הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון הרגע הזה, שבו אלכסיי דוחק את הדדליפט שלך

לא מבין הרבה בהרמת משקולות, אבל אני יכול להבין פחות או יותר את התכנון כניסות זה זה מקביל בערך~ לפאוורליפטינג.
להכנס 242 אופנר, 248 שניה ואז להתאבד על 264 ולהצליח זה פשוט מדהים.

• פותח/ת השרשור
לא מבין הרבה בהרמת משקולות, אבל אני יכול להבין פחות או יותר את התכנון כניסות זה זה מקביל בערך~ לפאוורליפטינג.
להכנס 242 אופנר, 248 שניה ואז להתאבד על 264 ולהצליח זה פשוט מדהים.

אחרי ה-248 הוא כבר secured his gold medal.
לכן הלך על כל הקופה....

קפיצה לא נורמלית מהשניה לשלישית...
הוא עלה איזה 15~ קילו בשנתיים האחרונות, אם ימשיך לעלות במשקל גוף כ"כ אולי נראה עוד שיאים, הוא סה"כ די צעיר/יש לו זמן

צריך לזכור שבאליפות עולם ובתחרויות בכלל , אתה בעיקרון לא מתחרה כדי לעשות הכי הרבה שאתה יכול אלא אם ניתנת לך ההזדמנות (כלומר או שכבר הבטחת מקום ראשון או שזה שאתה מתחרה נגדו מותיר אותך ללא ברירה).

וגם, בגלל סגנון הדחיקה שבעיקרון מבטא יותר כוח מאשר טכניקה הקפיצה הזאת הייתה הגיונית.

אני לא ראיתי ולא חושב שהיה כזה דבר בהנפה אי פעם.

• פותח/ת השרשור
צריך לזכור שבאליפות עולם ובתחרויות בכלל , אתה בעיקרון לא מתחרה כדי לעשות הכי הרבה שאתה יכול אלא אם ניתנת לך ההזדמנות (כלומר או שכבר הבטחת מקום ראשון או שזה שאתה מתחרה נגדו מותיר אותך ללא ברירה).

וגם, בגלל סגנון הדחיקה שבעיקרון מבטא יותר כוח מאשר טכניקה הקפיצה הזאת הייתה הגיונית.

אני לא ראיתי ולא חושב שהיה כזה דבר בהנפה אי פעם.

כי בסיום שלב ההנפות, אף אחד עדיין לא "בטוח" עם מדליה ביד, כמו אחרי הרמה מספר 2 ב-c&j, שזה בדיוק היה המצב של אלכסיי אתמול.

כי בסיום שלב ההנפות, אף אחד עדיין לא "בטוח" עם מדליה ביד, כמו אחרי הרמה מספר 2 ב-c&j, שזה בדיוק היה המצב של אלכסיי אתמול.

יש 3 מדליות, הנפה דחיקה וטוטאל.

זה יכול להיות שיקול אם אתה יודע שההנפה שלך חזקה ובטוח תיקח זהב בהנפה אבל בדחיקה אתה פחות טוב ואתה רוצה לפתוח פער "בטוח" מהמתחרה שלך ולא להתאבד על שיא עולם.
אבל בכל מקרה כל מי ששובר שיא עולם ילך תמיד רק בקילו יותר מהשיא הקודם כיוון והבונוס במקרה הזה הוא גדול ואין טעם להגדיל את הפער בשיאים יותר מידיי (בדרך כלל אותו בן אדם ישבור את השיאים של עצמו באותה קדנציה אז נגיד הוא מעדיף לעשות את זה שנה אחרי שנה באליפות עולם ואז אולימפידה או משהו כזה)

• פותח/ת השרשור
יש 3 מדליות, הנפה דחיקה וטוטאל.

זה יכול להיות שיקול אם אתה יודע שההנפה שלך חזקה ובטוח תיקח זהב בהנפה אבל בדחיקה אתה פחות טוב ואתה רוצה לפתוח פער "בטוח" מהמתחרה שלך ולא להתאבד על שיא עולם.
אבל בכל מקרה כל מי ששובר שיא עולם ילך תמיד רק בקילו יותר מהשיא הקודם כיוון והבונוס במקרה הזה הוא גדול ואין טעם להגדיל את הפער בשיאים יותר מידיי (בדרך כלל אותו בן אדם ישבור את השיאים של עצמו באותה קדנציה אז נגיד הוא מעדיף לעשות את זה שנה אחרי שנה באליפות עולם ואז אולימפידה או משהו כזה)

ראשית, ע"ע סרגיי בובקה עם קפיצה במוט. שבר כל פעם בסנטימטר בודד - השיאים שלו עומדים על כנם עד היום.

לגביי אלכסיי, אגן ההרמה שלו נראתה יחסית קלה. נראה שיש לו עוד בקנה.....
לדעתי,לא רחוק היום שבו יתקרבו לכיוון ה-270 קילו.

ראשית, ע"ע סרגיי בובקה עם קפיצה במוט. שבר כל פעם בסנטימטר בודד - השיאים שלו עומדים על כנם עד היום.

לגביי אלכסיי, אגן ההרמה שלו נראתה יחסית קלה. נראה שיש לו עוד בקנה.....
לדעתי,לא רחוק היום שבו יתקרבו לכיוון ה-270 קילו.

ממש לא רחוק, לדעתי גם הם יכולים ואולי אפילו עושים את זה באימון אין לדעת.
אני יודע ש LU הניף כבר 180 באימון אבל הלך על שיא עולם 177 (כרגיל בקילו יותר מהשיא שלו) וגם את זה הוא לא הצליח אבל היה מאד קרוב.

קשה להביא את הכושר שלך באימון לתחרות, אבל הם מספיק מיומנים לעשות את זה ושזה קורה- נשברים שיאי עולם. כיף לראות!

שיא עולם חדש ומדהים: 264 קג!
שבר שיא בן 15,מאוליפיאדת סידני.

ריפטו בתגובה : "אם הוא היה מושך בקו ישר כבר היה עושה 280" 🤡
והנה זויות טובה יותר למתקשים שביננו שרוצים לשחק בניתוח טכני

והנה זויות טובה יותר למתקשים שביננו שרוצים לשחק בניתוח טכני

זה נראה שהמפרק כף היד שלו הולך להתנתק מהיד .😳
אין לי מושג איך הוא הצליח להחזיק את זה. 🤯

מדהים!
כמה אמור להיות הפרס / סקווט / דדליפט שלו?

ראיתי אותו עושה 300 לרביעיית קלות לפני איזה שנה אז אני לא אתפלא אם באיזור ה350+ די קל , פרונט סקוואט אני מאמין שגם יש לו 300 בערך.
פרס בטח 180 אולי 190 אפילו.
דדליפט כנראה שהוא לא מתעסק ועושה רק משיכות קלין באיזור ה320-350 כזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית