נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
מתי תבוא להתאמן איתי?ועוד 45 דקות נסיעה לכל כיוון
אתה עובד 5 דק ממני!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מתי תבוא להתאמן איתי?ועוד 45 דקות נסיעה לכל כיוון
צריך לקבוע, אבל אמרנו שכולכם באים למעלות לאימון משותףמתי תבוא להתאמן איתי?
אתה עובד 5 דק ממני!
זה צריך להיות משהו טוב, עם משקלים כבדים כדי שאסע למעלות אליך.צריך לקבוע, אבל אמרנו שכולכם באים למעלות לאימון משותף
זו לא פעם ראשונה, פעם שעברה שנפצעתי בברך הסקוואט שלי הושבת לשלושה חודשים, אני ממש לא מתכנן להגיע למצב הזה שוב זה היה נורא, אני חושב שאני באמת יקח הפסקה מהתרגיל כמה שזה מבאס, אני מתלבט אולי לעבוד היי-בר או פרונט עם משקלים נמוכים, בעיקר כדי לתת לשרשרת הקדמית טיפה סטרס, אחרת היא פשוט תשאר חלשה.😍
שמע אני יכול לומר לך שלפציעה שלי לקח 4 חודשים עד שהיא הגיעה לרמה שאני מצליח לרדת לסקווט מ.ג או בוקס סקוואט ולא כואב לי.. ואם הייתי מתעקש להסקביט זה היה לא טוב.
קח הפסקה, לא דילואד לא כלום.. קח שבוע-שבועיים של הפסקה מהתרגיל ותמשיך כרגיל בכל השאר.
אולי נפח של סומו דדליפט במקום סקוואט כדי לתת לדדליפט מקום להתקדמות.
או שפשוט תעבוד על מכשירי רגליים \ דדליפט רומני.
אבל אם אני סטודנט שעובד? 😲אני שם לב שזה מחוסר התאוששות. כשהיה לי אורח חיים של סטודנט הייתי ישן כמה שצריך, אוכל מתי שבא לי, הייתי מתאמן ושום פציעות. איך שחזרתי למעגל העובדים במשרה מלאה והתחלתי לישון עד 6 שעות בלילה - בחודשים בודדים פציעה בכתף מדדליפט שעברה אחרי שבועיים בלי דד ועכשיו גב תחתון
מעלות?!? זה לא אי שם בגבול לבנון? אני מוכן רק עם מורן אוסף אותי עם הסיאט 🤣צריך לקבוע, אבל אמרנו שכולכם באים למעלות לאימון משותף
לוטם, גם אתה מוזמן (דיברנו לפני זה רק עם הצפונים)
דווקא בתרגילים שהטורסו מאונך יותר לרצפה והברכיים יותר גולשות קדימה נראה לי שזה רעיון לא טוב.היי-בר או פרונט
חחחח ענקמעלות?!? זה לא אי שם בגבול לבנון? אני מוכן רק עם מורן אוסף אותי עם הסיאט 🤣
בהיי באר ופרונט יש עוד יותר עומס על הברכיים למיטב ידיעתי.זו לא פעם ראשונה, פעם שעברה שנפצעתי בברך הסקוואט שלי הושבת לשלושה חודשים, אני ממש לא מתכנן להגיע למצב הזה שוב זה היה נורא, אני חושב שאני באמת יקח הפסקה מהתרגיל כמה שזה מבאס, אני מתלבט אולי לעבוד היי-בר או פרונט עם משקלים נמוכים, בעיקר כדי לתת לשרשרת הקדמית טיפה סטרס, אחרת היא פשוט תשאר חלשה.
אז נדפקת 😉אבל אם אני סטודנט שעובד? 😲
כן זה בצפון 😃מעלות?!? זה לא אי שם בגבול לבנון? אני מוכן רק עם מורן אוסף אותי עם הסיאט 🤣
אחרי האימון האחרון שלי בבוקס סקוואט היו לי דומס בקוואדס כמה ימים, וזה אחרי שאני חודשים לא עשיתי סקוואט אבל דדליפט קבוע.לא יודע מה איתכם אני מרגיש יופי את הקוואדס גם בלואו בר
הבעיה שלי בברך זה טנדוניטיס חוזר, ולכן כל עבודה על קאוודס אפילו מכונה, גורמת לי לכאבים, ובגלל זה השרשרת הקדמית שלי נשארת בפיגור, אני חושב שאולי לתת לה טיפה סטרס בזהירות רבה, יהיה עדיף מלא לתת בכלל.דווקא בתרגילים שהטורסו מאונך יותר לרצפה והברכיים יותר גולשות קדימה נראה לי שזה רעיון לא טוב.
אם אתה רוצה לתת גירוי לקוואדס, פשוט תעבוד על אחד המכשירים הייעודיים.
ריפטו יסלח 😁
גם אני, בעיקר בגלל שהוא החוליה החלשה אצלי תמיד.לא יודע מה איתכם אני מרגיש יופי את הקוואדס גם בלואו בר
נשמע אחלה, מתי?לוטם, תרד במרכזית המפרץ ואני מוכן לאסוף אותך משם ולהחזיר אותך לשם 🙃
טוב בעצם במחשבה שניה, אולי לא 🫤.אני חושב שאולי לתת לה טיפה סטרס בזהירות רבה, יהיה עדיף מלא לתת בכלל.
כן, נשמע אחלה.😁נשמע אחלה, מתי?
אימון התאוששות:
סקוואטים קלים (פלוס עצירות)
בנצ' 3X5X102.5
פאוורקלין 3X67.5 1X67.5F 5X50
ואז עוד קצת סקוואטים קלים..
טוב אז אני עכשיו בעיקר יעשה סקוואטים קלים בתקופה הקרובה, ניסיתי גם עם עצירות ודווקא מרגיש סבבה עם הברך, הבנצ' לא הרגיש כזה קל כמו שהוא היה אמור להיות, והפאוורקלין בכלל היה אסון, לכן הורדתי ל-50 ועשיתי חמישיה.
סך הכל אימון סביר, אימון הבא עצימות, PRים מתוכננים:
דדליפט 150 לחמישיה.
פרס 62.5 לחמישיה.
יאללה להמשיך ללמוד לקראת המבחן בחדו"א, החומר הזה פשוט לא נגמר!!
תודה, לבנתיים אני כבר שבוע שלם יושב ומתרגל ללא הפסקה, וזה פשוט לא נגמר, עוד ועוד תרגילים, זה רודף אותי 😵.בהצלחה במבחן!
ללא ספק 🤯אני צופה אותי ואותך בקרב צמוד בדדליפט ובבנצ' 🤯👏
תאכל סיבים(פלוס עצירות)
מה הפוך? סיבים עוזרים לא?הפוך גוטה, הפוך 🤣
מה הפוך? סיבים עוזרים לא?
או שלא, ואז יצאתי דביל. 📢