עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יפה מאוד שמן, מודה, לא ציפיתי שתצליח. 😃
נתת מלחמה יפה מאוד, עכשיו יש כמה אנשים שבוכים אל הכרית. 😉
אגב, קרדיט לי.
תודה רבה לכם!מקס אני מופתע מאוד לטובה לא חשבתי שתתן בכללי כזה סינגל כל הכבוד !!
מי הצלם
אגב, קרדיט לי.
תודה רבה! אני זוכר שפעם אמרתי איפשהו פה שיש לי את הרייג'ים הטובים והאכזריים ביותר פה ואני יכול לתת פייט בזה אפילו לחברה שבוולקן. מקווה שסוף סוף יצא לי להצדיק את זה 😃כל הכבוד
סרטון פורה צרחות
אני אישית נכנס ל"rage" אבל לא כל כך מביע את זה בצרחות 😆תודה רבה! אני זוכר שפעם אמרתי איפשהו פה שיש לי את הרייג'ים הטובים והאכזריים ביותר פה ואני יכול לתת פייט בזה אפילו לחברה שבוולקן. מקווה שסוף סוף יצא לי להצדיק את זה 😃
תודה רבה! באמת לא עבר הרבה זמן. אם אני לא טועה התחלתי להתאמן ברצינות וחזרתי מהפציעה באזור אוגוסט-ספטמבר בערך. תאכלס אני מתאמן רציני רק כ3-4 חודש והצלחתי להגיע מסקוואט של 100 קילו שהרגיש לי מאוד כבד אחרי הפציעה ל210 😃.מקס באמת כל הכבוד, החלק הכי מרשים לדעתי זה שלפני כמה זמן (חודש) היה לך כואב אפילו לעשות את התנועה.
באפריל אחי, ויהיה גם יותר. ואם אפשר יהיה להתחרות אצל אדטו עם רצועות אז בכלל 😃. לפי מה ש @StasZ אמר לי הוא מצליח להוציא 30 קילו מרצועות אז אם אצליח להוציא מספר דומה גם כן אחרי תרגול אולי בתחרות ארים גם הרבה מעל 240היית כבר הולך על ה220 וזהו..אלוף
תודה תודה 🤭אני אחזור שוב:
פששששששששששששש יא בהמה טיבטית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!