המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

לא כ"כ, באיזה רמה אתה מתכנת? (ז"א תלמיד\סטודנט וכו')
מקווה גם להשתתף בתחרות כזו פעם:37mv:
באנדרואיד אני יכול לתכנת כל אפליקציה שתרצה, אלא אם כן מדובר בקישוריות לאינטרנט, את זה עוד לא למדתי (שזה הכי חשוב)
שנה הבאה אני מאמין שאני ילמד על הדברים האלו.

בכל האופן התחרת היא 27 שעות רצוף, וצריך לבנות את האפליקציה הכי טובה ויעילה שתפתור בעיה מסויימת

באנדרואיד אני יכול לתכנת כל אפליקציה שתרצה, אלא אם כן מדובר בקישוריות לאינטרנט, את זה עוד לא למדתי (שזה הכי חשוב)
שנה הבאה אני מאמין שאני ילמד על הדברים האלו.

בכל האופן התחרת היא 27 שעות רצוף, וצריך לבנות את האפליקציה הכי טובה ויעילה שתפתור בעיה מסויימת
נשמע מגניב, שיהיה בהצלחה 😃

לוטם עדכן/ה את הלוג ״הלוג שדוגל במקצועיות״:

עדכון לוג: 11/06/16

ספאם - עדכון תחרות תכנות:

טוב לאחר שויתרתי על התזונה ואימונים הסופ"ש לטובת התחרות אקאתון, עשינו אפליקציה מגניבה בטירוף, חיברנו מצלמה ומכונית (קטנה) לאינטרנט, וכתבנו תוכנה שמפעילה אותם מרחוק, שמרנו על ממשק נוח מאוד למשתמש, הנה תמונה:

צפה בקובץ המצורף 34683

באמצע מופיעה התמונה שמתקבלת מהמצלמה, החיצים הימניים מזיזים את המצלמה, והשמאליים את המכונית.
עבדנו קשה כדי שהאלגוריתם יעבוד חלק ולא יהיה מקוטע.

לאחר 24 שעות של קריעת תחת הפסדנו בתחרות, היה נחמד סך הכל, קצת התבאסנו אבל לא נורא.

האימונים ימשיכו כרגיל, נקווה שהמנוחה הזאת תעשה טוב לגוף ולאימונים.

שבועות שמח לכולם.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 11/06/16

מ.ג. 87.7
אני יורד במשקל למרות שאכלתי פחמימות. 😃

אימון בלרנר הר הצופים:

בנצ' 3x70 3x82.5 3x95 3x105 3x117.5

דדליפט 3x90 3x110 3x125 3x140 1x155Belted

פולאובר 2x10x40

אחרי 2 כשלים בבנצ', תדאםם עלה בקלילות, בדדליפט התחילו לי כאבים בצוואר אז הפסקתי אחרי החזרה הראשונה, לא לוקח סיכון בכאבים כאלו.
בכל אופן היה נחמד לעשות בלרנר אימון, ראיתי שם מישהי שעושה HB סקוואט בטכניקה פנטסטית עם 80 קילו לנפח, לאחר מכן היא עברה לדדליפט אז אמרתי לה שהיא יכולה להשתמש במגנזיום שלי, מפה לשם התחלנו לדבר, היא אמריקאית, מורה לאנגלית עם ילד קטן, שעלתה לפני שנתיים, והיא התעניינה בתחרויות פאוורליפטינג בארץ, אז מי יודע אולי תהיה לנו מצטרפת לתחרות @White Walker @yujinius

אימון עצימות הבא יהיה 120 בנצ' וניסיון נוסף ל-155 דדליפט.

שיהיה לכולם חג שבועות שמח.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 13/06/16

מ.ג. - הגזמתם נראה לכם שנשקלי אחרי שבועות?

האימון היום:

פרס 5x35 5x42.5 5x47.5 5x55 2x60F

פאוורקלין 3x42.5 3x50 3x57.5 3x65 2x72.5F

מתח 3x5x30

הייתי עייף ברמות היום, לא ישנתי טוב, ידעתי שהאימון יפגע, בפרס עברתי לחמישיות, אבל נכשלתי כבר ב-60, רע מאוד, למרבה הפתעתי הפאוורקלין הלך סביר, אמנם נכשלתי בחזרה השלישית, אבל אפשר להגיד שזה PR לדאבל (למרות שכבר היה לי 75 לסינגל) המתח הלך מצויין, תקתקתי אותו יחסית מהר.
סך הכל המשקלים שלי ממש חוזרים לעצמם, שבוע הבא אני די בטוח שאני יצליח לשבור PR בפאוורקלין.

חוזר לתזונה קפדנית השבוע, חלאס הגיע הזמן להמשיך לרדת, עוד בסוף @White Walker יגיע למשקל שלי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית