נק' מוניטין:
18
- 764
- 28
אז החלטתי שאני מעדיף לא ללכת על SS כי לא הולך לי כל כך עם רב התרגילי בסיס ולמרות שהם מאוד טובים והכרחיים אני מוותר עליהם.
תוכניות אימונים לתקופת המסה - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
עכשיו אני צריך לבחור מה הכי יחזק אותי ויביא תוצאות במסה..
אני 77 , 1.73 , 20 מתאמן שלושה חודשים וחצי
משקלים- בנץ' פרס 73 קילו
Hammer Curls - תאמת 10 קל לי אבל 12 די קשה הייתי אומר 11 למרות שאין משקולת כזאת אצלי.
מתח- אני די חלש בזה אני משתמש בגרויטון ועושה 3 סטים של 5 חזרות על גרוויטון של 25.
בטן עושה 2 סטים של 25 Knee Raises על המתקן.
רגליים לג פרס 35 קילו כל צד ( אני חושב לא בדקתי איזה שלושה שבועות כבר )
כתפיים אני עושה דאמבלים 2 סטים של 10 חזרות ו10 קילו כל צד
איזו תכנית אתה ממליצים?
ושאלה בקשר למתח וHammer Curls
אני משתמש בגרויטון כי אני לא מספיק חזק לעשות 3 סטים של 5 חזרות בלי כלום אז השאלה שלי מה יותר יחזק אותי להגיע לזה
לעשות נגיד 25 קילו גרויטון 3 סטים של 5 שזה די המקסימום שלי או נגיד שעדיף 10 חזרות 3 סטים או יותר של 35 קילו גרוויטון..?
ואותו דבר בקשר לHammer curls כמו שרשמתי למעלה 12 די קשה לי אבל 10 קל אז פשוט לעלות חזרות או סטים כל אימון עד שאני יהיה מספיק חזק בשביל 12?
תוכניות אימונים לתקופת המסה - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
עכשיו אני צריך לבחור מה הכי יחזק אותי ויביא תוצאות במסה..
אני 77 , 1.73 , 20 מתאמן שלושה חודשים וחצי
משקלים- בנץ' פרס 73 קילו
Hammer Curls - תאמת 10 קל לי אבל 12 די קשה הייתי אומר 11 למרות שאין משקולת כזאת אצלי.
מתח- אני די חלש בזה אני משתמש בגרויטון ועושה 3 סטים של 5 חזרות על גרוויטון של 25.
בטן עושה 2 סטים של 25 Knee Raises על המתקן.
רגליים לג פרס 35 קילו כל צד ( אני חושב לא בדקתי איזה שלושה שבועות כבר )
כתפיים אני עושה דאמבלים 2 סטים של 10 חזרות ו10 קילו כל צד
איזו תכנית אתה ממליצים?
ושאלה בקשר למתח וHammer Curls
אני משתמש בגרויטון כי אני לא מספיק חזק לעשות 3 סטים של 5 חזרות בלי כלום אז השאלה שלי מה יותר יחזק אותי להגיע לזה
לעשות נגיד 25 קילו גרויטון 3 סטים של 5 שזה די המקסימום שלי או נגיד שעדיף 10 חזרות 3 סטים או יותר של 35 קילו גרוויטון..?
ואותו דבר בקשר לHammer curls כמו שרשמתי למעלה 12 די קשה לי אבל 10 קל אז פשוט לעלות חזרות או סטים כל אימון עד שאני יהיה מספיק חזק בשביל 12?