הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

Only time will tell if you can break the spell back in your own world

היה חסר רק שהוא היה מתלונן עליך שאתה נח יותר מ 45 שניות בין הסטים ושתפנה לו כבר את החגורה.
לפחות היום לא קיבלתי הרצאה על זה שאני גורם לעצמי לפריצת דיסק כשאני עושה סקוואט

Nemesis עדכן/ה את הלוג ״Texas Method Log״:

עדכון לוג: 02/02/17

שבוע 9 אימון 3- עצימות:
Squat 130x5 PR ה130 הקודם שלי היה מפוצל ל4 ו1 כי נתקעתי במוטות בטחון בקאנטרי, הפעם הרגיש פחות קשה ממה שחשבתי ולא הגזמתי עם העומק כמו בימים של הנפח

Press 60x4 60x1 PR בלי חגורה אני חייב להפסיק עם הטעות המעצבנת הזאת של להוציא אוויר למטה זו פעם שנייה או שלישית שאני נדפק מהחרא הזה, אחרי הרביעית החזרתי את המוט נכנסתי שוב לסטאפ ונתתי את החמישית ישר בלי שום בעייה.

Deadlift 180x4 הפעם הטכניקה הייתה טובה לא כמו בשבוע שעבר שלא הוצאתי חזה והתחלתי ממש גבוה וזה גרם לגב להתעגל, רציתי 5 אבל הרגשתי שאם אני אתן חמישית היא תעלה בטכניקה מגעילה אז וויתרתי, כל 3+ מבחינתי זה סבבה לעצימות

Chin Ups 22.5x5 PR קצת מאתגר כי נתתי סט של 10 עם משקל גוף ואחרי דקה את ה22.5 לא היה לי סבלנות לנוח הרבה זמן כי הסקוואט, פרס ודדליפט לקחו לי ים זמן

Dips 25x2x6, 25x2x28 ב2 סטים הראשונים נתתי שישיות ואז משום מה הרגיש לי קל יותר אז סגרתי שמיניות.
מנוחה של 2 דקות בין סטים כולל קשירה מחדש בזמן שאני נח.

אימון קצת יותר קשה ביחס לעצימות הקודמים, זה לא כמו שהייתי עושה דדליפט בתחילת אימון עכשיו שהסקוואט מתקדם בכל שבוע ופותח את האימון עצימות אני מגיע עייף יותר לדדליפט, כל שבוע אני אגש לדדליפט כש3+ עובר מבחינתי אבל אני שואף לכמה שיותר פעמים לתת חמישיות, שבוע הזה לא הלך עם חמישיה אבל מי יודע אני יכול לתפוס יום טוב יותר בשבוע הבא.

לדעתכם יש טעם להתעקש על חמישיות בדדליפט או שללכת בגישה של כל מה ש3-5 עובר? העדפתי לא להרוס טכניקה בשביל לתת חזרה חמישית מה זה שווה אם הגב יתעגל? @Idan Golani @PomFect

קרא את שאר עדכון הלוג...

אתמול הגב לא התעגל ב4 חזרות, הרגשתי שאם אני אתן עוד חזרה זה כבר יגרום לגב להתעגל כי היה כבד מידי לתת חמישית

אם הרגשת שזה הולך להיות to much אז בסדר, תלוי במקרים כאלה עד כמה הגב מתעגל וגם איפה
בסופו של דבר, אם הרמת את המשקל ונעלת סגרת את החמישית, בתחרות לא בודקים אם הגב מתעגל או לא....ככה שאם הרמת עם "טכניקה גרועה" זה לא פוסל שום דבר

אם הרגשת שזה הולך להיות to much אז בסדר, תלוי במקרים כאלה עד כמה הגב מתעגל וגם איפה
בסופו של דבר, אם הרמת את המשקל ונעלת סגרת את החמישית, בתחרות לא בודקים אם הגב מתעגל או לא....ככה שאם הרמת עם "טכניקה גרועה" זה לא פוסל שום דבר
בתחרות לא בודקים אם הגב מתעגל אבל כשאני באימון וזה לא איזה סינגל מטורף בתכנון אז יש טעם להתעקש על חזרה עם אופציה שהגב יתעגל? אם זה גב עליון אני מבליג גם ככה יש לי קיפוזיס שזה לא ממש תורם לנראות שלו בדדליפט כבד אבל אם זה לתת עוד חזרה שהתחתון טיפה מתעגל כשהתכנון שלי לתת בין 3 ל5 וכבר עברתי את ה3 אז יש טעם?

בתחרות לא בודקים אם הגב מתעגל אבל כשאני באימון וזה לא איזה סינגל מטורף בתכנון אז יש טעם להתעקש על חזרה עם אופציה שהגב יתעגל? אם זה גב עליון אני מבליג גם ככה יש לי קיפוזיס שזה לא ממש תורם לנראות שלו בדדליפט כבד אבל אם זה לתת עוד חזרה שהתחתון טיפה מתעגל כשהתכנון שלי לתת בין 3 ל5 וכבר עברתי את ה3 אז יש טעם?

נכון, יש הבדל גם אם זה סט עבודה של שלשות או חמישיות לבין סינגל כבד.
אם תכננת מספר מסויים של טווח חזרות, אז כן, לא קריטי להמשיך הלאה.

השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך לפי דעתי היא אחרת - לוותר מראש על החזרה האחרונה כייש סיכוי שהגב יתעגל? או שלנסות לתת את החזרה האחרונה אבל לא משנה מה לא לתת לגב להתעגל? זאת אומרת שאם אתה מרגיש שהגב מתעגל להפסיק באמצע ולהגיע לכשל.

כי איך אומרים? אם לא תנסה לא תדע.

השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך לפי דעתי היא אחרת - לוותר מראש על החזרה האחרונה כייש סיכוי שהגב יתעגל? או שלנסות לתת את החזרה האחרונה אבל לא משנה מה לא לתת לגב להתעגל? זאת אומרת שאם אתה מרגיש שהגב מתעגל להפסיק באמצע ולהגיע לכשל.

כי איך אומרים? אם לא תנסה לא תדע.
אתמול נגיד הרגשתי שאם אני מנתק אז בוודאות יתעגל, שזה היה גורם לי למשוך עם הגב אז לא הלכתי על החמישית, כבר הייתי מכווץ ופשוט עזבתי בהתחלה של הניתוק

Nemesis עדכן/ה את הלוג ״Texas Method Log״:

עדכון לוג: 05/02/17

שבוע 10 אימון 1 - אימון נפח:
Squat 120x5x5 PR הייתי אמור לתת 119 אבל לא היה לי איך להרכיב 119 אז עיגלתי למעלה, לא כבד אבל מתיש, אני מאוד מרוצה שהכול עלה זה כיף שהסקוואט מתקדם
Bench 83x5x5 PR זה שיא ל5 סטים, שיא משקל היה 85x4x5, אני שמח שהכול עלה אבל זה לא היה בנץ' טוב מבחינתי, 3 סטים ראשונים נטולי רייג', הלג דרייב הרגיש חרא ממש ולא שמתי לב שלקחתי מוט עבה ולא נוח, בסט הרביעי החלפתי מוט היה נוח וקל יותר אבל הלג דרייב עדיין הרגיש לי אחרת, סט חמישי התאפסתי על עצמי הטכניקה הייתה ממש טובה והוא הרגיש הכי קל מתוך כל הסטים.
Chin Ups 16.2x5x5 PR ה1.2 זה ה2.5 ליברות שזו הפלטה הכי קטנה שיש במכון, מתחיל להיות כבד הצ'ין אפס, ה2 סטים האחרונים הרגישו יחסית כבדים אבל הכול עלה בלי לרמות ובלי לעשות בעיטות קרוספיט וכל השטויות האלה
Biceps 4x10

אני מבסוט רצח על הסקוואט, גם קצת על הבנץ' למרות שהוא לא היה במיטבו, יש אימונים שהכול הולך פרפקט ויש אימונים שדברים קצת מתקלקלים, העיקר שהכול עלה

קרא את שאר עדכון הלוג...

מה עם קצת ליצנות? 🤡
יש בשבילך בשפע, קודם כל נתחיל בזה שלא תאמין מי עבר להתאמן בהולמס פלייס, ידוע בעיקר בכשרון בהנפות ובBTN Press

אם כבר הזכרת ליצנות- איזה מר בחור עשה 200 קילו סקוואט לדאבל ירד איזה 2 סנטימטר בכל חזרה, יש איזה ליצן אחד ששטפו לו את המוח שרצה שאני אצלם אותו עושה פרונט סקוואט בסמית' באחיזת לא גמישים ששומרים עליו ומATG הוא עולה רבע תנועה בכל חזרה שהספוטר מרים לו את המוט, אחר כך הוא בא להסביר לי שככה מגרים את ההאמסטרינג,
מעבר לזה שום דבר מיוחד רק דברים רגילים כמו אינקליין בנץ' שהם לא מגיעים אפילו למצח, פארק הקופים איפה שהמתח ואנשים שממציאים תרגילים חדשים איפה שהcable cross

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית