מסכים.אבל אני מאמין שאני יוכל לתת הרבה יותר עם חגורה טובה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מסכים.אבל אני מאמין שאני יוכל לתת הרבה יותר עם חגורה טובה.
אם אתה אומר לי את זה, אז אני חייב לקחת את זה לצומת ליבי 😛אתה שמן
כולם שמנים אצלי, רק אני לא.אם אתה אומר לי את זה, אז אני חייב לקחת את זה לצומת ליבי 😛
שבוע 3 - הכנה לתחרות
אימון נפח:
בנצ' 5x75 5x85 5x95 5x105 5x115PR
דדליפט 5x90 5x100 5x110 5x120
בק אוף - הלטינג דדליפט 5x90
מתח מ.ג 7 10 12
הייתי עייף בטירוף, הלכתי לישון מאוחר כי התעסקתי ביציאה של בן דוד שלי שי חי מהאח הגדול, סוף סוף נגמרה העונה מבחינתי, ואני כמובן גאה בו!
אחרי זה עוד למדתי עד 7 בערב וחזרתי בכלל עייף, ואם זאת למרות העייפות הבנצ' עלה כמתוכנן, בחזרה האחרונה הישבן טיפה עלה, לא קריטי, זה עדיין שיא לחמישיה, הזוקפים שלי גמורים לכן הורדתי משמעותית את הנפח בדדליפט כדי להתאושש, והוספתי בק אוף סט של הלטינג דדליפט, לא תרגיל קל בכלל. סך הכל מרוצה מהאימון 😃
גם אתה מחובבי הריאליטי? 🤢really?
לא ראיתי אפילו פרק אחד, אני רואה מספיק זוועות בפייסבוק.גם אתה מחובבי הריאליטי? 🤢
כן שי בן דוד שלי, בגללו ראיתי פעם ראשונה את התכנית הזאת, רק הבנתי יותר כמה זאת תוכנית זוועתית, אבל אני חושב שהוא היה הוא ועשה את העונה הזאת ללא ספק.רגע מה.
שי חי?
really?
תודה! וכן גם אני שמח שהוא יצא משם 😃גם אתה מחובבי הריאליטי? 🤢
לוטם, שמח בשביל בן דוד שלך שיצא מהזוהמה הזאת.
וסחטיין על ה PR !!
זאת פלוס מינוס העונה הכי זוועתית שראיתי אי פעם.כן שי בן דוד שלי, בגללו ראיתי פעם ראשונה את התכנית הזאת, רק הבנתי יותר כמה זאת תוכנית זוועתית, אבל אני חושב שהוא היה הוא ועשה את העונה הזאת ללא ספק.
זאת פלוס מינוס העונה הכי זוועתית שראיתי אי פעם.
לא ראיתי אפילו פרק אחד,
לא ראיתי אפילו פרק אחד, אני רואה מספיק זוועות בפייסבוק.
לא ראיתי אפילו פרק אחד, אני רואה מספיק זוועות בפייסבוק.
לא יודע לא ראיתי עונות קודמות, אבל נעשו שם דברים מזעזעים, דרכו וירקו לו על הבגדים, החביאו ממנו אוכל, לא ישבו לידו, עשו עליו ממש חרם שקט, אני במקומו הייתי הרבה יותר רע, הם היו מצטערים על הרגע שהם נכנסו לתכנית. אבל ההפקה חותכת מלא קטעים ממה שקורה, זה למה זאת תכנית זבל, הם מעוותים הכלזאת פלוס מינוס העונה הכי זוועתית שראיתי אי פעם.
לא ממש. תראה איך הוא מתנהג.לא יודע לא ראיתי עונות קודמות, אבל נעשו שם דברים מזעזעים, דרכו וירקו לו על הבגדים, החביאו ממנו אוכל, לא ישבו לידו, עשו עליו ממש חרם שקט, אני במקומו הייתי הרבה יותר רע, הם היו מצטערים על הרגע שהם נכנסו לתכנית. אבל ההפקה חותכת מלא קטעים ממה שקורה, זה למה זאת תכנית זבל, הם מעוותים הכל
קל לדבר מפה, נראה אותך איך הייתה מתנהג אם הייתה בפנים.לא ממש. תראה איך הוא מתנהג.
וההצעת נישואים לתניה, אלוהים ישמור.
הם יתגרשו, mark my words. ( אם הם בכלל יתחתנו.)קל לדבר מפה, נראה אותך איך הייתה מתנהג אם הייתה בפנים.
ואני לא מתערב בזוגיות שלו, מה שהוא מרגיש אני מקבל באהבה
אהההההההההההההההההההה!!!!!! לא מספיק אני רואה את זה בפייסבוק אז עכשיו גם בפורום צריך לראות דברים על האח הגדול!!!!!!!!לא ממש. תראה איך הוא מתנהג.
וההצעת נישואים לתניה, אלוהים ישמור.
אם היו מחביאים לו את האוכל הוא היה אוכל את כולם שםנראה אותך איך הייתה מתנהג אם הייתה בפנים.