Resource icon

Only time will tell if you can break the spell back in your own world

חייב להודות שלנסות לעשות סס שאתה מתקשה בלהתקדם בטקסס זה דיי מיותר, מאיפה הגיע הרעיון הזה שסס תהיה טובה כהכנה לתחרות?
ממליץ לך להישאר איפה שאתה מתקדם.
ולדעתי טקסס טובה פי כמה וכמה כהכנה לתחרות מסס בגלל העצימות (שלשות בעצימות במיוחד)

חייב להודות שלנסות לעשות סס שאתה מתקשה בלהתקדם בטקסס זה דיי מיותר, מאיפה הגיע הרעיון הזה שסס תהיה טובה כהכנה לתחרות?
ממליץ לך להישאר איפה שאתה מתקדם.
ולדעתי טקסס טובה פי כמה וכמה כהכנה לתחרות מסס בגלל העצימות (שלשות בעצימות במיוחד)
אם אני מצליח לסחוב את הנפח של הסקוואט לא עדיף להתקדם עם 3 חמישיות? היום נפלתי על יום גרוע ממש בעצימות, אם אני מגיע למצב שאני מרגיש עייף כבר בחימום אז אני באמת צריך להגיד תודה שהסקוואט והדדליפט עלו לשלשות היום

באמת שזה מבלבל אותי למרות שכל עוד אני ממשיך להתקדם למה אני נותן לזה להטריד אותי בכלל?

נערך לאחרונה:
יכול להיות שלשנות תוכנית יהיה הימור מיותר אני באמת מבולבל מזה, עצם זה שאני חושב על לשנות בזמן שאני ממשיך להתקדם זו לא קצת חזירות?

אם אני מצליח לסחוב את הנפח של הסקוואט לא עדיף להתקדם עם 3 חמישיות? היום נפלתי על יום גרוע ממש בעצימות, אם אני מגיע למצב שאני מרגיש עייף כבר בחימום אז אני באמת צריך להגיד תודה שהסקוואט והדדליפט עלו לשלשות היום
עצימות זה אימון כבד, בתחרות הדדליפט אחרי הסקוואט אז עדיף
להתקדם ב2.5 בשבוע זה הרבה יותר קל מלהתקדם 5 בשבוע. התוכנית הזאת תשבור אותך אם אתה חושב שלהתקדם 40 קילו בסקוואט בחודשיים וחצי זה ריאלי אז אתה טועה

עצימות זה אימון כבד, בתחרות הדדליפט אחרי הסקוואט אז עדיף
להתקדם ב2.5 בשבוע זה הרבה יותר קל מלהתקדם 5 בשבוע. התוכנית הזאת תשבור אותך אם אתה חושב שלהתקדם 40 קילו בסקוואט בחודשיים וחצי זה ריאלי אז אתה טועה
אני צריך איזה 160 לשלשה, בטקסס אני יכול להגיע לשם אם יהיו לי פחות ימים מנחוסים כמו היום, חירפן אותי שחימום עם 80% אשכרה הרגיש טיפה כבד באופן פתאומי

נערך לאחרונה:
אני צריך איזה 160 לשלשה, בטקסס אני יכול להגיע לשם אם יהיו לי פחות ימים מנחוסים כמו היום, חירפן אותי שחימום עם 80% אשכרה הרגיש טיפה כבד באופן פתאומי
מה הסקוואט המקסימלי שלך?

לפי דעתי אל תיקח את האימון הזה כמדד, קורה שיש אימונים חלשים יותר וימים שבאים עייפים למרות שעל הנייר הכל היה טוב (שינה ותזונה), לדוגמא מה שקרה לי היום חחחח...
אתה מתקדם יפה בתוכנית הנוכחית, אז למה לשנות?

לפי דעתי אל תיקח את האימון הזה כמדד, קורה שיש אימונים חלשים יותר וימים שבאים עייפים למרות שעל הנייר הכל היה טוב (שינה ותזונה), לדוגמא מה שקרה לי היום חחחח...
אתה מתקדם יפה בתוכנית הנוכחית, אז למה לשנות?
כנראה שאני פשוט אמשיך בה בלי רוטציה עם ריסט לבנץ' כדי להכניס בנץ' עם עצירה וזהו

Nemesis עדכן/ה את הלוג ״Texas Method Log״:

עדכון לוג: 05/03/17

שבוע 14 (דילואד) אימון 1 - "נפח"
Squat 115x5x5 קל
Pause Bench Press 70x5x5 קל אבל מוזר, לא רגיל לעצירה, עוד על זה בפינת ליצנות
Chin Ups 15x5x5
Dumbbell Bench Press בלי לג דרייב 25x3x10 קל - העדפתי להוסיף את זה כאן ולא בעצימות כי יש לי מספיק תרגילים ביום עצימות

פינת ליצנות:
טוב אני עדיין בהלם מהדבר הזה אני לא התאפקתי ופשוט נקרעתי מצחוק שזה קרה לי במכון, שהתחממתי לבנץ' אז עשיתי עם 40 סט קילו שהעצירות בו היו ארוכות בכוונה (באיזור ה4-5 שניות כל עצירה) ואיזה בנאדם דפק ריצה של החיים והרים ממני את המוט הוא חשב שנכשלתי!
הוא אמר לי שזה היה נראה כבד שזה מחץ לי את החזה ושאני צריך להוריד משקל, שאלתי אותו כמה לדעתו אני שוקל והוא אמר 68 (אני שוקל 94) ושאלתי אותו אם זה נשמע לו הגיוני שבנץ' במשקל שאני שוקל פי 2 וחצי מהמוט אמור להיות כבד, האידיוט ענה שכן ושאני צריך ללמוד להרים ולעלות ישר...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 14/03/17

שבוע 15 אימון 1 - נפח:
Squat 127.5x5x5 PR לא קשה, הרגיש אפילו לא רע ולא שמתי על עצמי מגנזיום הפעם

Pause Bench Press 75x5x5 מנוחות קצרות של 2-3 דקות, לא כבד אבל כשאין מי שייתן לי פקודת press ואני צריך להחליט בעצמי מתי להרים אז זה יותר מאתגר, אני די בטוח שהיו לי עצירות שגלשו ל3 שניות

Chin Ups 20x5x5 שבוע הבא אני אחזור לPR'ים, חזרתי על ה20 שוב
Dumbbell Bench Press בלי לג דרייב 27.5x3x10 מנוחות קצרות

לפני האימון הלכתי לדואר לקחת את הסינגלט שהזמנתי אז כבר התאמנתי איתו באופן חד פעמי כדי לראות שהמידה הייתה בסדר, היה ממש נוח.
אימון מעולה בסך הכול, סיימתי בהרגשה טובה

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא הביך אותך להתאמן עם סינגלט בחדר כושר? קצת מוגזם לא?
לא הפריע לי, בכל מקרה רציתי לבדוק איך זה להתאמן עם סינגלט כדי לא להיות מופתע בתחרות, עכשיו הוא הולך להירקב אצלי בארון עד ה25.5

עדכון לוג: 16/03/17

שבוע 15 אימון 3 - עצימות:
עדיין שוקל בסביבות 94

Squat 142.5x3 PR סביר, אני חושב שהנפח גבוה מידי...

Pause Bench Press עם פקודות 82.5x5 קל מאוד, לא הרגשתי שאני מתאמץ

Deadlift 192.5x3 PR לא עשיתי דדליפט שבועיים (שבוע שעבר פיספסתי עצימות בדילואד), בסט הכבד נכנסתי מאוד מרוכז ומאוד בטוח בעצמי, הניתוקים היו מצוינים.

Chin Ups 31.25x3 PR העדפתי 3 נקיות מאשר להתחיל להאבק בעוד 2 או לבעוט כמו איזה קרוספיטר

אחלה אימון, גם אם עולות רק שלשות זה עדיין בסדר בהתחשב בעובדה שאני ממשיך להתקדם לעבר הRM3 שאני שואף להגיע אליהם לקראת התחרות.
אני תוהה אם ה90% נפח בסקוואט גבוה מידי, מטרת הנפח היא לאפשר לי להצליח בעצימות ואני חושב שבשלב הזה 90% רק מקשה עלי, אם הצלחתי 127.5 ל5x5 ואני בקושי סוגר 142.5 לשלשה אז זה מעיד על נפח גבוה מידי לא? כדאי לי להוריד נפח בסקוואט ל80%?
@ohad12 @Idan Golani

ליצנות - כי אי אפשר לעבור בשלום אימון בלי לראות משהו מפגר או בלי שמישהו יביא לי עצבים:
שני מעצבנים באו לי באמצע שעשיתי בנץ', שאלו כמה נשאר לי שנשארו לי 4 סטים ושתכננתי לקחת איתי את המוט אחר כך גם לעשות דדליפט, הם החליטו שהם פשוט נכנסים איתי בטענה שזה לא מכון פרטי ושלא ייתכן שהם יחכו עד שאני אסיים ושאין דבר כזה לקחת את המוט מהבנץ'...

מן הסתם התעצבנתי עליהם ויצאתי להם על החיים אחרי שאחד מהם העיר לי על זה שאני נח 3 דקות שכמובן שזה המון! אז לא התאפקתי ויצאתי עליו שהוא לא מאמן שלי ושלא ידחוף את האף שלו לאיך אני מתאמן וכמה אני נח. אחרי זה שדיברתי עם המר בחור פה @yeezy ואחד המשועממים האלה שמע אותי אומר "בסוף אני אדפוק לאיזה בנאדם פה פלטה בראש" אז אחד הליצנים שמע את זה ובא לי בפוזה של "אתה תעיף לי פלטה לראש?", מזה כבר התעלמתי חראם על שחיף חופר עם quads בגודל של הבייספס הלא כל כך גדולים שלי סתם בזבוז עצבים עליו

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית