עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא יכול לענות מנסיון (😭) אבל 12% זה לא אחוז ממש נמוך שמצריך חומרים או דברים יותר מדי מיוחדים. אגב דל פחמימה זה לא עדיף על חיטוב "רגיל" (באחוזים חד ספרתיים אולי יש לזה יתרון אם אני לא טועה).האם אפשר להגיע ל12% ללא בעיות עם גנטיקה ממוצעת בלי תפריט דל פחמימה,פרוטוקולים של שומן עיקש,ותוספים כמו קלן אפדרין ויוהימבין
ממריץ.ועוד שאלה 200 מג קפאין לפני אימון אנאירובי ואירובי באמת תורם יותר לשרפת שומן או שהוא רק ממריץ
בהחלט. מניסיון.האם אפשר להגיע ל12% ללא בעיות עם גנטיקה ממוצעת
לרוב כשמגיעים ל 12 א.ש בערך אם יש עדיין שומן עיקש שרוצים להוריד אז עושים את הפרוטוקול.אוקיי תודה
וסתם שאלה לידע מאיזה אחוז שומן מתחילים פרוטוקולים של שומן עיקש ואיך אפשר לדעת אם זה שומן עיקש או רגיל
ואין לדל פחמימה אף יתרון באחוז שומן שהוא לא חד ספרתי?
למה הם עושים את זה אז.. מה היתרון ?לרוב כשמגיעים ל 12 א.ש בערך אם יש עדיין שומן עיקש שרוצים להוריד אז עושים את הפרוטוקול.
שומן עיקש יהיה לרוב בבטן התחתונה.
יש כאלה שמעדיפים לחטב עם דל פחמימה מסיבות כאלה ואחרות, אני הסתדרתי עם זה לחודשיים ואח"כ התרסקתי מבחינת משקלי העבודה.
בהחלט. מניסיון.
אוקיי תודה
וסתם שאלה לידע מאיזה אחוז שומן מתחילים פרוטוקולים של שומן עיקש ואיך אפשר לדעת אם זה שומן עיקש או רגיל
ואין לדל פחמימה אף יתרון באחוז שומן שהוא לא חד ספרתי?
לרוב כשמגיעים ל 12 א.ש בערך אם יש עדיין שומן עיקש שרוצים להוריד אז עושים את הפרוטוקול.
שומן עיקש יהיה לרוב בבטן התחתונה.
יש כאלה שמעדיפים לחטב עם דל פחמימה מסיבות כאלה ואחרות, אני הסתדרתי עם זה לחודשיים ואח"כ התרסקתי מבחינת משקלי העבודה.
למה הם עושים את זה אז.. מה היתרון ?
שום דבר לא בטוח, אבל זה פחות או יותר.בהחלט רזה, אבל לא שחיף.
אני לא בטוח שאתה 12% שומן כאן אחי ...
שום דבר לא בטוח, אבל זה פחות או יותר.
בכל זאת מסת שריר לא גבוהה
16 ק"ג יותר 🥷כן, שוקל 6 קילו פחות מהגובה !!!!!!!!
אבל עכשיו אתה בנזיר.
16 ק"ג יותר 🥷
84-68 = 16עוד לא 16, איך 16 חח
84-68 = 16
בסוף המסה 😉הא, חשבתי מעל הגובה שלך חח.
84-68 = 16
בסוף המסה 😉
דווקא זה די הפוך יותר קל לחטב שאתה עסוק מאוד מאשר להיות במסהחכה אני במסה הקרובה אעבור את ה80 כנראה 😃
אבל אם אתחיל לימודים בטח יהיה קשה לחטב.
הפוך, גוטה.הזנחתה קצת תמסת שריר בבטן לא עשיתה אימוני בטן ממוקדים נכון ?
כי נראלי באחוז שומן הזה היה יכול להיות לך יותר שפיצי
דווקא זה די הפוך יותר קל לחטב שאתה עסוק מאוד מאשר להיות במסה
אתה אומר שתרגילי בסיס מחזקים יותר את אזור הבטן / מפשעה מאשר אימונים ממוקדים ? איך יכול להיותהפוך, גוטה.
הרבה אימוני בטן ממוקדים ומיותרים, וכמעט ואפס תרגילי בסיס.
תאר לך מה יהיה לך בא.ש הזה עם משקלים יפים בכל תרגילי הבסיס, ולא במכונות.
אבל לדעתי כשאין הרבה פחמימות יותר קשה להתרכז בלימודים.