הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

א. אתה שמן.
ב. מה שהשמנים אמרו.
וחגורה בדדליפט לוקח להתרגל 2 שניות.
לא סיפור. לאף אחד לא נוח להשתמש בחגורה בפעם הראשונה.

לוטם עדכן/ה את הלוג ״הלוג שדוגל במקצועיות״:

עדכון לוג: 13/03/16

שבוע 3 - הכנה לתחרות

אימון נפח:
בנצ' 5x75 5x85 5x95 5x105 5x115PR
דדליפט 5x90 5x100 5x110 5x120
בק אוף - הלטינג דדליפט 5x90
מתח מ.ג 7 10 12

הייתי עייף בטירוף, הלכתי לישון מאוחר כי התעסקתי ביציאה של בן דוד שלי שי חי מהאח הגדול, סוף סוף נגמרה העונה מבחינתי, ואני כמובן גאה בו!
אחרי זה עוד למדתי עד 7 בערב וחזרתי בכלל עייף, ואם זאת למרות העייפות הבנצ' עלה כמתוכנן, בחזרה האחרונה הישבן טיפה עלה, לא קריטי, זה עדיין שיא לחמישיה, הזוקפים שלי גמורים לכן הורדתי משמעותית את הנפח בדדליפט כדי להתאושש, והוספתי בק אוף סט של הלטינג דדליפט, לא תרגיל קל בכלל. סך הכל מרוצה מהאימון 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

רגע מה.
שי חי?
really?
כן שי בן דוד שלי, בגללו ראיתי פעם ראשונה את התכנית הזאת, רק הבנתי יותר כמה זאת תוכנית זוועתית, אבל אני חושב שהוא היה הוא ועשה את העונה הזאת ללא ספק.
גם אתה מחובבי הריאליטי? 🤢

לוטם, שמח בשביל בן דוד שלך שיצא מהזוהמה הזאת.
וסחטיין על ה PR !!
תודה! וכן גם אני שמח שהוא יצא משם 😃

כן שי בן דוד שלי, בגללו ראיתי פעם ראשונה את התכנית הזאת, רק הבנתי יותר כמה זאת תוכנית זוועתית, אבל אני חושב שהוא היה הוא ועשה את העונה הזאת ללא ספק.
זאת פלוס מינוס העונה הכי זוועתית שראיתי אי פעם.

זה שאתה מדגיש את זה באדום, לא עושה את זה מיוחד.

תנסה כחול שמיים.

ba6g9l.jpg

זאת פלוס מינוס העונה הכי זוועתית שראיתי אי פעם.
לא יודע לא ראיתי עונות קודמות, אבל נעשו שם דברים מזעזעים, דרכו וירקו לו על הבגדים, החביאו ממנו אוכל, לא ישבו לידו, עשו עליו ממש חרם שקט, אני במקומו הייתי הרבה יותר רע, הם היו מצטערים על הרגע שהם נכנסו לתכנית. אבל ההפקה חותכת מלא קטעים ממה שקורה, זה למה זאת תכנית זבל, הם מעוותים הכל

לא יודע לא ראיתי עונות קודמות, אבל נעשו שם דברים מזעזעים, דרכו וירקו לו על הבגדים, החביאו ממנו אוכל, לא ישבו לידו, עשו עליו ממש חרם שקט, אני במקומו הייתי הרבה יותר רע, הם היו מצטערים על הרגע שהם נכנסו לתכנית. אבל ההפקה חותכת מלא קטעים ממה שקורה, זה למה זאת תכנית זבל, הם מעוותים הכל
לא ממש. תראה איך הוא מתנהג.
וההצעת נישואים לתניה, אלוהים ישמור.

קל לדבר מפה, נראה אותך איך הייתה מתנהג אם הייתה בפנים.
ואני לא מתערב בזוגיות שלו, מה שהוא מרגיש אני מקבל באהבה

קל לדבר מפה, נראה אותך איך הייתה מתנהג אם הייתה בפנים.
ואני לא מתערב בזוגיות שלו, מה שהוא מרגיש אני מקבל באהבה
הם יתגרשו, mark my words. ( אם הם בכלל יתחתנו.)
הכל משחקי רייטינג, בחיי.

אהההההההההההההההההההה!!!!!! לא מספיק אני רואה את זה בפייסבוק אז עכשיו גם בפורום צריך לראות דברים על האח הגדול!!!!!!!!
נראה אותך איך הייתה מתנהג אם הייתה בפנים.
אם היו מחביאים לו את האוכל הוא היה אוכל את כולם שם

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית