הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Only time will tell if you can break the spell back in your own world

עלו הרבה תובנות מהוולקן הזה הבולטת מביניהן שבהמשך לסרטון של הברבי גירל בסקוואט אני צריך לצלם סקוואט/דד קל שאני מדקלם את האינטרו של אבא קריר במהלך הסט, כן זה תחביב שלי, תחביב נחמד!

עלו הרבה תובנות מהוולקן הזה הבולטת מביניהן שבהמשך לסרטון של הברבי גירל בסקוואט אני צריך לצלם סקוואט/דד קל שאני מדקלם את האינטרו של אבא קריר במהלך הסט, כן זה תחביב שלי, תחביב נחמד!
מה קל? בכניסה השלישית תצעק ״אני נבו קריר״ אחרי הנעילה.

צודק צריך אלטרנטיבה ל260 יאס לאור האירועים בחודשים האחרונים, זה באן

ה210 דד, עוד meme חדש עם הכאפות שמתפספסות @ZivFarbman36

הבאק אוף סט של 170 דד ל5 אחרי ה210 והסט של ה110 בנץ':

נבו זה אבא חמים.
צודק צריך אלטרנטיבה ל260 יאס לאור האירועים בחודשים האחרונים, זה באן

ה210 דד, עוד meme חדש עם הכאפות שמתפספסות @ZivFarbman36

הבאק אוף סט של 170 דד ל5 אחרי ה210 והסט של ה110 בנץ':

מה לעשות אתה כמעט דרסת אותי בגלל זה פספסתי.

Nemesis עדכן/ה את הלוג ״הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס״:

עדכון לוג: 05/12/17

16 יום בחוץ:
Pause Bench 90x3x3
פרפר בדאמבלים 3x15
יד אחורית 3x15
Kroc Rows 3x10
אמות 3x20

ליצנות פרק 32:

שוב שאלו אותי מה זה הכפפות האלה (רצועות שורש כף יד) והסברתי בדרך הכואבת גרמתי למי ששאל את זה לשים על עצמו רצועה אחת כל כך חזק עד שהוא מהר הוריד אותה.
אני בטוח שעכשיו הבנאדם הזה יזכור טוב טוב מה זה כפפות ומה זה רצועות שורש כף יד.

קרא את שאר עדכון הלוג...

די שקט ב1 בצהריים רציתי להתאמן יותר מוקדם אבל ישנתי שעה וחצי יותר ממה שתכננתי.
בראשון שאני לוקח 10 פלטות של 20 לדדליפט עם 220 קילו בטח ינסו להתנקש בי או משהו

די שקט ב1 בצהריים רציתי להתאמן יותר מוקדם אבל ישנתי שעה וחצי יותר ממה שתכננתי.
בראשון שאני לוקח 10 פלטות של 20 לדדליפט עם 220 קילו בטח ינסו להתנקש בי או משהו
מצפים לעדכונים בלייב, אם לא נשמע נשלח אלייך את הטנק.

מצפים לעדכונים בלייב, אם לא נשמע נשלח אלייך את הטנק.
רציתי לעשות לייב של הדדליפט ואז נזכרתי שזה על חשבון מוזיקה ושידור של זוועות שמסביב כמו אימונים אישיים של תרגילים שפחות הצליחו, גוועלד

עדכון לוג: 08/12/17

13 יום בחוץ:
אימון מאתמול
Squat 120x5, 130x4, 145x3, 155x2, 120x8

ה155 לא היה נורא כל כך בהשוואה לפעם הקודמת עם 155 והרגשתי שיש עוד חזרה או 2 בטנק. העומק של השניה גבולי.
Deadlift 140x3x3
Pause Bench 100x3x3
שני סטים הוצאתי לבד כי היה סט שהוציאו לי כל כך גרוע שאיבדתי תקווה כבר.
בטן 3x20

ליצנות פרק 33:

עשו makeover לאיזור המשקולות וסוף סוף העבירו את האינקליין רחוק מהבנצ'ים ולא צריך לראות יותר אנשים שעושים אינקליין לרבעים.
איזה אחד רצה להכנס איתי בסקוואט אמרתי לן רק אם אתה מחליף משקל כל פעם והוא אמר "חכה אני עוד מעלה" הוא עשה חצאים 160 סוס רצח!

בבנץ' איזה אחד עזר לי להוציא אבל הוא ניסה לעזור עם יד אחת שהוא בקושי לוחץ 80 והוא הוציא ממש גרוע ועוד בא לגעת למרות שהמשקל קל, אכלתי עליו עצבים.

איש הסמית' (כבר הופיע פה) הפעם לא לימד ילדנות בנות 16 איך (לא) לעשות סקוואט אבל הוא התפרע הוא תפס 2 סמית' משינים 2 מוטות אולימפיים ואת רוב הפלטות 20... שיהיה סקוואט ולג פרס בסמית, סומו דדליפט ומשקל גם לדדליפט רומני, סופר סט לבלבל את השריר עחי

קרא את שאר עדכון הלוג...

היה לי אחד כזה היום רק שהוא לא הגיע ל-160, אני כבר לא מתייחס לאנשים כאלה.
באמת שזה לא מענייני איך הם מתאמנים ואני לא מוציא אנרגיה בלחשוב על זה. עם כבר רק צוחק לעצמי בצד וזהו.
שימשיכו להשאר ליצנים, זה מבדר.

לאנשים בבנץ' אני עושה הרצאה לפני שאני נכנס ללחוץ ומדגיש להם לא לגעת במוט אלא אם אני אומר! ואם הם עושים את זה הם מקבלים צרחה לא לגעת!

"אוהב" את האנשים האלה, הייתה לי מישהי כזאת אתמול. בת אלף כמה קללות בלב. בלי צחוק היא תפסה את הכלוב לשעה שלמה בשביל פאקינג גוד מורנינג ועוד כל מיני שיט אחרים ואני רק יושב בצד מחכה ומקלל אותה כאלה קללות בלב. היא הולכת בפוזה עם הידיים בצדדים כאילו היא מפתח גוף במשקל של 100KG עם החגורת בלאי של אנרג'ים(שאני לא אעשה תנועה לא נכונה עחי). בסוף הלכתי לראק שפחות מועדף עליי וגם לו חיכיתי אחרי שקרציה אחרת עשתה שם פוש פרס עם מוט ופלטה כשכל כמה דק' אני בודק ת'שעון והיא שמה לב("קצת דרך ארץ"), אפילו לא עניתי לה מרוב שהייתי עצבני ורק רציתי להתחיל.

עדכון לוג: 11/12/17

10 יום בחוץ:
אימון מוולקן (יום ראשון):
Deadlift 220x1
הרבה יותר קל מבתחרות, התנתק בקלות ונראה מצוין, רמת קושי של בין opener לכניסה שניה.
Squat 120x3x3
Pause Bench Press 112.5x1 pr עם פקודות: היה קל ממש והוא נראה מצוין, בשישי אוסיף למשקל הזה עוד חזרה.
פרפר בדאמבלים 3x15
יד אחורית 3x15

יופי של אימון, הכול הרגיש ממש טוב

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 12/12/17

9 ימים בחוץ:
Pause Bench Press 92.5x3x3
קל, התאוששות
פרפר בדאמבלים 3x15
יד אחורית 3x15
Kroc Rows 3x10
אמות 3x20

ליצנות פרק 34:

אימון קודם היה בוולקן הייתי צריך להכין את עצמי נפשית שאני חוזר לסדום.
כמיטב המסורת, חייב להיות מישהו שאומר לי שטויות בבנץ' אחרי שנעדרתי לכמה ימים והפעם האידיוט התורן החליט שלא רק שאני מחוייב לתת לו להכנס איתי אני גם חייב להוריד את הפלטות כדי שהוא ירים פחות בסטים שלו ושהוא לא מוכן להוריד למשקלים שלו, הצבתי לו 2 אופציות או לחכות שאני אסיים או לעוף לסמית' ולעשות את המשקלי נוצה שגם אותם הוא עושה לא טוב.

כשעבדתי עם הדאמבלים בספה אקראית איזה ליצן החליט שאני חייב לזוז ממנה למרות שבאתי להנכס לסט כי יש לו סופר סט, אמרתי לו שהסופר סט שלו מעניין לי תתחת ומצידי שיעשה דאמבל בנץ' על הרצפה, מי הוא בכלל שיבוא לי לספה שתפסתי ויגיד לי "זוז יש לי סופר סט".עוד אחרי שכבר עשיתי שם 2 סטים והוא אפילו לא השתמש בספה לפני. אם הוא היה מבקש יפה הייתי אומר לו כנס כשאני נח לא אכפת לי אבל הם אף פעם לא לומדים הגישה לא משתנה...

כבר קרה לפני כמה חודשים עם הdips belt שלי ואותו מקרה חזר לסיבוב שני, כמה שזה נשמע הזוי מישהו החליט לטענתו שהtitan longhorn שלי זה ציוד שסופק מטעם המכון ולא חגורה אישית שלי והתחיל לריב איתי שאני חייב לתת לו לעשות איתה סט בסקוואט (לחצאים כמובן), בפעם הקודמת זה הסתיים בזה שקראו למאמן שצחק לבנאדם בפנים כשהוא אמר את הדבר הטיפשי הזה הפעם לא הלכו להטריד את אחד המאמנים על זה, זה הסתיים בניפוץ האשלייה לבנאדם שאם חגורת מגה ספורט עם ריפוד המכון לא מספק לרווחת המתאמנים למה הוא חי בסרט שמישהו ישאיר שם טיטאן לונגהורן

קרא את שאר עדכון הלוג...

האמת שבידיוק מהליצנות הנוכחית הזאת החלטתי להירשם למכון שעולה לי טיפה יותר מכל הלואוקוסטים,ולהמנע מכל השיט הזה.
קרה לי להכנס למכון כושר של אנשים עם האף למעלה חד פעמית ויצא העצבים אחרי האימון..

וואו אני לא יודע מאיפה האומץ והחוצפה. אני עוד יכול לזרום עם זה שבנאדם יוכל להכנס איתי בבנץ'. יש ימים שזה יום חזה של כל המכון ואם אתה מתאמן בשעות השיא אז אתה חייב להכנס עם עוד בנאדם. לי בתאכלס במקרים כאלה לא כזה אכפת כי המנוחות יחסית ארוכות אז אנשים במנוחה שלי יכולים להספיק 2 סטים אז זה לא כזה מפריע לי, שיהיה להם לבריאות. אבל שהוא לא יוריד את הפלטות ? שב בשקט יא טמבל מה אני נראה לך ? המדריך המסכן של המכון ?

חחחחח באמת אמרת לו את זה ? שהסופר סט שלו מעניין לך ת'ישבן ? אני מתתתתת
אנשים אצלך במכון אשכרה חיים בסרט שמישהו חייב להם משהו.
חוצמזה במכון כ"כ יקר כמו ההולמס פלייס אין עוד ספות שהוא התביית דווקא על שלך ?
וואו איזה גישה מגעילה, רק בגלל זה לא בא לך להיות גבר עם אף אחד.

אתה משתמש בלונגהורן כחגורת דיפ ? איך ? יש לך שרשרת ? ואם כן יש לך שאקל לחבר את זה לחגורה ? קצת הזוי שהבנאדם שים עין עליה בלי הציוד הנוסף עליה.
השאלה אם המאמנים האהבלים במכון שלך בכלל יודעים לזהות חגורה איכותית כשהם רואים אחת כזאת ?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית