הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Only time will tell if you can break the spell back in your own world

Nemesis עדכן/ה את הלוג ״המסע לטוטאל 600 עם שרוולים״:

עדכון לוג: 14/07/17

VTS עליון תחתון בלי חגורה שבוע 1 אימון 4 - Press:
Press 40x3x10 beltless
אני עדיין בתהליך של תיקון טכניקה אז לא אגיד שהסטים היו מושלמים אני ממש לא מצפה שתוך אימון אחד אני אצליח לשנות את הפרס שלי מקצה לקצה, יש עוד עבודה לדעתי.
Incline Bench Press 40x3x12
פולי עליון רחב 3x12
Kroc Rows 25x3x10
הרגיש יותר טוב מבפעם הקודמת, אני עוד סוג של מתרגל את הטכניקה אז אני מוצא את עצמי מחזיק במתיחה בערך 2 שניות למטה בין חזרות כדי להרגיל את עצמי כי התרגיל די חדש לי.

אני צריך להרגע קצת עם המזגן, התאומים החליטו להתעלל בי קצת היום אבל עד הדדליפט יעבור לי, מזל שיש לי את הfoam roller בבית

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 16/07/17

VTS עליון תחתון בלי חגורה שבוע 2 אימון 1 - דדליפט:
Deadlift 150x3x8 beltless
הכול עלה בובה, לא הרגיש קשה אפילו לרגע היה די מהנה בסך הכול.

Squat 120x3x10 beltless
זוועה למרות שסגרתי את כל החזרות, כל הסופ"ש היה לי doms בתאומים שזה מאוד הפריע לי אפילו ללכת רגיל ולא יצאתי מהבית עשיתי כל מה שאפשר להעביר את זה - עישויים, מקלחות, פואם רולר כל מה שאפשר והייתי מסוגל להסקוויט אבל אפילו בחימום כל מה שהעסיק אותי בראש זה הפחד על התאומים וזה בא לידי ביטוי גם בסטים הכבדים שאפילו שעלו הם לא משקפים את הסקוואט שלי משבוע שעבר שהיה הרבה יותר טוב. ברביעי יש לי סקוואט בראש שקט ואני בטוח שזה יתקן לי את ההרגשה הזאת.

Triceps Extension 3x15
בטן 3x20

אין לי תלונות על הסקוואט אני אומר תודה שבכלל הצלחתי להסקוויט היום, בבוקר אני הייתי בטוח שאני בכלל מפסיד את האימון אבל לא הייתי מוכן לקבל את זה ועשיתי כל מה שצריך כדי להגיד "אני מסוגל להתאמן" ולא לתרץ איזה doms בלהפסיד אימון ולחרבן לי את כל השבוע, קורה שיש יום רע בסקוואט ברביעי יש לי שוב סקוואט כדי לתקן את זה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 19/07/17

אימון אתמול בוולקן:
VTS עליון תחתון בלי חגורה שבוע 2 אימון 2 - Bench:
Pause Bench Press 80x3x5
שינוי טכניקה, שבוע הבא יהיה לי 4 פעמים בנץ כדי להתרגל ולתרגל בלי להתעכב יותר מידי.
Incline 3x12
פולי עליון 3x12
Kroc Rows 30x3x10

הייתי מכניס את המרפקים יותר מידי, השינוי טכניקה חוסך לי את הטווח תנועה הלא קטן שהייתי עושה כל פעם (במיוחד שיש לי ידיים ארוכות).

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 20/07/17

VTS עליון תחתון בלי חגורה שבוע 2 אימון 3 - Squat:
Squat 125x3x8 beltless
רצה הגורל וחירבו לי את הצילום של ה2 סטים הראשונים (אני מעמיד את הפלאפון מקביל לראק וזה צמוד לסטודיו חוגים או whatever שיש בהולמס וב2 הסטים הראשונים עברו שם יותר מידי והפלאפון נפל). ה2 סטים האלה הרגישו סבבה אבל שיש עומק מיותר, בסט השלישי הבאתי לחבר לצלם טוב שהוא לא צילם מכל זווית אפשרית, ניסיתי לקצץ קצת עומק וכנראה שקיצצתי יותר מידי כי ספרתי איזה 2-3 חזרות שלא נראה ששברתי (או שבגלל הזווית צילום), הסט השלישי די איכזב אותי אבל העיקר ששרדתי שמיניה.

Back Extension 3x15
תאומים 3x20
בטן 3x20

החימום לסקוואט היה אחלה, אבל גם היה קצת עומק מיותר, אני מאמין שאם בסט השלישי הייתי ממשיך עם העוד טיפה עומק של ה2 סטים הראשונים גם הייתי שורד את כל ה8 חזרות, נראה כמה יהיה הסקוואט הבא שלי לעשיריות בתחילת השבוע ביום דדליפט.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 21/07/17

VTS נפח עליון תחתון בלי חגורה שבוע 2 אימון 4 - Press:
Press 42.5x3x10
קל, מרגיש שהשינוי טכניקה מתחיל לעבוד זה נראה יותר טוב מהפרס הישן שלי.
Incline 3x12
פולי עליון 3x12
Kroc Rows 30x3x10
בחרתי מקום לא נוח לעשות אבל זה לא ממש הפריע לי.

היום היה יום הדבילדרים הרשמי של הולמס פלייס קריון.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 23/07/17

מסתבר שזה העדכון ה300, הזמן טס!
VTS עליון תחתון בלי חגורה בשילוב עם סמולוב ג'וניור לבנץ' שבוע 3 אימון 1

Deadlift 160x3x8 beltless
שלושה סטים בלי טיפת רייג' בראש זה ממש חירפן אותי, לא אגיד שהיה קל ומה שמוזר שבסרטונים היה נראה קל הרבה יותר ביחס למה שהרגשתי, אני אעלה בהמשך.
Squat 100x3x10 beltless איזה הקלה, כבר חשבתי שיהיה לי איזה 125 שיהרוג אותי אחרי הדדליפט.
Pause Bench Press 70x6x6 קל ממש, המטרה של השילוב סמולוב ג'וניור אצלי באופן זמני היא פחות לשיאים יותר לעבודה על הטכניקה החדשה אז גם ה7x5 8x4 וה10x3 השבוע לא אמורים להיות קשים.
Tricep Extension 3x12
בטן 3x20

אחלה אימון, אני מאוד מרוצה מהדדליפט שגם שהראש לא היה ב100% כמו שרציתי אותו בסטים הכבדים זה לא הפריע לי לסגור 3x8 חלק. בשבוע הבא אני עוקף את הנפח שיא שלי שהיה 160x5x5 (עם חגורה רק בסט החמישי)

קרא את שאר עדכון הלוג...

אתה שותה חלבונים אחרי אימון?
פשוט המדריך בחדר כושר אמר שזה יעזור לי להוריד את השומן ביחד עם איזה כדורים מוזרים שכתוב עליהם KELEN

אתה שותה חלבונים אחרי אימון?
פשוט המדריך בחדר כושר אמר שזה יעזור לי להוריד את השומן ביחד עם איזה כדורים מוזרים שכתוב עליהם KELEN
לא אני שותה את העפקת ניפוח רק בעבודה אז זה אוטומטית הופך לשומן!

אני מציע לך להיות אילתי ולשקול 60 לפני שאתה לוקח אותם
אני מציע לך לעשות ביטוח חיים במקום האטרקטיבי ביותר לפני הוולקן הבא כי מאז סיום החיטוב חזרתי להיות מסיבי ומוצק בידיים והכאפות רייג' יכאבו לך הרבה יותר

אני מציע לך לעשות ביטוח חיים במקום האטרקטיבי ביותר לפני הוולקן הבא כי מאז סיום החיטוב חזרתי להיות מסיבי ומוצק בידיים והכאפות רייג' יכאבו לך הרבה יותר

אחלה סרטונים. נראה עבה מוצק וצמוד תמשיך לעדכן אותנו

עדכון לוג: 25/07/17

VTS נפח עליון תחתון בלי חגורה עם סמולוב ג'וניור בנץ' שבוע 3 אימון 2:
Pause Bench 75x7x5
קליל, מנוחות קצרות והבנץ' נראה הרבה יותר טוב!
פולי עליון 3x12
Kroc Rows 32.5x3x10
הגריפ קצת מעצבן אבל עלה סבבה
Curls 3x10
אמות 3x20

מיהרתי לאזכרה אז עשיתי את האימון ממש מהר

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית