עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בוש לך בוש והכלם, פרפר במכונה! למה לא דאמבלים או לפחות בכבלים?מה עם קצת פרגון לי על ה 3*10 פרפר במכונה וזמני מנוחה של דקה וחצי? 🏋️😅
ONCE YOU GO BUILDING YOU TAKE IT TO THE EXTREMEבוש לך בוש והכלם, פרפר במכונה! למה לא דאמבלים או לפחות בכבלים?
עד שאתה לא עושה curls במכונה זה לא אמין זה כבר שיא לגיטימיONCE YOU GO BUILDING YOU TAKE IT TO THE EXTREME
אל תתפלא אם אימון הבא אני אבוא אליך בזמן שאתה עושה בנץ׳ ואגיד לך שאתה נח יותר מדי.עד שאתה לא עושה curls במכונה זה לא אמין זה כבר שיא לגיטימי
זה לא שונה מ90% מאוכלוסיית המתאמנים בהולמס אתה לא מחדש לי כלוםאל תתפלא אם אימון הבא אני אבוא אליך בזמן שאתה עושה בנץ׳ ואגיד לך שאתה נח יותר מדי.
60-90 שניות אחייייייייי, 60-90!!!!
531 חיטוב שבוע 1 אימון 3 - דדליפט:
TM: 200
Deadlift 130x5, 150x5 קל ומשעמם
170x12 PR השיא חזרות שלי שנה שעברה היה 157 ל10, כבר 3 ימים שלא יוצא לי מהראש שאני הולך על 12 בכל מחיר ולא מוותר באף חזרה. הסט לקח בערך 1:50 עם כל העיכובים בחזרות האחרונות.
7 חזרות ראשונות הלכו יחסית חלק, אחר כך הסטאפ של כל חזרה לקח לי יחסית הרבה זמן כדי להסדיר קצת נשימה ולנתק בכיווץ נורמאלי, אחרי 10 חזרות עזבתי את המוט לאיזה 10 שניות לשים עוד מגנזיום וה2 האחרונות היו מאוד קשות אבל כל כך רציתי להצליח שזה לא עניין אותי. צילמתי אבל אחרי 7 חזרות נפל הטלפון...
Joker Sets:
180x1 הרגיש יחסית כבד, 190x1 היה קל יותר מה180 והרגשתי שאפילו אני יכול לתת דאבל אבל רציתי לשמור כוח ל200.
200x1 עלה בגב ישר ואני מופתע זה בכלל התנתק, חשבתי שבדרך לנעילה יהיה גריינד יותר מוגזם אבל היה יחסית בסדר.
BBB Squat 75x3x10 בלי ציוד, משמעם ומתיש
פשיטת ברכיים 3x8
כפיפת ברכיים 3x8
היו לי הרבה PR'ים בחצי שנה האחרונה אבל זה ללא ספק אחד מההכי חשובים שהיו לי אי פעם, כבר לא מעט זמן שהדבר היחיד שעובר לי בראש שאני לא מוכן לקבל סט עם פחות מ12 חזרות.
חיטוף שבוע 1 אימון 4 - Press
Press בלי חגורה
40x5, 45x5, 50x8
FSL 40x16
BBB Pause Bench 50x3x10
Incline 50x3x8
אירובי והביתה
משקל גוף: 92.4
משקל גוף: 92
מחר העמסה (בגלל הדל פחמימה אני מעדיף פעם בשבוע לא אכפת לי מנוזלים).
ציפיות ומטרות לשבוע הבא של ה3+:
Squat 137.5 לתת לפחות 7 חזרות, לא עושה ג'וקרים
Bench 90 לתת 7-8 שהראשונה עם עצירה ולהמשיך ג'וקרים עם עצירה שהשלישי 105.
Deadlift לתת 180 לפחות ל7 חזרות, ג'וקר אחרון 210.
Press 55 בלי חגורה לתת לפחות 6 אם ירגיש סבבה אני אנסה ג'וקרים
531 חיטוב שבוע 2 אימון 1 - סקוואט 3+:
Squat 107.5x3, 122.5x3, 137.5x6 עלו 6 חזרות יפות, מרגיש קצת פראיר שלא נתתי עוד איזה חזרה או 2 אבל לא נורא, גם 6 זה סבבה מבחינתי.
לא עשיתי ג'וקרים הפעם.
BBB Deadlift 100x3x10
Bent Over Row 70x3x8
אימון סבבה אבל באתי בשעה חרא שמפוצץ ואין פלטות וזה מעצבן ברמות, התלבטתי אם לבוא היום בשעה מאוחרת כי קמתי בצהריים אחרי עבודה (אני אחרי העמסה) או לבוא מחר בשעה נורמאלית אחרי שהשרוולים של הSBD מגיעים אבל החלטתי לבוא היום כי זה מסתדר לי טוב יותר עם המשך השבוע.
531 חיטוב שבוע 2 אימון 2 - בנץ' 3+:
משקל גוף: 92
Bench 70x3, 80x3, 90x7 בראשונים הוצאתי לעצמי וב90 כבר קראתי לספוטר שיוציא אבל נדפקתי עם ספוטר שמוציא גרוע היה עדיף להוציא כבר לבד, לפחות נתתי 7 שהראשונה עם עצירה.
ג'וקרים:
95x3 עם עצירה הוצאתי לעצמי היה קל
100x3 PR עם עצירה ב2 חזרות, ספוטר שהוציא סבבה.
105xf ספוטר אידיוט נגע לקראת הסוף והרס את הסט,
105x1 נחתי 5 דקות אחרי הניסיון הקודם ומצאתי ספוטר נורמאלי, עלה ממש יפה.
FSL 70x12 התעייפתי
BBB Press 30x3x10
Incline 50x3x8
אימון מצוין, לא ציפיתי שאני אתן שלשות בשני הג'וקרים הראשונים בגלל שבסקוואט והדדליפט בשבוע שעבר עשיתי ג'וקרים של חזרה אחת אבל בסופו של דבר אני יכול להגיד שיצאתי מרוצה.
הSBD הגיעו, מזל שלקחתי XL זה לוחץ בטירוף (כמו שציפיתי מSBD להיות) וצריך להתאמץ קצת יותר מהטיטאן כדי לשים אותם אבל זה פחות מסובך ממה שחשבתי.
מחר ייצא לי לנסות את השרוולים.
מה היה רע בטיטאן יילו גאקט?
הן לא רעות מאוד נהנתי להשתמש בהן אבל הSBD צמודות הרבה יותר (אני בקצה מידה בשניהם בtight fit ועדיין הSBD הרבה יותר צמודות).מה היה רע בטיטאן יילו גאקט?
אתה משתמש בשרוולים כדי להעמיס יותר משקל על המוט? או להגנה או חימום הברך?הן לא רעות מאוד נהנתי להשתמש בהן אבל הSBD צמודות הרבה יותר (אני בקצה מידה בשניהם בtight fit ועדיין הSBD הרבה יותר צמודות).
הייתי סקרן לגבי השרוולים של הSBD אחרי הרבה המלצות עליהן אז החלטתי לקנות זוג ולנסות
בשלב הזה גם כדי להעמיס יותר; אם זאת לא הייתה הכוונה שלי אז הייתי משתמש בneoprene שקניתי חצי שנה לפני הyellow jacket אפילו עד היום.אתה משתמש בשרוולים כדי להעמיס יותר משקל על המוט? או להגנה או חימום הברך?
אז למה לא ללכת עד הסוף ולהתחרות עם רצועות? גם ככה ברגע שהשרוול לוחץ מידי הוא די מחקה את העזרה של הרצועה...בשלב הזה גם כדי להעמיס יותר; אם זאת לא הייתה הכוונה שלי אז הייתי משתמש בneoprene שקניתי חצי שנה לפני הyellow jacket אפילו עד היום.
אין לי כוונה להתחרות עם רצועות אני מאמין שאתחרה פעם בשנה כשיש מקצה נפרד לשרוולים.
יש הבדל עצום בין שרוול sbd לרצועות ורצועות לא נוחות לאנשים, יש גם קטגוריות של שרוולים ורצועות בנפרד בחלק מהתחרויותאז למה לא ללכת עד הסוף ולהתחרות עם רצועות? גם ככה ברגע שהשרוול לוחץ מידי הוא די מחקה את העזרה של הרצועה...
ברור שיש הבדל בין שרוולים לרצועות, אני טוב מאוד יודע מה ההבדל בתור אחד שמשתמש (בשרוול לחמם את הברך שהתחילה להציק).יש הבדל עצום בין שרוול sbd לרצועות ורצועות לא נוחות לאנשים, יש גם קטגוריות של שרוולים ורצועות בנפרד בחלק מהתחרויות