עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה אומר שתרגילי בסיס מחזקים יותר את אזור הבטן / מפשעה מאשר אימונים ממוקדים ? איך יכול להיות
אז תוכל תפחמימות במשך הלימודים ככה שאין הבדל.. כמה פחמימות אתה אוכל כבר שאתה בבית ספר למשל , סנדוויץ' או שניים..
מה הבעיה .
באופן כללי, תנסה לרדת במשקל אם כמה שפחות הורדת פחמימות, רק כשאין ברירה תקצץ בהן.
כמובן לא נוגעים בחלבון/שומן , חייב מספיק חלבון כדי לשמר מסת שריר כמה שיותר.
ושומן גם חייב בשביל התהליכים החיוניים שלו בגוף.
מאותה סיבה שהידיים יתחזקו ויגדלו יפה גם ללא בידודים למיניהם ורק מלחיצות\חתירות\מתחאתה אומר שתרגילי בסיס מחזקים יותר את אזור הבטן / מפשעה מאשר אימונים ממוקדים ? איך יכול להיות
למה לנסות לרדת עם כמה שיותר פחמימה שאפשר?
אני יכול לרדת גם עם 150 פחמימה אבל הורדתי ל120 והוספתי חלבון במקום יש עם זה בעיה?
אז תירד עוד פעם לאותו משקל ואחוז שומן ונראה תהבדל ! :😄😛מאותה סיבה שהידיים יתחזקו ויגדלו יפה גם ללא בידודים למיניהם ורק מלחיצות\חתירות\מתח
הזנחתה קצת תמסת שריר בבטן לא עשיתה אימוני בטן ממוקדים נכון ?
כי נראלי באחוז שומן הזה היה יכול להיות לך יותר שפיצי
יש פה תפריט שעבדתי איתו עד עכשיוכמובן שחלבון ושומן חייבים להיות בתפריט במידה מספקת.
מכיוון שכשאתה מוריד פחמימה יש לך הרבה הרבה פחות כוח באימון. (זה אינדוידואלי).
מה לא הבנתה? זה היה מאוד ברור הבנת הנקרא מינימלית ..אתה מוכן לכתוב כמו בן אדם?
לא תודה.אז תירד עוד פעם לאותו משקל ואחוז שומן ונראה תהבדל ! :😄😛
יש פה תפריט שעבדתי איתו עד עכשיו
ועכשיו אחרי חודש של חיטוב עשיתי חדש מה דעתכם?
מה לא הבנתה? זה היה מאוד ברור הבנת הנקרא מינימלית ..
77כמה אתה שוקל ?
הוא הבין מה רשמתי כנראה הבעיה לא אצלי.🤦♂️
הבנתי, כן. (אני חושב)מה לא הבנתה? זה היה מאוד ברור הבנת הנקרא מינימלית ..
עשיתה
נראלי
יותר שפיצי
אני תמיד בחרדות לרדת בשרירלא רואה טעם בכל כך הרבה חלבון אחי, תוסיף פחמימה .
@White Walker מה דעתך ?
כל עוד יש מספיק שומן, אני אישית לא חושב שזה משנה אם כמות החלבון גדולה יותר.לא רואה טעם בכל כך הרבה חלבון אחי, תוסיף פחמימה .
@White Walker מה דעתך ?
אחי אתה וColdfire זקנים כבר, ככל שהזמן עוברים המילים מתקצרות ועוד מושגים חדשים נולדיםהבנתי, כן. (אני חושב)
אבל זה לא אומר משהו טוב על הצורה שבה התנסחת.
בסדר עוד חודשיים אני מסיים חיטוב (נראה לי מקווה שכן)כל עוד יש מספיק שומן, אני אישית לא חושב שזה משנה אם כמות החלבון גדולה יותר.
כלכלית זה פחות משתלם אולי?
מזל שאתה כאן כדי ללמד אותנואחי אתה וColdfire זקנים כבר, ככל שהזמן עוברים המילים מתקצרות ועוד מושגים חדשים נולדים