הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

לדעתי עצה מצויינת, השאלה אם כדאי לי להמשיך להתחזק על נייטרלי, או לעשות חיטובון ולהתחרות על 82

אני חושב שאם יש לך משקלים שיכולים לתת לך מקום כלשהו ב 82 אז זה יכול להיות שיקול. אחרת, אם אתה בא בשביל החוויה, לשבור שיאים אישיים ו"להתחרות בעצמך" (אני למשל אבוא בשביל זה כי אין לי משקלים מספיקים בשביל מקום ראשון או קרוב לזה) אז זה פחות משנה.

לדעתי חבל לצאת לחיטוב כי זה יחליש ומן הסתם שגם מנטלית להגיע לפני התחרות עם משקלים נמוכים יותר אבל רטיו גבוה יותר, זה לא ריאלי.
לפחות לא לתחרות ראשונה.

טקסס בניטראלי עם התקדמות מזערית זה רעיון לא רע, אני אישית שללתי אותה כי אני מפחד להיפצע מהנפח בניטראלי ובעיקר כי מאסתי מהתוכנית.
יבגני, גם אני לצורך העניין אומר שאני מתכוון לבנות פיק.... אבל משום מה מתכוון למשהו אחר ממה שאתה כתבת.
יותר לכיוון של להתמקד ב rm1 בצורה לינארית עד יום התחרות.
(תוכנית האחוזים שעשיתי)

לדעתי חבל לצאת לחיטוב כי זה יחליש ומן הסתם שגם מנטלית להגיע לפני התחרות עם משקלים נמוכים יותר אבל רטיו גבוה יותר, זה לא ריאלי.
לפחות לא לתחרות ראשונה.

טקסס בניטראלי עם התקדמות מזערית זה רעיון לא רע, אני אישית שללתי אותה כי אני מפחד להיפצע מהנפח בניטראלי ובעיקר כי מאסתי מהתוכנית.
יבגני, גם אני לצורך העניין אומר שאני מתכוון לבנות פיק.... אבל משום מה מתכוון למשהו אחר ממה שאתה כתבת.
יותר לכיוון של להתמקד ב rm1 בצורה לינארית עד יום התחרות.
(תוכנית האחוזים שעשיתי)
אין מצב בעולם שאני עומד בעומס של טקסס בנייטרלי, לפחות לא במתכונת הנוכחית, אני אוכל המון כדי להתאושש ולהתקדם,
בכל אופן אני מתכנן חיטובון בתקופה הקרובה, עליתי הרבה במשקל בחצי שנה האחרונה, ואני מרגיש שזה מתחיל להיות לא אסתטי.
השאלה אם כדי לי להתחיל אותו אחרי התחרות ולבוא כמה שיותר חזק, או לנצל כבר את ההזדמנות ולשפר רטיו, למרות שבתכלס כרגע ההתקדמות שלי מצויינת, ויהיה חבל לעשות שינויים, אולי כדאי לי להמשיך להתקדם וכשאני יתקע להתחיל לעשות חושבים מה הלאה..

לוטם עדכן/ה את הלוג ״הלוג שדוגל במקצועיות״:

עדכון לוג: 19/01/16

אימון התאוששות:
סקוואט קל 5X45 5X55 5X65 5X75 5X85
פרס 3X5X55
דדליפט 1X5X120

עשיתי את האימון בבוקר לפני הלימודים, היה אימון קצר, קליל.
בסט האחרון בסקוואט, שוב, היו לי קליקים מוזרים כאלו בברך, וכאבים קלים אחרי, אין לי מושג למה זה קורה, ומה אני עושה עם זה.

אימון הבא עצימות, מתוכנן:
סקוואט 5X105
בנצ' 5X112.5
פאוורקלין 75

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 22/01/16

אימון עצימות:
סקוואט 5X65 5X75 5X85 5X95 5X105
בנצ' 5X112.5 PR
פאוורקלין 75F 75PR
מתח+25קילו 3X5 PR

היה אימון מצוין!!
כל השיאים נשברו כמתוכנן, הבנצ' מתקדם ללא עוררין, בפאוורקלין היה לי כשל בסט הראשון, נחתי כמה דקות וחזרתי שוב לסט וזה עלה בקלות כמתוכנן! המתח היה קשוח אבל בהחלט שברתי שיא אישי של כל הזמנים.

החלטתי שכרגע המטרה מבחינתי היא, 120 בנצ' לחמישייה, ו-160 דדליפט לחמישייה.
לכן אני ממשיך באותה מתכונת, אני מאמין שעד סוף תקופת המבחנים אני יגיע לזה, לאחר מכן אני יתחיל להתכונן לתחרות ויעבוד על סינגלים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גם יוסי יד 50 נראה מבין עניין 😛
אני צוחק, מניח שאתה תדע מה לקחת ברצינות ומה לא. בכל מקרה זה טוב שיש מישהו ברמה טובה להתייעץ איתו על דברים.

כן, גנאדי קוראים לו?
גנאדי העח
מאמן בהרקולס
לגבי קטגוריית משקל לדעתי זה לא אמור להיות לך משנה כל כך אם אתה לא מתכוון לשבור שיא איגוד/עולם

לגבי קטגוריית משקל לדעתי זה לא אמור להיות לך משנה כל כך אם אתה לא מתכוון לשבור שיא איגוד/עולם
בכל אופן, החלטתי בסוף להתחרות בקטגוריה של עד 90, ולא לרדת במשקל, אני מתקדם המון ואני לא רוצה לשבור את הרצף.
אשששש חזק ביותר!!
תודה! 😃

עדכון לוג: 24/01/16

אימון נפח:
סקוואט 5X60 5X70 5X80 5X90 5X100
פרס 2X5X57.5 + 3X5X55
הוק-גריפ דדליפט 3X5X122.5
מתח מ.ג 12-8-4

שוב הכאבים בברך ממשיכים, מתחיל להתלבט אם לותר על הסקוואט לתקופה הקרובה לגמרי, פשוט שום דילאוד והפסקות למיניהם לא עוזרות, לא יודע מה לעשות עם זה, אני רוצה להסקביט לעזאזל !!! משום מה יש לי הרגשה שאני יוותר על קרב 3 ויתחרה ב-PP ביחד עם ידידי הטוב @White Walker .
אימון עצימות שעבר נכשלתי בפרס, לכן עקרונית הייתי אמור להשאר על 55 לנפח, אבל החלטתי בכל אופן לעשות את שני הסטים הראשונים עם 57.5 ואז להוריד ל-55 לשלושה סטים אחרי.
דדליפט היה קליל מאוד, מקווה לשבור PR בסופ"ש 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

😍

שמע אני יכול לומר לך שלפציעה שלי לקח 4 חודשים עד שהיא הגיעה לרמה שאני מצליח לרדת לסקווט מ.ג או בוקס סקוואט ולא כואב לי.. ואם הייתי מתעקש להסקביט זה היה לא טוב.
קח הפסקה, לא דילואד לא כלום.. קח שבוע-שבועיים של הפסקה מהתרגיל ותמשיך כרגיל בכל השאר.
אולי נפח של סומו דדליפט במקום סקוואט כדי לתת לדדליפט מקום להתקדמות.
או שפשוט תעבוד על מכשירי רגליים \ דדליפט רומני.

בדיוק שלשום אמרו לי שסקוואט הורס ברכיים ובנץ' הורס מרפקים.
כנראה שצדקו 😆
אני שם לב שזה מחוסר התאוששות. כשהיה לי אורח חיים של סטודנט הייתי ישן כמה שצריך, אוכל מתי שבא לי, הייתי מתאמן ושום פציעות. איך שחזרתי למעגל העובדים במשרה מלאה והתחלתי לישון עד 6 שעות בלילה - בחודשים בודדים פציעה בכתף מדדליפט שעברה אחרי שבועיים בלי דד ועכשיו גב תחתון

איך שחזרתי למעגל העובדים במשרה מלאה והתחלתי לישון עד 6 שעות בלילה - בחודשים בודדים פציעה
ברוף הבא למועדון האנשים שעובדים 9-10 שעות כמו חמורים ואחכ הולכים להרים כבד.
😃

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית