המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

אני גם התחלתי ללמוד מהסרטונים שלו, הבעיה שהוא מסביר באופן כללי מידי, אלן למשל מסביר ממש בצורה מפורטת.

האמת שראיתי את הסרטון של אלן ממש מזמן ואני לא כל כך זוכר אותו. אתה צודק לגבי פנדליי, יש לו משפטים קבועים כמו "Jump and catch" שלא בדיוק מובן מה ואיך לעשות. אבל זה יכול להוות אחלה סרטון בסיס כי הוא מפרק את התנועה לשלבים ואתה יכול להתאמן על חלקים ספציפיים/התקדמות לתנועה מלאה.

בכל מקרה אני אלך לראות שוב את הסרטון של אלן 🍿

האמת שראיתי את הסרטון של אלן ממש מזמן ואני לא כל כך זוכר אותו. אתה צודק לגבי פנדליי, יש לו משפטים קבועים כמו "Jump and catch" שלא בדיוק מובן מה ואיך לעשות. אבל זה יכול להוות אחלה סרטון בסיס כי הוא מפרק את התנועה לשלבים ואתה יכול להתאמן על חלקים ספציפיים/התקדמות לתנועה מלאה.

בכל מקרה אני אלך לראות שוב את הסרטון של אלן 🍿
האמת היא, שהמשפט "jump and catch" מסביר בצורה הכי פנטסטית את הטכניקה

לוטם עדכן/ה את הלוג ״הלוג שדוגל במקצועיות״:

עדכון לוג: 12/07/16

מ.ג. 83.8

Heavy Day

בנצ' 5x70 3x80 3x92 3x102 2x115F

דדליפט 3x100 3x115 3x130 3x145
* היה אמור שלשה עם 160 לא הספקתי.

מתח מ.ג. 15 חזרות

הגעתי לאימון מאוד מאוחר, בקושי היה לי זמן, בבנצ' אני לא מבין איך נתתי דאבל עם 120 ואז שבועיים אחר כך נכשלתי עם 115, הפקסתי להבין איך החיטוב הזה עובד אבל חלאס הסופ"ש אני סוגר את החיטוב הזה סופית, עובר לנייטרלי לשבועיים, ואז חוזר מהמתים ומתחיל להרים! 📢

קרא את שאר עדכון הלוג...

לאיפה נעלם הסקוואט מאז האימון קל האחרון?
בגלל תקופת המבחנים העמוסה לא עדכנתי את הלוג, אבל היה שבוע מעניין במיוחד, כדאי לחכות לעדכון הבא 😃 כנראה אעדכן מחר

לוטם עדכן/ה את הלוג ״הלוג שדוגל במקצועיות״:

עדכון לוג: 18/07/16

סוף חיטוב - סיימתי על מ.ג. 83.3 כמובן מתועד

צפה בקובץ המצורף 35285

החלטתי לפנק את עצמי בבאגט, שגם הוא תועד האמת:

צפה בקובץ המצורף 35286

לגבי אימונים שהיו השבוע,

ביום רביעי היה אימון קל:

סקוואט 3x5x50
פרס 3x5x50
מתח מ.ג. 2x10
+ אירובי ומתיחות.

ביום שישי היה אימון מדיום:

בנצ' אחיזה צרה 3x5x90
פאוורקלין 3x50 3x57.5 3x3x62.5
מתח מ.ג.+20ק"ג - 3x5

ההבדל בין סוף החיטוב לרגע שהתחלתי לאכול פחמימות פשוט היה עצום, ה-90 בנצ' באחיזה צרה עף כאילו זה לא פחות מנוצה, מדהים.

סך הכל אני מרוצה מהחיטוב, ירדתי 11 ק"ג, כרגע המטרה היא להגיע ליעדים מבחינת משקלי עבודה, 160 בנצ' ו-240 דדליפט.

מבחינת תזונה, המטרה לעלות במשקל בהדרגתיות ביחס לפעם שעברה, אפחית במתוקים, יותר פחמימות מבושלות על פני ג'אנק, כדי להגביל את הכמות קלוריות שנכנסות.
חלבון ושומן נשארים ביחס זהה כמובן.

מבחינת אימונים, בהתחלה התכנון היה לעשות four days texas הבעיה שהמודל מאוד בנוי על סקוואט, ופחות על משיכות, לכן החלטתי ללכת על מודל אחר, עדיין במתכונת HLM, עם הרבה נפח יחסית
אגב לגבי ההמלצה ל- 5/3/1 מ- @White Walker חשבתי עליה הבעיה שההתקדמות היא חודשית, ולכן לא נבחרה.

להלך התכנית:

HEAVY DAY
בנצ' 5x5 - פירמידה
דדליפט 5x5 - פירמידה
מתח+משקל - 20 חזרות

LIGHT DAY
סקוואט קל 3x5 - אקרוס
פרס 3x5 - אקרוס
פייספולס 3x10

MEDIUM DAY
בנצ' אחיזה צרה 3x5 - אקרוס
פאוורקלין 5x3 - אקרוס
חתירה עם דאמבל 4x8 - אקרוס

הערות: המתח יעבוד ללא מתכונת סטים, כלומר בכל שבוע המשקל עלי יעלה, ואני אאלץ לסגור 20 חזרות לא משנה כמה סטים ידרשו.

טיפול בכשלים: ריסט חזרה ל-90 אחוז, לא יהיה מעבר לשלשות כמו בתכנית הקודמת.

המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט מתחיל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

כמה מילים ברשותך.

קודם כל אני שונא אותך שירדת הרבה יותר מהר ממני (איך זה קרה?🤬) . ובמקביל שמח בשבילך שסיימת עם הסבל הזה סוף סוף ותחזור להתחזק! 😃
(עדיין שונא)

שנית כל,
במקרה שלך שבו אתה רוצה להגיע למספר נורא ספציפי בעצימות אולי באמת עדיף מה שכתבת.. אם כי אני עדיין בדעה שה 531 תביא אותך למספרים האלה בצורה טובה יותר אם רק תתן לה את הזמן הדרוש. שזה אני מעריך 10 חודשים ככה 😃 אולי שנה.

כמה מילים ברשותך.

קודם כל אני שונא אותך שירדת הרבה יותר מהר ממני (איך זה קרה?🤬) . ובמקביל שמח בשבילך שסיימת עם הסבל הזה סוף סוף ותחזור להתחזק! 😃
(עדיין שונא)
תכלס, נראלי אכלת פחות ממנו במהלך החיטוב

בהצלחה!
רק מילה לגבי 531, זה כביכול התקדמות חודשית, אבל בפועל אתה יכול לשבור שיאים כל אימון.
אני מבין בגלל הפלוס, אבל עדיין התכנון הוא חודשי, במודל HLM קלאסי אני אוכל למשוך עוד התקדמות משבוע לשבוע, לפחות אנסה 😃
קודם כל אני שונא אותך שירדת הרבה יותר מהר ממני (איך זה קרה?🤬) .
וואלה אין לי מושג אפילו לא ספרתי כמה אני אוכל.. גם לי זה מוזר שאשכרה ירדתי מלאכול בשר וחמאת בוטנים כל היום.
אם כי אני עדיין בדעה שה 531 תביא אותך למספרים האלה בצורה טובה יותר אם רק תתן לה את הזמן הדרוש. שזה אני מעריך 10 חודשים ככה 😃 אולי שנה.
זהו שכבר אוקטובר אאלץ לחזור ל-3 אימונים בשבוע בגלל שיתחיל סמסטר, ותכנית כמו 5/3/1 לא עושים כל כך מעט זמן, זו תכנית ארוכת טווח.
תכלס, נראלי אכלת פחות ממנו במהלך החיטוב
בדוק.

ממש לא.

סביר להניח שבעוד חודש וחצי בערך אקח קלן בפעם האחרונה בחיי.
עד אז אני מפסיק לאכול. 🥷
(יש קולה זירו מה איכפת לי)
חשבתי אכפת לך רק להוריד את הכרס, בסוף אני מגלה שאתה רוצה להיות דוגמן פיטנס 🤡

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית