הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

כן, אני לא מפלה, מפתיע.
פמיניזם היום הוא לא מה שהיה פעם, שהיה בעד שיוויון ומעמד האישה.
היום הפמיניזם כולו מונע משנאת גברים, אין בו שום ערך של שיוויון וצדק.

פמיניזם היום הוא לא מה שהיה פעם, שהיה בעד שיוויון ומעמד האישה.
היום הפמיניזם כולו מונע משנאת גברים, אין בו שום ערך של שיוויון וצדק.
הפמיניזם שלהם שגוי, זה לא הפמיניזם האמיתי. ע"ע פמיניזם בויקיפדיה.
זה כמו להגיד שאני לא שמאלני כי אני לא חושב שמדינת ישראל מיועדת לגריטה.

הפמיניזם שלהם שגוי, זה לא הפמיניזם האמיתי. ע"ע פמיניזם בויקיפדיה.
זה כמו להגיד שאני לא שמאלני כי אני לא חושב שמדינת ישראל מיועדת לגריטה.
הגדרות לערכים שלנו זה דבר שמשתנה, הבאת דוגמא מצויינת, קח את ביבי מלך ישראל, בפני העם נחשב ימני היום, אבל עם דעותיו היום היו מוצגות לפני 40 שנה הוא היה שמאלני עוכר ישראל.

באותו אופן הפמיניזם, היום הנשים שמניעות ומקדמות פמיניזם מראות לכולנו כמה הפמיניזם השתנה ונהיה קיצוני, ולא שיוויוני בעליל

הגדרות לערכים שלנו זה דבר שמשתנה, הבאת דוגמא מצויינת, קח את ביבי מלך ישראל, בפני העם נחשב ימני היום, אבל עם דעותיו היום היו מוצגות לפני 40 שנה הוא היה שמאלני עוכר ישראל.

באותו אופן הפמיניזם, היום הנשים שמניעות ומקדמות פמיניזם מראות לכולנו כמה הפמיניזם השתנה ונהיה קיצוני, ולא שיוויוני בעליל
לא, זה פשוט צד רדיקלי.

לוטם עדכן/ה את הלוג ״הלוג שדוגל במקצועיות״:

עדכון לוג: 24/04/16

החלטתי לעשות ריסט קטן במשקלי עבודה בכל תרגילי הבסיס

פרס 5x32.5 5x37.5 5x45 4x50 5x55

פנדלי 5x42.5 5x47.5 5x52.5 5x57.5 5x62.5

פולאובר 2x10x30

היום חתכתי בפחמימות, אני עדיין יקפיד על 5 ירקות שונים ביום לפחות, ושקדים/אגוזים/בוטנים ככה שכן יש מעט פחמימות בתזונה, באיזור ה-60 גרם בממוצע לפי החישוב שעשיתי.
אחרי מחשבה עם עצמי והדיון שהיה בלוג, החלטתי במקום העמסות כל שבועיים, לעשות ארוחת "צ'יט" בודדת פעם בשבוע.

שיהיה המשך שבוע נעים 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 28/04/16

מ.ג. הבוקר 92.4 - קילו וחצי נוזלים יצאו החוצה

לא עדכנתי את הלוג מיום ראשון, אני אעדכן את שני האימון שהיו, היה מעניין השבוע.

Light Day - יום שלישי

בנצ' בשיפוע 5x35 5x40 5x45 5x50

פאוורקלין 3x37.5 3x42.5 3x50 3x55

הליכה על הליכון רבע שעה - קצב 6-6.5
* מתיחות ארוכות לרגליים

היה אימון קליל, ראיתי את דודי חבר מאוד טוב שלי שהתחיל לעבוד אצלנו בשבועות האחרונים, עוד הרגשתי מצוין בלי פחמימות, הייתי בטוח שאני יכול להמשיך ככה שנים (טעיתי תמשיכו לקרוא)

הגיעה יום רביעי (אתמול) ובערב התחלתי להרגיש רע מאוד, חולשה כללית כזאת שגמרה אותי לגמרי, כאבי גרון וראש, לא ידעתי עם נדבקתי בוירוס או שפשוט התחלתי להרגיש את המחסור בפחמימות, בשעה 20 בערב לא יכולתי יותר ונכנסתי לישון, קמתי בחצות גמור, נכנסתי להתקלח ולקחתי שתי כפות חמאת בוטנים עם שייק חלבון והתחלתי להרגיש הרבה יותר טוב, חזרתי לישון וקמתי בבוקר עם בחילה, אכלתי בננה וזה עורר אותי, התלבטתי אם בכלל לעשות אימון, אבל אחרי שאכלתי ושתיתי קפה הרגשתי טוב יותר אז הלכתי והורדתי משקלים, אז הנה האימון היום:

"Heavy Day" - (בכאילו כבד)

בנצ' 5x60 5x70 5x85 5x95 5x105

דדליפט 5x70 5x85 5x95 5x110 5x120

מתח מ.ג. 10 8

הייתי אמור לעשות מתח עם משקל אבל הייתי גמור, הרגשתי שאני הולך למות, אז עשיתי עם משקל גוף, בסט השני אמרתי לעצמי דיי אני הולך הביתה נגמרו הכוחות.

בקיצור אני מקווה שהגוף שלי יתחיל להסתגל לתזונה קטוגנית מהר יותר, אם עד סוף שבוע הבא אני לא מתרגל לזה אני יעלה פחמימה ל 100-150 במקום בשומן וחלבון, השבוע עמדתי על 40-50 פחמימה ליום בערך לפי החישוב שלי.

בכל אופן אני חייב לקפוץ לאמינושופ לקנות מולטי-ויטמין, אני לא ישרוד ככה לאורך זמן.

שיהיה חג שמח ומבורך לכולם.

קרא את שאר עדכון הלוג...

רשמת שחתכת בפחמימות, כלומר השבוע עמדת על 40-50 ?
הסיבה שחתכת זה בגלל החיטוב? או שאתה רוצה להיות קטוגני?

אני חושב שזאת טעות לחתוך מההתחלה בפחמימות, הרי אם אתה יורד במשקל גוף עם פחמימות אז למה להוריד אותן?
ככל שיהיו פחמימות אתה תשמר יותר משקלים, תחתוך בפחמימות שלא תיהיה ברירה.

אני חושב שזאת טעות לחתוך מההתחלה בפחמימות, הרי אם אתה יורד במשקל גוף עם פחמימות אז למה להוריד אותן?
ככל שיהיו פחמימות אתה תשמר יותר משקלים, תחתוך בפחמימות שלא תיהיה ברירה.
כי אני העלתי שומן, זה לא שסתם קיצצתי פחמימות

כי אני העלתי שומן, זה לא שסתם קיצצתי פחמימות

מובן, אבל לדעתי עדיף להשאיר פחמימה >שומן.
השומן טוב אם אתה ניהיה קטוגני, זה יעזור לך להיכנס יותר מהר למצב של שריפת שומנים.
בכל מקרה בהצלחה 😃 נתעדכן איך הולך לך.

עדכון לוג: 01/05/16

מ.ג. בשבת: 92.3 ק"ג
סך הכל ירידה של 1.7 קילו.

האימון היום:

פרס 5x35 5x40 5x45 5x50 5x57.5

פנדלי 5x40 5x45 5x52.5 5x57.5 5x65

פולאובר עם מוט 2x10x28

היה אימון טוב, התכנית לא עמוסה ולא מקשה על ההתאוששות, שזה מצוין, אני כבר מרגיש מצוין על תזונה דלה בפחמימות ומלאה בשומנים, לדעתי אני אוכל לשרוד עוד הרבה בצורה הזאת, מתחיל להיות אופטימי שאני כן אתחזק בדדליפט ואולי גם בבנצ' מי יודע, כרגע התכנון בדדליפט הוא להגיע קרוב למשקלי העבודה לחמישיות, ולהעלות בקצב של 2.5 קילו לשבוע, אני כנראה אשנה את מתכונת הלחיצות ואשקיע בבנצ' יותר, מכיוון ששם אפשר לעבוד הכי כבד ויש סיכוי כלשהו להתקדמות, אני אנסה להוסיף 2.5 קילו דו-שבועית.

בסופש עשיתי ארוחת צ'יט ביחד עם חברה שלי, מכיוון שהיא הדליקה אותי על פסטה בשמנת פטריות ופרמזן, אז זרמתי והיה מצוין, במיוחד שאת הפסטה עשו במקום, מעבר לזה שבוע שעבר היה נוראי, המחסור בפחמימות הורגש מאוד, והארוחה הזאת באה בדיוק בזמן כדי להציל לי את הנפש.

שיהיה המשך שבוע טוב 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית