז אותו לצד ימין ככה הוא לא יוכל להפריע לך
לפי כמה תמונות שראיתי בפייסבוק, מתבצעות שמה כבר אימונים במכון החדש שדודי פתח
טוב יצא לי רק עכשיו לראות כמה מההודעות האחרונות שלך חח
בשביל הדפיסיט דדליפט קח את הפלטה של ה20 השחורה ותהפוך אותה לצד שבו היא חלקה....ככה תוכל לעמוד עליה
יש שמה 2 פלטות שחורות של 20 גדולות כאלה.
כעקרון הפאוור כבר נפתח אבל לא יהיו שעות פתיחה וסגירה סדירות לשבועיים הקרובים אז אני מאלתר חלק מהאימונים למעלה וחלק בפאוור

כעקרון הפאוור כבר נפתח אבל לא יהיו שעות פתיחה וסגירה סדירות לשבועיים הקרובים אז אני מאלתר חלק מהאימונים למעלה וחלק בפאוור
ראשון 6-10
שני/רביעי 6:00-12:00, 16:00-20:00
שלישי/חמישי - 6:00-12:00, 16:00-18:00 (אם אני זוכר נכון)
אבל זה זמני לשבוע-שבועיים הקרובים ואז זה יסתדר.
השעות הן בדרך כלל 6:00-12:00, 16:00-22:00

ראשון 6-10
שני/רביעי 6:00-12:00, 16:00-20:00
שלישי/חמישי - 6:00-12:00, 16:00-18:00 (אם אני זוכר נכון)
אבל זה זמני לשבוע-שבועיים הקרובים ואז זה יסתדר.
השעות הן בדרך כלל 6:00-12:00, 16:00-22:00
על שישי הוא לא אמר כלום? אין לי ממש ימי חמישי בגלל הפסיכו הארור הזה

עדכון לוג: 03/12/16 אימון מאתמול, הראשון בפאוור החדש

Squat 110x5
Bench 80x5
Deadlift 160x5, 200x1
דודי עשה דדליפט כבד אז הצטרפתי עם סינגל קליל של 200 לכבוד המכון החדש.

המרתונים של הפסיכומטרי התחילו, יש לי 12 סימולציות לעשות עד המבחן, 9 בבית ו3 בקורס עצמו, אני מקווה להישאר שפוי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני מאמין שכשייגמר לי המנוי בקאנטרי בקרית אתא אני אחזור גם, זה פשוט בלתי נסבל להתאמן במכונים רגילים.

יש מזגן שם??

אני מאמין שכשייגמר לי המנוי בקאנטרי בקרית אתא אני אחזור גם, זה פשוט בלתי נסבל להתאמן במכונים רגילים.

יש מזגן שם??
כן הרבה יותר נעים שם מאשר במכון הישן, אבל מה שכן יש הנפצה חדשה מבחינת המחירים- יש תוספת תשלום למנוי- אופן ג'ים זה בכל שעות הפעילות של המכון וזה 30 ש"ח נוספים לחודש, מי שמעונין באימוני קבוצות זה עוד 90 לחודש- הנפצות שהקאנטרי הנחיתו על דודי בהפתעה

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית