הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ להגיע ל12% שומן

• פותח/ת השרשור Ori135
  • פורסם בתאריך

Ori135

משתמש פעיל
734
96
נק' מוניטין:
72
734
96
שאלה
האם אפשר להגיע ל12% ללא בעיות עם גנטיקה ממוצעת בלי תפריט דל פחמימה,פרוטוקולים של שומן עיקש,ותוספים כמו קלן אפדרין ויוהימבין
ועוד שאלה 200 מג קפאין לפני אימון אנאירובי ואירובי באמת תורם יותר לשרפת שומן או שהוא רק ממריץ

עוד מושגים חדשים נולדים
כן, רק שלגבי חלק גדול מהם היה מומלץ לעשות הפלה.
איך זה שבשבועיים הראשונים ירדתי קילו ובשניים שתי קילו עם הייתי אם אותו תפריט?
זה קורה לא פעם. באופן כללי לא צריך לצפות לראות איזה קו ישר עם שיפוע קבוע, כי הגוף עושה כל מיני התאמות משלו בהתאם למליון גורמים שלא את כולם אנחנו מכירים בכלל. זאת בנוסף למה שאמרו לך קודם על שינויים אפשריים במאזן הנוזלים וגם על האפשרות שלא אכלת בדיוק את הכמות שאתה חושב שאכלת. שקילה בודדת רגישה להפרעות מקריות.

אם יש לך ידע בסיסי באקסל, לדעתי השיטה הנכונה לעקוב אחרי המשקל היא להשקל כל יום (בניגוד להמלצות המקובלות), דבר שני בבוקר (הדבר הראשון הוא, כמובן, להפטר מעודף הנוזלים שהצטברו בשלפוחית במשך הלילה), אבל לא להתייחס לתוצאות שקילה בודדת אלא לתת לאקסל לחשב את הקו הישר בשיטת הריבועים הפחותים. השיפוע של הקו הזה הוא מה שמעניין אותך - אתה רוצה שהוא יהיה בסביבות 1/14 (חצי קילו בשבוע פירושו 1/14 קילו ביום).

חידה: ואיך כל זה מתקשר לג'יימס בונד?

• פותח/ת השרשור
כן, רק שלגבי חלק גדול מהם היה מומלץ לעשות הפלה.
זה קורה לא פעם. באופן כללי לא צריך לצפות לראות איזה קו ישר עם שיפוע קבוע, כי הגוף עושה כל מיני התאמות משלו בהתאם למליון גורמים שלא את כולם אנחנו מכירים בכלל. זאת בנוסף למה שאמרו לך קודם על שינויים אפשריים במאזן הנוזלים וגם על האפשרות שלא אכלת בדיוק את הכמות שאתה חושב שאכלת. שקילה בודדת רגישה להפרעות מקריות.

אם יש לך ידע בסיסי באקסל, לדעתי השיטה הנכונה לעקוב אחרי המשקל היא להשקל כל יום (בניגוד להמלצות המקובלות), דבר שני בבוקר (הדבר הראשון הוא, כמובן, להפטר מעודף הנוזלים שהצטברו בשלפוחית במשך הלילה), אבל לא להתייחס לתוצאות שקילה בודדת אלא לתת לאקסל לחשב את הקו הישר בשיטת הריבועים הפחותים. השיפוע של הקו הזה הוא מה שמעניין אותך - אתה רוצה שהוא יהיה בסביבות 1/14 (חצי קילו בשבוע פירושו 1/14 קילו ביום).

חידה: ואיך כל זה מתקשר לג'יימס בונד?

המשקל שלי מעגל (אם נגיד אני שוקל 77.4 הוא יעגל את זה ל77.5) כך שאני לא יכול להישקל כל יום
ואין לי מושג מה זה אקסל

ואיך אני יכול לדעת שאני מתאושש מהאימונים בחיטוב?
ואם נגיד אני ישן 8 שעות כל יום , אוכל פי 2.5 חלבון והגרעון קלורי של 500, מרים כבד (בשבילי) ומתאושש מהאימונים אין סיבה שאני ירד הרבה שריר נכון?
@Ohad @White Walker

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית