הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

Only time will tell if you can break the spell back in your own world

חראם להתייחס לכאלה, ראית מה עשיתי כשהוא בא אליי לבנץ׳, צחקתי לו בפנים והוא קלט שעוד מילה באמת יקבל פלטה לראש אז הלך לעשות בייספס או משהו במקום חחחחחח... רק חבל שבא אליך אח״כ.

גם מלא היה בא בגישה נחמדה וטובה, עם זה אין לי בעיה ובאמת שלא מפריע לי שייכנסו איתי בזמן שאני נח, אבל מראש לבוא בגישה של ערס את זה אני לא אוהב.

חראם להתייחס לכאלה, ראית מה עשיתי כשהוא בא אליי לבנץ׳, צחקתי לו בפנים והוא קלט שעוד מילה באמת יקבל פלטה לראש אז הלך לעשות בייספס או משהו במקום חחחחחח... רק חבל שבא אליך אח״כ.

גם מלא היה בא בגישה נחמדה וטובה, עם זה אין לי בעיה ובאמת שלא מפריע לי שייכנסו איתי בזמן שאני נח, אבל מראש לבוא בגישה של ערס את זה אני לא אוהב.
הם בכל מקום זה לא יאומן.

צריך לדעת להתמודד איתם, אם הם רואים שאתה קצת חלש הם מנצלים את זה, זה ממש כמו בכלא, איך שנכנסים למכון צריך לתת למישהו דאמבל בראש ואז אף אחד לא מתעסק איתך. 🤪
תלחצו 100 ומעלה ואף אחד מהחרקים האלה לא יתקרב אליכם

כן, הנפח בהחלט גבוה מדי ההבדל בין הנפח לעצימות שלי הוא 37.5 😳, אבל הנפח ללא חגורה והעצימות כן.
ממליץ שהנפח יהיה 85%~, ככה שתן 125 5*5 נפח שבוע הבא ו 145*3 עצימות ועם הזמן נראה איך זה יתקדם מאמין שזה יתקן את הבעיה

Nemesis עדכן/ה את הלוג ״Texas Method Log״:

עדכון לוג: 19/03/17

שבוע 16 אימון 1 - נפח:
Squat 122.5x5x5 הורדתי ל85% את הנפח, 4 דקות מנוחה בין סטים לא היה משהו מיוחד, הכול עלה
Pause Bench Press 77.5x5x5 מנוחות קצרות יחסית, 3 דקות בין סטים וחלק מהעצירות גלשו ל3 שניות, לא היה קשה
Pull Ups 5x5x5 החלטתי שבוע אחד לעשות pull up ושבוע אחד לעשות chin up, מנוחות קצרות
Dumbbell Bench Press בלי לג דרייב 30x3x10

אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל היום הצלחתי להעביר אימון שלם בלי לראות דברי ליצנות חריגים מידי שמושכים תשומת לב ובלי להתעצבן על אף אחד!

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 21/03/17

שבוע 16 אימון 2 - התאוששות:
Squat 92.5x2x5 זה נראה כאילו המשקל בסקוואט התאוששות לא זז, זה כי הנפח ירד קצת ואני שומר על 30 קילו אחורה מהנפח
Press 50x2x5 אני אתקדם 2.5 אחת לשבועיים כדי לא להעמיס יותר מידי, אני גם ככה עושה מנוחות של דקה וחצי-2 גג כי זה התאוששות ולא צריך למרוח את האימון
Chin Ups 10x2x5

מהיר ומשעמם, כרגיל

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 23/03/17

שבוע 16 אימון 3 - עצימות:
Squat 145x5 PR התחלתי את הסט, הרגשתי שהשלשה הייתה קלה אז המשכתי ל5, יש סרטון העומק ממש על הסנטימטר וחזרה חמישית קצת גבולית אבל כל מי ששאלתי אמר שהיא עוברת תחרות, היה לי רייג' מטורף שמעו את הכאפות שלי בכל המכון

Pause Bench Press עם 2-3 שניות עצירה 85x5 החימום שלי הרגיש חרא אבל הסט הכבד היה לא רע, הוצאתי לעצמי והבחור שנתן את הפקודות משך ל3 שניות בכוונה כי ביקשתי ממנו שזה מה שיהיה

Deadlift 195x3 PR אין לי מילים, הדדליפט שהכי נלחמתי בו עד היום, כל חזרה היה קשה לנעול ואיך שסיימתי את הסט הייתי צריך איזה 2 דקות לחזור לעצמי

Pull Ups 10x5 סביר
אימון פשוט מטורף, כנראה שההחלטה לרדת בנפח מ90% ל85% עשתה את העבודה,

אני בהתלבטות לגבי השבוע הקרוב, יש לי מילואים ו4 משמרות בעבודה ואני לא יודע איך לסדר את השבוע טקסס הזה או שאולי בכלל לקחת דילואד כדי לא לדפוק לעצמי את השבוע.
המצב הוא כזה: בראשון אני עובד בצהריים אחרי משמרת לילה במוצש אז אני לא יכול להתאמן כל היום, אם אני רוצה לעשות נפח אני חייב לעשות אותו או בשני בבוקר או בשבת בבוקר, אם אני עושה נפח בשבת את ההתאוששות אני יכול לעשות בשני ולנוח עד העצימות.
המילואים שלי הם שלישי-חמישי אז את העצימות אני אעדיף לעשות בשישי אחרי שעות שינה נורמאליות ולא בחמישי שסביר להניח שאני אחזור עייף מהמרכז שאני גם ככה על שעות שינה חרא ותזונה מאולתרת (אני אחיה שם על צ'יטים של פיצות/בשר ועל מלא סקופים של חלבון כי אין אופציה אחרת).
מה כדאי לי לעשות שבוע הבא? להמשיך כמו שהצעתי (שבת, שני שישי) או לקחת איזה דילואד? @Idan Golani @ohad12 @White Walker

קרא את שאר עדכון הלוג...

שבת-שני-שישי.
בתקווה שלא תיתלש לי איזה רגל בנפח של שבת, האמת בגלל שזה סקוואט נפח שכבר הצלחתי (125) אז הסקוואט לא מפחיד אותי, הכי הרבה במקום 3-4 דקות מנוחה כמו ביום ראשון אני אמרח את זה על 7-8 דקות מנוחה כדי ללכת על בטוח

מצד אחד בסקוואט ובבנץ לא צריך דילואד, מצד שלישי בדדליפט ישמצב שצריך אבל לא נחוץ, לדעתי אם היה קשה מדי אז מן הסתם שלהתקדם לא נשמע רעיון טוב אז לדעתי לך על שבת שני שישי אבל תישאר על אותו המשקל בדדליפט (195)
גם בגלל המילואים עדיף שלא תתקדם בדדליפט כי זה לא תנאים שאתה רגיל אליהם

לדעתי השבוע אני לא אגזים עם הסקוואט והדדליפט בעצימות כי התזונה לא תהיה כמו שאני רגיל וכי השעות שינה בשלישי-חמישי יהיו חרא, הדבר היחיד שאני אתקדם בו בעצימות זה בבנץ' שגם ככה לא קשה כי לקחתי ריסט בשביל לשלב pause ובchin ups של אותו יום (32.5 אם אני לא טועה).
השבוע אני אעשה סקוואט עצימות עם 135 ל5 ודדליפט 180-185 ל5

עדכון לוג: 31/03/17

לא ממש יצא לי להתאמן השבוע בגלל המילואים, ביום שלישי עשיתי קצת סקוואט ודדליפט במכון של בה"ד 16 וזהו, עשיתי קצת סטים קלים עם 110 סקוואט וחמישיה של 160 קילו דד בלי לחגור ובלי להתאמץ יותר מידי

המילואים היו שכונה רצח, התרגילים היו שכונה, השיעורים היו שכונה ומצאתי את עצמי פשוט אוכל כל היום, ביום הראשון עשו לנו ערב גדוד היה על האש עם מלא סטייקים אז תידלקתי את עצמי בכמה שיותר בשר, ביום השני אכלתי מלא בשר בחדר אוכל ופירקתי משפחתית בערב וביום האחרון עצרתי ביומנגס בדרך הביתה ופירקתי 600 זה כל כך דרש את זה :D

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 02/04/17

שבוע 17 אימון 1 - נפח:
Squat 125x5x5 לא קשה
Pause Bench Press 80x5x5 עם חגורה, רציתי להתחיל להתרגל לחגורה לקראת התחרות, סט רביעי וחמישי קצת קשים בגלל התזונה הלא סדירה וזה שלא התאמנתי באופן מסודר בשבוע שעבר בגלל המילואים והעבודה.
Chin Ups 25x5 לא היה לי זמן לנפח עם 21 אז ע שיתי סט אחד עם 25 וחתכתי לבית

אימון נחמד, חשבתי יהיה יותר גרוע ממה שהיה אז אין תלונות

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית