עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לך לישון יש בית ספר מחר 😃אוקיי,ואיך זה סותר את מה שאמרתי?
טוב אמא, תודה על הדאגה. 😄לך לישון יש בית ספר מחר 😃
אוקיי,ואיך זה סותר את מה שאמרתי?
כן, רק שלגבי חלק גדול מהם היה מומלץ לעשות הפלה.עוד מושגים חדשים נולדים
זה קורה לא פעם. באופן כללי לא צריך לצפות לראות איזה קו ישר עם שיפוע קבוע, כי הגוף עושה כל מיני התאמות משלו בהתאם למליון גורמים שלא את כולם אנחנו מכירים בכלל. זאת בנוסף למה שאמרו לך קודם על שינויים אפשריים במאזן הנוזלים וגם על האפשרות שלא אכלת בדיוק את הכמות שאתה חושב שאכלת. שקילה בודדת רגישה להפרעות מקריות.איך זה שבשבועיים הראשונים ירדתי קילו ובשניים שתי קילו עם הייתי אם אותו תפריט?
כן, רק שלגבי חלק גדול מהם היה מומלץ לעשות הפלה.
זה קורה לא פעם. באופן כללי לא צריך לצפות לראות איזה קו ישר עם שיפוע קבוע, כי הגוף עושה כל מיני התאמות משלו בהתאם למליון גורמים שלא את כולם אנחנו מכירים בכלל. זאת בנוסף למה שאמרו לך קודם על שינויים אפשריים במאזן הנוזלים וגם על האפשרות שלא אכלת בדיוק את הכמות שאתה חושב שאכלת. שקילה בודדת רגישה להפרעות מקריות.
אם יש לך ידע בסיסי באקסל, לדעתי השיטה הנכונה לעקוב אחרי המשקל היא להשקל כל יום (בניגוד להמלצות המקובלות), דבר שני בבוקר (הדבר הראשון הוא, כמובן, להפטר מעודף הנוזלים שהצטברו בשלפוחית במשך הלילה), אבל לא להתייחס לתוצאות שקילה בודדת אלא לתת לאקסל לחשב את הקו הישר בשיטת הריבועים הפחותים. השיפוע של הקו הזה הוא מה שמעניין אותך - אתה רוצה שהוא יהיה בסביבות 1/14 (חצי קילו בשבוע פירושו 1/14 קילו ביום).
חידה: ואיך כל זה מתקשר לג'יימס בונד?
העיגול לא מפריע.המשקל שלי מעגל (אם נגיד אני שוקל 77.4 הוא יעגל את זה ל77.5) כך שאני לא יכול להישקל כל יום
לא חשבתי שיש עדיין נערים בני 15 שלא יודעים מה זה.אין לי מושג מה זה אקסל
ואני לא חשבתי שיש נערים בני 15 שיודעים מה זה 🤣
איך באמת? 😲חידה: ואיך כל זה מתקשר לג'יימס בונד?
1/14=0.07 בקירוב טוב.איך באמת?
😆 חביב.1/14=0.07 בקירוב טוב.
חחח לא נראה לי מישהו היה מצליח לקשר1/14=0.07 בקירוב טוב.