מקווה שתחלים ותחזור להפציץ אחייכול להיות שאני אשקול את זה בעתיד, מה שבטוח שמה שיש לי עובר אחרי מנוחה ארוכה, והוא בא בתקופות.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מקווה שתחלים ותחזור להפציץ אחייכול להיות שאני אשקול את זה בעתיד, מה שבטוח שמה שיש לי עובר אחרי מנוחה ארוכה, והוא בא בתקופות.
תודה! לבנתיים אני מתחזק בכל השאר,מקווה שתחלים ותחזור להפציץ אחי
לא ייאמן כמה אפשר לסלף מילים אהה? 😆האם ?
🥰לא ייאמן כמה אפשר לסלף מילים אהה? 😆
אימון עצימות:
פרס 5X62.5PR
הוק-גריפ דדליפט 5X150PR
מתח 5X27.5PR 6X20 6X20 5X20
מ.ג לפני האימון 91.0
היה אימון מצוין! שוב בנוהל כל השיאים נשברו כמתוכנן!
אני מתחיל יותר ויותר להתקרב למטרות שהצבתי לעצמי לפני התכנית.
ואני מאמין שתוך חודש אני יצליח להגיע ל-160-165 דדליפט ו-120 בנצ' לחמישיות
מעבר לזה החלטתי להוסיף עוד קצת נפח למתח, והרגשתי שהבייספס עבד קשה האימון, מעניין מה @stitch יאמר על זה 😃.
🤣יפה!
תיזהר שסטיץ' לא ידרוש תמונה של הבייספס שלך
אתה מתבלבל אחי, מורן הוא זה שמתעניין בבייספס, וגלעדבאדי הוא זה שמתעניין ב, ובכן, באדי.יפה!
תיזהר שסטיץ' לא ידרוש תמונה של הבייספס שלך
יפה!
כל הכבוד!!
תודה רבה חבר'ה 😃נהדר, לוטם. משקלים יפים, מתח מצוין.
😆אתה מתבלבל אחי, מורן הוא זה שמתעניין בבייספס, וגלעדבאדי הוא זה שמתעניין ב, ובכן, באדי
אני האחרון שמתעניין בבייספס.. הם גדולים גם ככה, בלי לעבוד עליהם 😃אתה מתבלבל אחי, מורן הוא זה שמתעניין בבייספס, וגלעדבאדי הוא זה שמתעניין ב, ובכן, באדי.
נכון רק לרצוח אותם בחתירות וקרלס כל סוף שבוע 🏋️אני האחרון שמתעניין בבייספס.. הם גדולים גם ככה, בלי לעבוד עליהם 😃
עברית אני מאמין.איפה אתה לומד?
חחח נבלותנכון רק לרצוח אותם בחתירות וקרלס כל סוף שבוע 🏋️
במכללה להנדסה בירושליםאיפה אתה לומד?
אימון נפח:
סקוואטים קלים כולל עצירות.
בנצ' 5X5X102.5
פאוורקלין 5X3X62.5
בגלל שבזמן האחרון אני מגיע להרבה כשלים בפאוורקלין החלטתי להוריד 5 קילו מהאימון נפח, סך הכל אימון אחלה, אני מרגיש שאני צריך לתת יותר נפח לפאוורקלין, אני הולך לשנות את תכנון האימונים לגביו, אעדכן בהמשך.
הבנצ' כמובן מתקדם טוב, בסוף השבוע מתוכנן PR של 115 בנצ' לחמישיה.
קודם כל פתחתי את הבוקר בבשורות משמחות, מעבר להמון איחולי מזל טוב ליום הולדת, קיבלתי 90 בחדו"א!
אז כנראה שלמדתי מהטעויות של @yujinius ואז כמובן הלכתי לאימון מבסוט 😃
אימון התאוששות:
סקוואט 5X40 5X50 5X60 5X70 5X80
פרס 5X57.5 5X55 5X55
דדליפט 5X127.5
עוד בשורות משמחות, לא היו כאבים בברך בכלל בסקוואט, אני מקווה בקרוב להתחיל שוב להסקביט כרגיל!
סך הכל אימון קליל מאוד ולא מיוחד.
אימון הבא עצימות, PR מתוכננים:
בנצ' 5X115
פאוורקלין 3X70
אני ינסה עכשיו בימי עצימות לנסות שלשות בפאוורקלין, נתחיל מ-70.