הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Only time will tell if you can break the spell back in your own world

האמת שבידיוק מהליצנות הנוכחית הזאת החלטתי להירשם למכון שעולה לי טיפה יותר מכל הלואוקוסטים,ולהמנע מכל השיט הזה.
קרה לי להכנס למכון כושר של אנשים עם האף למעלה חד פעמית ויצא העצבים אחרי האימון..
ככל שהמנוי יקר יותר הם חיים בסרט יותר (ברשתות) אנשים באים בידיעה שהם משלמים 250+ בחודש וחושבים שכולם עובדים אצלם.

אני נהנה לקרוא את הלוג שלך, ונהנה מצורת הכתיבה ההומוריסטית, אבל,
אם הייתי חווה את מה שכתבת כאן, הייתי מבטל את המנוי.
זה באמת מוגזם.
עוד חודש נגמר לי המנוי האמת, כשאני חוזר לארץ במרץ אני אשקול מכון אלטרנטיבי אבל פחות בגלל האנשים האמת, הציוד כאן לא להיט לליפטינג כל כך במיוחד הבנצ'ים שהם גבוהים יחסית.

וואו אני לא יודע מאיפה האומץ והחוצפה. אני עוד יכול לזרום עם זה שבנאדם יוכל להכנס איתי בבנץ'. יש ימים שזה יום חזה של כל המכון ואם אתה מתאמן בשעות השיא אז אתה חייב להכנס עם עוד בנאדם. לי בתאכלס במקרים כאלה לא כזה אכפת כי המנוחות יחסית ארוכות אז אנשים במנוחה שלי יכולים להספיק 2 סטים אז זה לא כזה מפריע לי, שיהיה להם לבריאות. אבל שהוא לא יוריד את הפלטות ? שב בשקט יא טמבל מה אני נראה לך ? המדריך המסכן של המכון ?

חחחחח באמת אמרת לו את זה ? שהסופר סט שלו מעניין לך ת'ישבן ? אני מתתתתת
אנשים אצלך במכון אשכרה חיים בסרט שמישהו חייב להם משהו.
חוצמזה במכון כ"כ יקר כמו ההולמס פלייס אין עוד ספות שהוא התביית דווקא על שלך ?
וואו איזה גישה מגעילה, רק בגלל זה לא בא לך להיות גבר עם אף אחד.

אתה משתמש בלונגהורן כחגורת דיפ ? איך ? יש לך שרשרת ? ואם כן יש לך שאקל לחבר את זה לחגורה ? קצת הזוי שהבנאדם שים עין עליה בלי הציוד הנוסף עליה.
השאלה אם המאמנים האהבלים במכון שלך בכלל יודעים לזהות חגורה איכותית כשהם רואים אחת כזאת ?
האמת הבנץ' התאוששות היה מהיר זה מעל 15 קילו מתחת לopener לא היה לי למה להימרח שם.

בסופר סט באמת אמרתי לו את זה, אנשים חושבים שבגלל שהם משלמים מחיר גבוה מותר להם הכול במכון הזה חחחח חיים בסרט. יש איזה 6-7 ספות לדאמבלים אבל זה מתפזר גם לאיזור של הסמית'ים אז איפה שהדאמבלים בדרך כלל יש גג 4 ספות.

הייתי עושה מקבילים עם חגורה של סאלספורט, המקרה לפני מעל חצי שנה לא קשור ללונגהורן בפעם הקודמת רצו את החגורת מקבילים, הפעם רצו את הלונגהורן שלי לסקוואט

ככל שהמנוי יקר יותר הם חיים בסרט יותר (ברשתות) אנשים באים בידיעה שהם משלמים 250+ בחודש וחושבים שכולם עובדים אצלם.
זהו,הייתי במכון בזאוס ספא,עוד שניה שמתי לאיזה זקנה אחת כאפה.
ואני האחרון שיתעצבן על מישהו..

זהו,הייתי במכון בזאוס ספא,עוד שניה שמתי לאיזה זקנה אחת כאפה.
ואני האחרון שיתעצבן על מישהו..
אין לי כל כך כוח לעבור על כל העדכונים אבל הנה עיקר הדברים ההזויים ביותר ששמעתי במכון שלי:
-תן פלטות אני צריך ללג פרס
-תפנה מוט/בנץ'/פלטות אתה עובד רק 3 חזרות
-אסור להעביר מוט מהבנץ' למקום אחר כשאתה מסיים תחפש מוט אחר לדדליפט
-זוז יש לי סופר סט (אני תפסתי מה אתה אומר לי זוז)
-אתה לא יכול לעשות כל כך הרבה סטים (סמולוב)
-תן לי להכנס איתך אבל אני לא מוריד
-זה לא חגורה שלך זה של המכון
-אל תצלם את עצמך זה מפריע לי (אתה לא בפריים בכלל שתוק כבר)

אין לי כל כך כוח לעבור על כל העדכונים אבל הנה עיקר הדברים ההזויים ביותר ששמעתי במכון שלי:
-תן פלטות אני צריך ללג פרס
-תפנה מוט/בנץ'/פלטות אתה עובד רק 3 חזרות
-אסור להעביר מוט מהבנץ' למקום אחר כשאתה מסיים תחפש מוט אחר לדדליפט
-זוז יש לי סופר סט (אני תפסתי מה אתה אומר לי זוז)
-אתה לא יכול לעשות כל כך הרבה סטים (סמולוב)
-תן לי להכנס איתך אבל אני לא מוריד
-זה לא חגורה שלך זה של המכון
-אל תצלם את עצמך זה מפריע לי (אתה לא בפריים בכלל שתוק כבר)

1) פלטה לראש אני אתן לך
2) ומי אתה מיסטר שתקבע לי איך להתאמן וכמה להרים ?
3) Watch me Biatch
4) אני אולי אחשוב עלייך בזמן שאני עושה את הסט שלי
5) "בסדר עחי"
6) ממש עשית לי טובה יא תחת, שב בשקט וחכה עד שאסיים אם זאת הגישה ש'ך
7) המכון לא יבזבז עלייך על חגורה ששווה 700 שקל יא אהבל, יאללה סע
8) אני אומר לך משהו שאתה עושה 70 תמונות סלפי מול המראה, יאללה זדיין

וואו זה פשוט נורא, אני לא מאמין שחשבתי עוד לעבור לשם (קרית ביאליק נכון?)

חבל שאתה לא מציין ש90 אחוז מהמקרים שאתה מספר עליהם הם עם בני דודים.

חיכיתי רק לפינת הליצנות, וואלה התגעגעתי.

אתה בד"כ מדבר עם אוהבי התשומי של הדדליפט ? או שאתה פשוט עומד בצד ומגחך עליהם ?

יש מצב שהוא מאמן חדש ? אישית פחות מעדיף קוביה אלא נוזלי כי זה פחות מלכלך משמעותית מקוביה.

אצלי במכון רוב רובם של האנשים עושים בנץ' לחצאים, תמיד יושב על הספה ומגחך בלי שיראו כי אני פשוט לא יכול שלא....

"עחי צריך לבלבל ולהתיש את השריר מכמה כיוונים, כאילו לעשות לו מארב, מבין עחי ?"
ככה זה כשמעמיסים 20 תרגילים לאותו שריר, אין כוח לעשות את התרגיל המרכזי של אותו שריר. ומשום מה יש לי הרגשה שהיא השאירה את התרגיל הזה לסוף לאותו מתאמן.
מי נתן תעודה ? מכללת מקצועות הליצנות ע"ש וינגייט עחי.

לא יודע מה איתך אחי אבל כל הלכלוך במגנזיום רק עושה את זה יותר כיף:Sync-0h5y1d7:

אגב לבעל הלוג, חולה על הפינת ליצנות שלך אל תפסיק.

לא יודע מה איתך אחי אבל כל הלכלוך במגנזיום רק עושה את זה יותר כיף:Sync-0h5y1d7:

אגב לבעל הלוג, חולה על הפינת ליצנות שלך אל תפסיק.
האמת שב01.01 אני טס לחודשיים וחצי אז עונה 2 מסתיימת בקרוב וכשאני חוזר לארץ אני צריך לחדש מנוי או לעבור מכון אז לא יודע מה יעלה בגורל של עונה 3

האמת שב01.01 אני טס לחודשיים וחצי אז עונה 2 מסתיימת בקרוב וכשאני חוזר לארץ אני צריך לחדש מנוי או לעבור מכון אז לא יודע מה יעלה בגורל של עונה 3
איך אני מת להשתחרר כבר כדי להתמקד רק בזה, בדיוק כמו שכתבת בהתחלה לגביך. איפה שירתת?

אה יפה, לא היה לך זמן להתאמן בשירות? לי דווקא יוצא פחות או יותר (יותר בקו באימון אתה אוכל זין 3 חודשים)
בשלב מסוים היה זמן לא ממש היה ציוד להתאמן איתו חוץ ממתח מאולתר והרבה הנפצות של ריצות שחייבו אותנו לעשות

ז"א שאם אני אי פעם אשמע בחדשות או אקרא בעיתון על קטטה בחדר כושר בצפון אז אני אדע ישר שזה אתה....
כנראה שלא, אחרי שבוע הבא אני לא חושב שאני אחדש מנוי כשאני חוזר לארץ במרץ. גם המלחמות על הפלטות וגם העובדה שמתוך המעט מוטות במכון הזה יש רק 2 מוטות נורמאליים די התחילו להיאמס עלי.

Nemesis עדכן/ה את הלוג ״הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס״:

עדכון לוג: 14/12/17

ליצנות פרק 35:
חשבתי שאם אני פחות אתמקד במה קורה מסביב יהיה לי קצת שקט, מסתבר שטעיתי.
הראק שאני אוהב היה תפוס, חבורת דבילרים שעוד שנייה מתו ב110 סקוואט עם רצועות ברכיים (לפחות לטווח תנועה מלא לשם שינוי).
גם הם היו צריכים לייצר איתי טאקל כמובן כי הם החליטו לתפוס גם לג פרס עם חצי מהפלטות 20 של המכון במקביל בלי לשים איזה מגבת/בנאדם שם ואיך שבאתי לקחת פלטות 20 ישר באו לי ביציאה של "הלו אנחנו עובדים פה".
לקחתי להם את ה20 מן הסתם, אמרתי להם שאני לא קורא מחשבות ושאם אין שום סימן שמישהו עובד שם אז שיחפשו לעצמם פלטות 20 חדשות, זה הסתיים ב2 דקות של חפירות שאני לא יכול לעשות דבר כזה אבל בסופו של דבר הם הבינו שזאת בעייה שלהם.

האם זה הסוף לחפירות על פלטות, מוטות ומה שביניהם? ברור שלא, קיבלתי עוד כמה הרצאות היום!
שעשיתי דדליפט שאלו כמה נשאר לי אמרתי שיש לי עוד 2 אבל שחבל על הזמן כי המוט והפלטות ממשיכים איתי ישירות לבנץ' ואז הגיעה ההרצאה של "עוד אנשים רוצים להתאמן אתה לא יכול לעשות יותר מתרגיל אחד עם מוט ברצף", התשובה שלי היתה "מה אני לא בנאדם? גם אני רוצה להתאמן".
אחרי עוד סט בא בנאדם אחר שעשה לג פרס ושאל מתי אני מסיים עם הפלטות ואמרתי לו שעוד סט הוא יכול לקחת זוג של 20 (היה לי 140 על המוט אז הייתי צריך 2 זוגות לבנץ'). הוא כמובן היה צריך לנבוח שלא מספיק לו זוג אחד של 20 ושהוא רוצה את כל ה3 זוגות, איחלתי לו בהצלחה בחיפושים ולקחתי איתי 2 זוגות לבנץ'.

בבנץ' קיבלתי הרצאה על זמני מנוחה מבנאדם שבכלל רצה לעשות שם עם דאמבלים כי כל הספות דאמבלים היו תפוסות והופתעתי לשמוע שאם נחים מעל 2 דקות אני פוגע לעצמי בגוף ופוגע בגיינז של אנשים אחרים שאם הם נחים הרבה זמן הם לא מחזקים את השריר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

Nemesis עדכן/ה את הלוג ״הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס״:

עדכון לוג: 15/12/17

ליצנות פרק 36:
שסיימתי אימון אז איזה אחד שיצא לי לשמור עליו בדאמבל פרס כמה פעמים (לשים לו דאמבלים של איזה 20-25 בידיים ולהרים איתו לצערי) פתח טונה במלתחות ושאל אותי מה אני לוקח אחרי אימון חחחח.
עניתי שאני מגיע לבית ואוכל בלי לחץ ובלי למהר לשום מקום והוא אמר שזה לא טוב lol

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית