עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה יותר טוב חמאה?זה בסדר. אל תבסס את התפריט על שמן.
אם לטיגון יש לך חמאה אפילו יותר טוב אבל לא קריטי
רמת חומציות נמוכה יותר בטמפרטורות גבוהות. שמן קוקוס מצטיין בזה. יש לזה חשיבות כלשהי אבל לא הייתי מתאבד על זה. אם יש אפשרות אז סבבה עדיף.למה יותר טוב חמאה?
עד כמה שידוע לי חמאה תמיד הצטיינה בהעלאת רמות הLDL בגוף.רמת חומציות נמוכה יותר בטמפרטורות גבוהות. שמן קוקוס מצטיין בזה. יש לזה חשיבות כלשהי אבל לא הייתי מתאבד על זה. אם יש אפשרות אז סבבה עדיף.
לא מכיר משהו כזה, רק דיבורים על שומן רווי.עד כמה שידוע לי חמאה תמיד הצטיינה בהעלאת רמות הLDL בגוף.
עד כמה שידוע לי חמאה תמיד הצטיינה בהעלאת רמות הLDL בגוף.
לא מכיר משהו כזה, רק דיבורים על שומן רווי.
מאיפה שמעת?
אז אני מנחש שאני טועה. 😃ידוע מאיפה?
אז אני מנחש שאני טועה. 😃
אשמח למקור שמציג אחרת.
Eating saturated fat,and trans fat raises your blood cholesterol level even further.אין פשוט מקור שמציג את מה שאתה חושב.
לטיגון נכון? בסלטים וזה עדיף שמן זית לא?שמן קוקוס>חמאה >שמן זית>שמן קנולה
😃
Eating saturated fat,and trans fat raises your blood cholesterol level even further.
The American Heart Association’s Nutrition Committee strongly advises these fat guidelines for healthy Americans over age 2:
Limiting the amount of saturated fats you eat to less than 7 percent of your total daily calories.
The majority of saturated fat comes from animal products such as beef, lamb, pork poultry with skin, butter, cream, cheese and other dairy products made from whole or 2 percent milk,.
לקוח מפה: Know Your Fats
כל מה שאני מוצא קשור בצורה כזו או אחרת לארגון מסויים.מקור הכוונה למשהו מדעי, לא מה שארגון כזה או אחר חושב.
בסלטים עדיף אבוקדו. לא שמן. קוביות.לטיגון נכון? בסלטים וזה עדיף שמן זית לא?
ולטיגון אני בכלל מעדיף להמנע מלחשב כמה שמן אני שם אז אני משתמש בספריי שמן זה יוצא כמה קלוריות לשפריץ
סבבה בדיוק לפני שבוע הוצאתי את השמן זית מהתפריט והחלפתי אותו באבוקדובסלטים עדיף אבוקדו. לא שמן. קוביות.
דעתי בכל אופן.
רק שבועיים? קראטין אמור להשפיע לאחר תקופה. ואין צורך בהעמסה. 5 גר' ביום מספיק. לשיפור כוח מרבי+מתפרץ, התאוששות והעלאת מסת השריר.סבבה בדיוק לפני שבוע הוצאתי את השמן זית מהתפריט והחלפתי אותו באבוקדו
ואשמח עם מישהו יוכל לענות על מה ששאלתי עם הקריאטין
קשה אבל לשתות את זה, יש לזה טעם של זבלרק שבועיים? קראטין אמור להשפיע לאחר תקופה. ואין צורך בהעמסה. 5 גר' ביום מספיק. לשיפור כוח מרבי+מתפרץ, התאוששות והעלאת מסת השריר.
בהחלט מציעה לנסות את הקראטין על פני תקופה. נסה לבדוק לאחר חודש של לקיחה האם ישנה השפעה כלשהי.
כפית בפה ולוגמים קצת מים, לא ביג דיל. יש דברים יותר דוחים בחיים.קשה אבל לשתות את זה, יש לזה טעם של זבל
במים זה מגעיל ובשייק זה הורס את הטעם של הקפה