- פותח/ת השרשור
ככל שהמנוי יקר יותר הם חיים בסרט יותר (ברשתות) אנשים באים בידיעה שהם משלמים 250+ בחודש וחושבים שכולם עובדים אצלם.האמת שבידיוק מהליצנות הנוכחית הזאת החלטתי להירשם למכון שעולה לי טיפה יותר מכל הלואוקוסטים,ולהמנע מכל השיט הזה.
קרה לי להכנס למכון כושר של אנשים עם האף למעלה חד פעמית ויצא העצבים אחרי האימון..
עוד חודש נגמר לי המנוי האמת, כשאני חוזר לארץ במרץ אני אשקול מכון אלטרנטיבי אבל פחות בגלל האנשים האמת, הציוד כאן לא להיט לליפטינג כל כך במיוחד הבנצ'ים שהם גבוהים יחסית.אני נהנה לקרוא את הלוג שלך, ונהנה מצורת הכתיבה ההומוריסטית, אבל,
אם הייתי חווה את מה שכתבת כאן, הייתי מבטל את המנוי.
זה באמת מוגזם.
האמת הבנץ' התאוששות היה מהיר זה מעל 15 קילו מתחת לopener לא היה לי למה להימרח שם.וואו אני לא יודע מאיפה האומץ והחוצפה. אני עוד יכול לזרום עם זה שבנאדם יוכל להכנס איתי בבנץ'. יש ימים שזה יום חזה של כל המכון ואם אתה מתאמן בשעות השיא אז אתה חייב להכנס עם עוד בנאדם. לי בתאכלס במקרים כאלה לא כזה אכפת כי המנוחות יחסית ארוכות אז אנשים במנוחה שלי יכולים להספיק 2 סטים אז זה לא כזה מפריע לי, שיהיה להם לבריאות. אבל שהוא לא יוריד את הפלטות ? שב בשקט יא טמבל מה אני נראה לך ? המדריך המסכן של המכון ?
חחחחח באמת אמרת לו את זה ? שהסופר סט שלו מעניין לך ת'ישבן ? אני מתתתתת
אנשים אצלך במכון אשכרה חיים בסרט שמישהו חייב להם משהו.
חוצמזה במכון כ"כ יקר כמו ההולמס פלייס אין עוד ספות שהוא התביית דווקא על שלך ?
וואו איזה גישה מגעילה, רק בגלל זה לא בא לך להיות גבר עם אף אחד.
אתה משתמש בלונגהורן כחגורת דיפ ? איך ? יש לך שרשרת ? ואם כן יש לך שאקל לחבר את זה לחגורה ? קצת הזוי שהבנאדם שים עין עליה בלי הציוד הנוסף עליה.
השאלה אם המאמנים האהבלים במכון שלך בכלל יודעים לזהות חגורה איכותית כשהם רואים אחת כזאת ?
בסופר סט באמת אמרתי לו את זה, אנשים חושבים שבגלל שהם משלמים מחיר גבוה מותר להם הכול במכון הזה חחחח חיים בסרט. יש איזה 6-7 ספות לדאמבלים אבל זה מתפזר גם לאיזור של הסמית'ים אז איפה שהדאמבלים בדרך כלל יש גג 4 ספות.
הייתי עושה מקבילים עם חגורה של סאלספורט, המקרה לפני מעל חצי שנה לא קשור ללונגהורן בפעם הקודמת רצו את החגורת מקבילים, הפעם רצו את הלונגהורן שלי לסקוואט