ייעוץ להגיע ל12% שומן

• פותח/ת השרשור Ori135
  • פורסם בתאריך

Ori135

משתמש פעיל
734
96
נק' מוניטין:
72
734
96
שאלה
האם אפשר להגיע ל12% ללא בעיות עם גנטיקה ממוצעת בלי תפריט דל פחמימה,פרוטוקולים של שומן עיקש,ותוספים כמו קלן אפדרין ויוהימבין
ועוד שאלה 200 מג קפאין לפני אימון אנאירובי ואירובי באמת תורם יותר לשרפת שומן או שהוא רק ממריץ

האם אפשר להגיע ל12% ללא בעיות עם גנטיקה ממוצעת בלי תפריט דל פחמימה,פרוטוקולים של שומן עיקש,ותוספים כמו קלן אפדרין ויוהימבין
אני לא יכול לענות מנסיון (😭) אבל 12% זה לא אחוז ממש נמוך שמצריך חומרים או דברים יותר מדי מיוחדים. אגב דל פחמימה זה לא עדיף על חיטוב "רגיל" (באחוזים חד ספרתיים אולי יש לזה יתרון אם אני לא טועה).
ועוד שאלה 200 מג קפאין לפני אימון אנאירובי ואירובי באמת תורם יותר לשרפת שומן או שהוא רק ממריץ
ממריץ.

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה
וסתם שאלה לידע מאיזה אחוז שומן מתחילים פרוטוקולים של שומן עיקש ואיך אפשר לדעת אם זה שומן עיקש או רגיל
ואין לדל פחמימה אף יתרון באחוז שומן שהוא לא חד ספרתי?

אוקיי תודה
וסתם שאלה לידע מאיזה אחוז שומן מתחילים פרוטוקולים של שומן עיקש ואיך אפשר לדעת אם זה שומן עיקש או רגיל
לרוב כשמגיעים ל 12 א.ש בערך אם יש עדיין שומן עיקש שרוצים להוריד אז עושים את הפרוטוקול.
שומן עיקש יהיה לרוב בבטן התחתונה.

יש כאלה שמעדיפים לחטב עם דל פחמימה מסיבות כאלה ואחרות, אני הסתדרתי עם זה לחודשיים ואח"כ התרסקתי מבחינת משקלי העבודה.

לרוב כשמגיעים ל 12 א.ש בערך אם יש עדיין שומן עיקש שרוצים להוריד אז עושים את הפרוטוקול.

יש כאלה שמעדיפים לחטב עם דל פחמימה מסיבות כאלה ואחרות, אני הסתדרתי עם זה לחודשיים ואח"כ התרסקתי מבחינת משקלי העבודה.
למה הם עושים את זה אז.. מה היתרון ?

בהחלט. מניסיון.

הייתה לך תקופה על 12% שומן? יש תמונות ? סקרן.

אוקיי תודה

ייתכן ויהיו לו יתרונות גם באחוז שומן לא חד ספרתי, יותר תלוי ברגישות של הבנאדם לפחמימה.
משה תקן אותי אם אני טועה.
@Moshe

השומן העיקש אצל גברים יהיה לרוב באזור הבטן תחתונה/מותניים, אצל נשים זה יותר באיזור הרגליים.

למה הם עושים את זה אז.. מה היתרון ?

קצת מורכב, ואני לא מעוניין להטעות אותך.
באופן כללי כשאוכלים פחמימה יש הפרשה אינסולינית, כשאינסולין גבוה זה אומר שמצב שריפת השומנים מוגבלת(עד גבול מסויים).

באופן כללי, תנסה לרדת במשקל אם כמה שפחות הורדת פחמימות, רק כשאין ברירה תקצץ בהן.
כמובן לא נוגעים בחלבון/שומן , חייב מספיק חלבון כדי לשמר מסת שריר כמה שיותר.
ושומן גם חייב בשביל התהליכים החיוניים שלו בגוף.

בהחלט רזה, אבל לא שחיף.
אני לא בטוח שאתה 12% שומן כאן אחי ...
שום דבר לא בטוח, אבל זה פחות או יותר.
בכל זאת מסת שריר לא גבוהה.

ושוב, זאת רק דוגמא.
ו 12 א.ש זה לרוב כששרירי הבטן מתחילים לצאת בצורה ברורה 😃

הזנחתה קצת תמסת שריר בבטן לא עשיתה אימוני בטן ממוקדים נכון ?
כי נראלי באחוז שומן הזה היה יכול להיות לך יותר שפיצי
הפוך, גוטה.
הרבה אימוני בטן ממוקדים ומיותרים, וכמעט ואפס תרגילי בסיס.
תאר לך מה יהיה לך בא.ש הזה עם משקלים יפים בכל תרגילי הבסיס, ולא במכונות.

הפוך, גוטה.
הרבה אימוני בטן ממוקדים ומיותרים, וכמעט ואפס תרגילי בסיס.
תאר לך מה יהיה לך בא.ש הזה עם משקלים יפים בכל תרגילי הבסיס, ולא במכונות.
אתה אומר שתרגילי בסיס מחזקים יותר את אזור הבטן / מפשעה מאשר אימונים ממוקדים ? איך יכול להיות
אבל לדעתי כשאין הרבה פחמימות יותר קשה להתרכז בלימודים.

אז תוכל תפחמימות במשך הלימודים ככה שאין הבדל.. כמה פחמימות אתה אוכל כבר שאתה בבית ספר למשל , סנדוויץ' או שניים..
מה הבעיה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית