הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

Only time will tell if you can break the spell back in your own world

בדיווווווווק! עזוב את זה שבגלל אילוצים כאלה ואחרים מחר יש לי אימון (אני שונא להתאמן שם בשישי ובדרך כלל אני מסדר את האימונים ככה ששישי שבת אני במנוחה).
תאחל לי בהצלחה 😭
אימון אחרון עם כפפות, ביום ראשון לא יהיו לך תירוצים יותר כי יהיה לך מגנזיום!

אימון אחרון עם כפפות, ביום ראשון לא יהיו לך תירוצים יותר כי יהיה לך מגנזיום!
זה אולי אימון 3 שלי עם הכפפות האלה, פשוט זה הגיע למצב שאני מזיע ביד ברמה של המוט מחליק ובלי המגנזיום אז בין להיות עם כפפות או להזיע על המוט אני בוחר בלהיות בושה לעצמי ולשים כפפות.

נערך לאחרונה:
תתנחם יש את אנשי הספוגים בבנץ' ופוסי פד בסקוואו בסמית' במכון שלנו

ויש גם חצאי חזרות בבנץ׳, והשיא - 3000 קילו לג פרס עם 8 ספוטרים (כן כן - ספוטר ללג פרס) עם 3 צלמים, במאי, וחצי חזרה בשיא.

ויש גם חצאי חזרות בבנץ׳, והשיא - 3000 קילו לג פרס עם 8 ספוטרים (כן כן - ספוטר ללג פרס) עם 3 צלמים, במאי, וחצי חזרה בשיא.
עוד דברים מוזרים שמתי לב שיש מאמן עם חולצה שרשום עליה עוזר מאמן מה זה השטות הזאת? חחחח

עוד דברים מוזרים שמתי לב שיש מאמן עם חולצה שרשום עליה עוזר מאמן מה זה השטות הזאת? חחחח
אני מתפלא עליך שאתה לא יודע למה... כדי לתת לכל אחד שנרשם תוכנית abcdefghigk רק מאמן לא מספיק, הוא חייב גם עוזר שיעזור לי בבנית התוכנית והדגמת תרגילים לשריר הגב הקדמי והבטן האחורית. 🏋️😅

אני מתפלא עליך שאתה לא יודע למה... כדי לתת לכל אחד שנרשם תוכנית abcdefghigk רק מאמן לא מספיק, הוא חייב גם עוזר שיעזור לי בבנית התוכנית והדגמת תרגילים לשריר הגב הקדמי והבטן האחורית. 🏋️😅
אין לי ממש איטראקציה איתם יוצא לי לדבר רק עם אלכס כי הוא אחלה גבר והוא מתעסק בליפטינג

אלכס אחד הדברים, ואולי היחיד שמבין שם בליפטינג, הוא גם מחזיק באיזשהו שיא לבנץ'.

הייתי שם ב15 בערך, לא הפריעו לי הפעם רק הבאסה שהסקוואט הלך לי על הפנים בגלל מתיחה שיש לי בארבע ראשי... השארתי את הכפפות בבית אמרתי ננסה להתגבר על העניין עם הזיעה אבל באמת שסבלתי בעיקר במתח, חייב את המגנזיום כבר.

הייתי שם ב15 בערך, לא הפריעו לי הפעם רק הבאסה שהסקוואט הלך לי על הפנים בגלל מתיחה שיש לי בארבע ראשי... השארתי את הכפפות בבית אמרתי ננסה להתגבר על העניין עם הזיעה אבל באמת שסבלתי בעיקר במתח, חייב את המגנזיום כבר.
ביום ראשון אני אגיע בסביבות 5, עוד אימון נפח ארוך וקשוח על הפרק

יום ראשון אני במכללה אחרי שהמרצה שלח לי מייל אישי על זה שאני לא מגיע חחח 😆
כנראה שלעולם לא ייצא לי לקבל ממך את המגנזיום ואני ככה קרוב מלהחזיר את הכפפות 😵

יום ראשון אני במכללה אחרי שהמרצה שלח לי מייל אישי על זה שאני לא מגיע חחח 😆
כנראה שלעולם לא ייצא לי לקבל ממך את המגנזיום ואני ככה קרוב מלהחזיר את הכפפות 😵
שום כפפות! אל תיכנע לטרור!

רק אתה עזבת את קאנטרי גלי גיל? או שעוד כמה עזבו יחד איתך...מה עם @PomFect ? 🙄
כרגע שמעתי שעוד שלושה פנו להנהלה שהם רוצים לבטל את המנוי, אופק עדיין שם לדעתי, הם עדיין עושים לי בעיות עם הביטול מנוי אבל אם אני רואה שממשיכים לשחק בקקה אני פשוט הולך לתביעות קטנות, בסופו של דבר הפסד שלהם הם סתם ישלמו יותר ככה, אני במקומם הייתי הולך על מה שהם יכולים לעשות כרגע שזה דמי ביטול במקום לפתוח במלחמת עולם על איזה 1300 שקל וסתם לשלם יותר אח"כ אבל זה גלי גיל אני ממש לא מתפלא מהרעש שהם עושים מסכום כסף כזה

רק אתה עזבת את קאנטרי גלי גיל? או שעוד כמה עזבו יחד איתך...מה עם @PomFect ? 🙄
עדיין שם ורק כי זה מסתדר לי בדיוק עם ה3 שעות שהוא פותח ביום.. אם זה לא היה מסתדר הייתי בורח כנראה

עדיין שם ורק כי זה מסתדר לי בדיוק עם ה3 שעות שהוא פותח ביום.. אם זה לא היה מסתדר הייתי בורח כנראה
3 שעות מינוס עוד קצת, שמעתי שברביעי הוא השאיר לכולם 2 כלובים ובשאר המכון הוא עשה הרצאת weightlifting לחבר'ה של וינגייט, בסך הכול דואגים למתאמנים אה? פירגן ב2 כלובים!
השלב הבא יהיה חצי מכון לטובת אימונים וחצי מכון לחוג פילאטיס מכשירים של מועדון הקשישים של הקאנטרי או לאלה שעושים קריוקי בשבת לייד הקפיטריה

Nemesis עדכן/ה את הלוג ״Texas Method Log״:

עדכון לוג: 22/01/17

שבוע 8 אימון 1- נפח:
Squat 115.5x5x5 יחסית קל אבל מעייף כי זה נפח
Benxh 81x5x5 קל-בינוני
Chin Ups 12.5x5x5 pr קל, שיא לחמישיות
פמפומי בייספס 4x12

אימון לא כבד אבל נפח מעייף ממש, סרטון של הסקוואט האחרון ופינת ליצנות יומית אני אעדכן אחר כך

קרא את שאר עדכון הלוג...

Nemesis עדכן/ה את הלוג ״Texas Method Log״:

פינת הליצנות היומית מהמכון וסרטון מהסקוואט נפח

סרטון של הסט החמישי מהנפח עם ה115.5, הרגיש סבבה אבל באופן קבוע הנפח מעייף בערך מהסט הרביעי אבל כל עוד אני מגיע אחר כך לאימון עצימות וחמישייה כבדה יותר עולה בלי בעיה אז אני מרוצה

פינת הליצנות היומית:

איזה אהבל אחד עשה 480 קילו לג פרס עם חגורה ורצועות ברכיים, ברבע טכניקה וצווחות וצעקות, לפני הלג פרס הוא עשה 60 קילו פרונט סקוואט בסמית' עם חגורה ורצועות ברכיים משהו הזוי ממש.
אה וקיבלתי היום הרצאה ממתאמן בזמן הסקוואט שלי הוא אמר שאם אני יורד"עד למטה" אז הגלוטוס טוטאלוס שלי יעביר זרם לגב ויגרום לי לפריצת דיסק

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית