הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שמן קנולה

Ori135

משתמש פעיל
734
96
נק' מוניטין:
72
734
96
אני בדרך כלל משתמש בשמן זית וראיתי עכשיו שהוא נגמר
זה בסדר להשתמש בקנולה או שהוא מזיק (שומן צמחי וכו׳...)

זה בסדר. אל תבסס את התפריט על שמן.
אם לטיגון יש לך חמאה אפילו יותר טוב אבל לא קריטי

רמת חומציות נמוכה יותר בטמפרטורות גבוהות. שמן קוקוס מצטיין בזה. יש לזה חשיבות כלשהי אבל לא הייתי מתאבד על זה. אם יש אפשרות אז סבבה עדיף.
עד כמה שידוע לי חמאה תמיד הצטיינה בהעלאת רמות הLDL בגוף.

• פותח/ת השרשור
אני בדרך כלל לא משתמש בכלל בשמן
תודה!
ושאלה אם קראטין בעבר לא השפיע אליי אחרי שלקחתי אותו שבועיים ברצף זה אבוד או שלא לקחתי מספיק זמן?

אין פשוט מקור שמציג את מה שאתה חושב.
Eating saturated fat,and trans fat raises your blood cholesterol level even further.

The American Heart Association’s Nutrition Committee strongly advises these fat guidelines for healthy Americans over age 2:

Limiting the amount of saturated fats you eat to less than 7 percent of your total daily calories.

The majority of saturated fat comes from animal products such as beef, lamb, pork poultry with skin, butter, cream, cheese and other dairy products made from whole or 2 percent milk,.

לקוח מפה: Know Your Fats

• פותח/ת השרשור
שמן קוקוס>חמאה >שמן זית>שמן קנולה
😃
לטיגון נכון? בסלטים וזה עדיף שמן זית לא?

ולטיגון אני בכלל מעדיף להמנע מלחשב כמה שמן אני שם אז אני משתמש בספריי שמן זה יוצא כמה קלוריות לשפריץ

Eating saturated fat,and trans fat raises your blood cholesterol level even further.

The American Heart Association’s Nutrition Committee strongly advises these fat guidelines for healthy Americans over age 2:

Limiting the amount of saturated fats you eat to less than 7 percent of your total daily calories.

The majority of saturated fat comes from animal products such as beef, lamb, pork poultry with skin, butter, cream, cheese and other dairy products made from whole or 2 percent milk,.

לקוח מפה: Know Your Fats

מקור הכוונה למשהו מדעי, לא מה שארגון כזה או אחר חושב.

מקור הכוונה למשהו מדעי, לא מה שארגון כזה או אחר חושב.
כל מה שאני מוצא קשור בצורה כזו או אחרת לארגון מסויים.
אבל מדוע לא לסמוך על ארגונים גדולים שכאלו? (אני דיי בטוח שהם לא המציאו את הטענות האלו,אמור להיות ביסוס מסויים לדברים.)

לטיגון נכון? בסלטים וזה עדיף שמן זית לא?

ולטיגון אני בכלל מעדיף להמנע מלחשב כמה שמן אני שם אז אני משתמש בספריי שמן זה יוצא כמה קלוריות לשפריץ
בסלטים עדיף אבוקדו. לא שמן. קוביות.
דעתי בכל אופן.

• פותח/ת השרשור
בסלטים עדיף אבוקדו. לא שמן. קוביות.
דעתי בכל אופן.
סבבה בדיוק לפני שבוע הוצאתי את השמן זית מהתפריט והחלפתי אותו באבוקדו

ואשמח עם מישהו יוכל לענות על מה ששאלתי עם הקריאטין

סבבה בדיוק לפני שבוע הוצאתי את השמן זית מהתפריט והחלפתי אותו באבוקדו

ואשמח עם מישהו יוכל לענות על מה ששאלתי עם הקריאטין
רק שבועיים? קראטין אמור להשפיע לאחר תקופה. ואין צורך בהעמסה. 5 גר' ביום מספיק. לשיפור כוח מרבי+מתפרץ, התאוששות והעלאת מסת השריר.
בהחלט מציעה לנסות את הקראטין על פני תקופה. נסה לבדוק לאחר חודש של לקיחה האם ישנה השפעה כלשהי.

• פותח/ת השרשור
רק שבועיים? קראטין אמור להשפיע לאחר תקופה. ואין צורך בהעמסה. 5 גר' ביום מספיק. לשיפור כוח מרבי+מתפרץ, התאוששות והעלאת מסת השריר.
בהחלט מציעה לנסות את הקראטין על פני תקופה. נסה לבדוק לאחר חודש של לקיחה האם ישנה השפעה כלשהי.
קשה אבל לשתות את זה, יש לזה טעם של זבל
במים זה מגעיל ובשייק זה הורס את הטעם של הקפה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית