הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

• פותח/ת השרשור
לוטם עדכן/ה את הלוג ״הלוג שדוגל במקצועיות״:

עדכון לוג: 08/01/16

אימון עצימות:
סקוואט קל 3X5X85
בנצ' 110X5 PR
פאוורקלין 72.5X1 PR
מתח מ.ג+25קילו 1X5 1X4 1X3

היה אימון טוב, חוץ מזה שהתבאסתי על המתח, אני אעבור למתכונת ליניארית בסקוואט, או שבוע הבא או שבוע אחריו, ההפסקה עשתה את שלה, ואני מרגיש שזה היה מהלך חכם.

יאללה אני חייב לנסוע לפתח תקווה לחברה, שיהיה שבת שלום

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 10/01/16

יום נפח:
סקוואט 3X5X90
פרס 5X5X55
הוק-גריפ דדליפט 3X5X120
מתח מ.ג 10 8 6

היה אימון מצויין, שבוע אחרון להפסקה מהסקוואט, משבוע הבא אני מתחיל במודל הליניארי, מ-100 קילו בשבוע הראשון עם קפיצות של 5 קילו כל שבוע, ככה שאמנם בהתחלה אני עדיין יהיה עם משקלים קלילים יחסית ל-PRים הקודמים שלי אבל זה יהיה הדרגתי וטוב.

ספאם:
הבשורות הטובות מהאימון הזה הם שסוף סוף הצלחתי למצוא את האחיזה הנכונה לדדליפט!
הבעיה בהוק גריפ שקשה למנוע את היבלות בידיים, ועכשיו מצאתי אחיזה כזאת שאני מניח את האצבעות החיצוניות מעל המוט יחסית, ועם שתי האצבעות האחרות אני מלפף אני האגודל, זה מרגיש אחיזה חזקה ויציבה, וגם המוט לא דוחס את האצבעות הקטנות וגורם לי ליבלות בלתי נסבלות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 12/01/16

אימון התאוששות:
סקוואט - כמה סטים קלילים עד 80קילו
בנצ 3X5X100
פאוורקלין 1X3X65 + 1X2FX65

הבנצ' היה קליל מאוד והרגיש כמו נוצה, ללא ספק הלחיצות מתקדמות היטב, הפאוורקלין היה קשה, הגעתי לשני כשלים, אני מניח שזה בגלל שהשרשרת האחורית שלי עייפה מהאימון נפח ולא הלך משהו.
בכל אופן, אני מתחיל את הליניארית לסקוואט אימון הבא, כי אני רוצה שהאימון הכבד יהיה בסוף שבוע, ולא בתחילת שבוע כי יום ראשון אני מגיע מאוחר מהלימודים ואני עייף.

אימון הבא עצימות, מתוכנן:
סקוואט יתחיל 5X100 שבוע ראשון.
פרס 5X62.5
דדליפט 5X145

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 15/01/16

יום עצימות:
סקוואט 5X60 5X70 5X80 5X90 5X100
פרס 3X62.5
דדליפט 5X145 PR
עליות מתח מ.ג+20קילו 2X6 + 1X4

חזרתי למספר תלת ספרתי בסקוואט מאז ההפסקה שעשיתי, קיבלתי איזה קליק בברך במהלך הסקוואט שגרם לי לכאב באיזור המניסקוס המדיאלי, והפריע לי גם בדדליפט אחרי זה, פחדתי ששוב הברך תפגע, אבל עכשיו הכאב כבר עבר אז אני מניח שזה בסדר, אני לא מבין מה יש לברך המזורגגת הזאת לתפקד בצורה נורמלית.
הפרס עלה לשלישיה במקום לחמישיה שזה קצת ביאס, אבל אני מאוד מרוצה מהדדליפט, PR הבא 150 לחמישיה 😃.

אני דווקא מרוצה מהאימון למרות הפרס, שבוע הבא PR בבנצ ופאוורקלין.
שתהיה שבת שלום.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית