הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

יודע לקרוא אבל לא לכתוב?
כן.. לכתוב זה פי כמה וכמה יותר קשה.
אפילו לא עם טעויות כתיב?
אני לא יודע את כל האותיות בעל פה, אני רק נזכר בהן (כי בכל זאת התעסקתי בילדותי) כשאני מתחיל לקרוא.
ברור שאם אני אתרגל קצת תוך זמן קצר אני אוכל לכתוב בערך כמו ילד בכיתה ג'.

כן.. לכתוב זה פי כמה וכמה יותר קשה.

אני לא יודע את כל האותיות בעל פה, אני רק נזכר בהן (כי בכל זאת התעסקתי בילדותי) כשאני מתחיל לקרוא.
ברור שאם אני אתרגל קצת תוך זמן קצר אני אוכל לכתוב בערך כמו ילד בכיתה ג'.
רגע נולדת בארץ או בחו"ל ?

לוטם עדכן/ה את הלוג ״הלוג שדוגל במקצועיות״:

עדכון לוג: 17/01/16

אימון נפח:
סקוואט 5x55 5x65 5x75 5x85 5x95
בנצ' 5X5X100
פאוורקלין 5X3X65

טוב הגעתי עייף בטירוף לאימון, אחרי שתי כוסות קפה שום דבר לא עזר, הבנצ' שהיה קליל מאוד שבוע שעבר הרגיש קצת יותר קשה אבל עדיין סגרתי את ה-100 לנפח, וזה מבחינתי PR משמעותי, כשהתחלתי להתחמם בפאוורקלין אמרתי לעצמי שאין שום סיכוי שהכל הולך ללכת חלק, פשוט העייפות דיברה בשם עצמה, החלטתי ללכת על ה-65 לשלישיות כמתוכנן, הסט הראשון היה סופר קשה, ברמה שהתכוונתי להוריד משקל, אבל אז התחלתי לשכנע את עצמי שהכל בראש, והחלטתי שאני ימשיך לפחות לעוד סט אחד עם ה-65, ואז נכנסתי לראבק וסגרתי את כל הסטים בצורה מפתיעה מאוד, פשוט הצלחתי לכמה רגעים פשוט לשבור את העייפות, אני יותר ממרוצה, פשוט עמדתי בכל היעדים של האימון עם עייפות נוראית, בקיצור אימון מוצלח מאוד!!

כרגע מ.ג שנמדד בסופש: 89.8

אני כנראה בעוד שבועיים יתחיל לבנות פיק לתחרות,
צריך את עזרתכם בנושא @White Walker @yujinius @THE BEAR @stitch @Tank
אני גם לא יודע באיזה קטגורית משקל כדאי לי להכנס.

קרא את שאר עדכון הלוג...

הייתי רוצה לעזור לך אבל אני לא מבין בזה כלום בעצמי חח.
למען האמת תכננתי להתייעץ עם חברה פה בקרוב בנוגע לזה גם כי ב7 לפברואר אני מסיים את הטקסס ורוצה גם להתחיל לבנות פיק.

מברוק על ה PR! כאחד שעבר לא מזמן את השיא הזה, הוא בהחלט משמעותי 😃
נשבר מחסום פסיכולוגי חח

אני לא בקיא בנושאי המשקלים כי גם אצלי זו תהיה תחרות ראשונה.. ההצעה שלי כמובן היא לרדת לניטראלי ולבנות פיק משם.
אני באותו משקל כמוך (אם כי לא אותה קטגוריית גיל נראה לי)

מברוק על ה PR! כאחד שעבר לא מזמן את השיא הזה, הוא בהחלט משמעותי 😃
נשבר מחסום פסיכולוגי חח

אני לא בקיא בנושאי המשקלים כי גם אצלי זו תהיה תחרות ראשונה.. ההצעה שלי כמובן היא לרדת לניטראלי ולבנות פיק משם.
אני באותו משקל כמוך (אם כי לא אותה קטגוריית גיל נראה לי)
ובאיזה קטגורית משקל אתה מתכוון להתחרות?
אגב, אתה יודע אם התחרות תהיה RAW?

פיק לתחרות באפריל אתה מתכוון?
אני לא מבין גדול בזה בכלל, אבל לפי ההגיון שלי אם אתה נמצא בתכנית של התקדמות שבועית, טקסס, יש לך בעצם פיק כל שבוע באימון עצימות. אני לא רואה צורך לעשות משהו מיוחד, בטח שלא 3 חודשים מראש.
ממה שידוע לי פיק בונים מי שמתאמן בתכניות יותר מתקדמות. למשל בקורטה יש לך חודש נפח שבמהלכו אתה אף פעם לא מתאושש לגמרי מהאימונים, כלומר צובר עייפות מצטברת. אחרי החודש הזה המתאמן חלש יותר מאשר לפניו ואז הוא בונה את הפיק בכמה שבועות, שזה בעצם על ידי זה שהוא מתאושש מכל הנפח ומגיע לנקודה שבה הוא הכי חזק (פיק).
למען האמת תכננתי להתייעץ עם חברה פה בקרוב בנוגע לזה גם כי ב7 לפברואר אני מסיים את הטקסס ורוצה גם להתחיל לבנות פיק.
לדעתי זה תקף גם אליך מה שאמרתי למעלה. אם אתה מסיים טקסס אז כנראה תהיה מעל רמה של התקדמות שבועית אבל עדיין אני לא רואה צורך בחודשיים הכנה.

אני לא מבין גדול בזה בכלל, אבל לפי ההגיון שלי אם אתה נמצא בתכנית של התקדמות שבועית, טקסס, יש לך בעצם פיק כל שבוע באימון עצימות. אני לא רואה צורך לעשות משהו מיוחד, בטח שלא 3 חודשים מראש.
ממה שידוע לי פיק בונים מי שמתאמן בתכניות יותר מתקדמות. למשל בקורטה יש לך חודש נפח שבמהלכו אתה אף פעם לא מתאושש לגמרי מהאימונים, כלומר צובר עייפות מצטברת. אחרי החודש הזה המתאמן חלש יותר מאשר לפניו ואז הוא בונה את הפיק בכמה שבועות, שזה בעצם על ידי זה שהוא מתאושש מכל הנפח ומגיע לנקודה שבה הוא הכי חזק (פיק).

לדעתי זה תקף גם אליך מה שאמרתי למעלה. אם אתה מסיים טקסס אז כנראה תהיה מעל רמה של התקדמות שבועית אבל עדיין אני לא רואה צורך בחודשיים הכנה.
סבבה נראה מה יהיה למזלי יש לי גם במכון החדש ליפטר עם טוטאל של 700+ שיוכל לעזור לי להחליט מה לעשות 😃

לדעתי עצה מצויינת, השאלה אם כדאי לי להמשיך להתחזק על נייטרלי, או לעשות חיטובון ולהתחרות על 82

לא יודע אבל נראה לי הוא מבין עניין.
גם יוסי יד 50 נראה מבין עניין 😛
אני צוחק, מניח שאתה תדע מה לקחת ברצינות ומה לא. בכל מקרה זה טוב שיש מישהו ברמה טובה להתייעץ איתו על דברים.
אולי אתה זוכר אותו, הוא היה שופט בתחרות של אדטו במרץ. רוסי גדול כזה.
כן, גנאדי קוראים לו?

לדעתי עצה מצויינת, השאלה אם כדאי לי להמשיך להתחזק על נייטרלי, או לעשות חיטובון ולהתחרות על 82
אני חושב שאם יש לך משקלים שיכולים לתת לך מקום כלשהו ב 82 אז זה יכול להיות שיקול. אחרת, אם אתה בא בשביל החוויה, לשבור שיאים אישיים ו"להתחרות בעצמך" (אני למשל אבוא בשביל זה כי אין לי משקלים מספיקים בשביל מקום ראשון או קרוב לזה) אז זה פחות משנה.
נראה לי אבל קוראים לו ואדים.
ואדים, גנאדי, הכל אותו חרא השמות הרוסיים האלה

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית