.......ראית ויקינגים זה לא אומר שאתה יודע מיתולוגיהפלוקי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
.......ראית ויקינגים זה לא אומר שאתה יודע מיתולוגיהפלוקי
דיברתי על הדמות בסדרה לא על האל אבל בסדר אחי....................................................................................ראית ויקינגים זה לא אומר שאתה יודע מיתולוגיה
אתה יותר בכיוון רולודיברתי על הדמות בסדרה לא על האל אבל בסדר אחי.............................................................................
אחייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייאתה יותר בכיוון רולו
תודה אח ישר !אני כאן בשבילך אחי
אף פעם אל תשכח את זה
אני,זהיר ובני
אוישש..... :\פלוקי
האנטיביוטיקה עשתה את שלה והזיהום כנראה כבר כמעט עבר לגמרי. יכול להיות שלא אצטרך ניתוח, אםזה המצב אני אתחרה.
עדכון מהיום:
נפח סקוואט אחרון: סט נפח אחרון ( 1 מתוך 6) 170x5
אימון נפח אחרון
דדליפט 155X5X5, פיאר של 7.5 קילו. אין ניתוח ויש תחרות.
זה שיר גוד:
נראה טוב יש מצב לקשר רציני?
קבענו ב14/4 לא?נראה טוב יש מצב לקשר רציני?
התחריתי בחמישי, לא מרוצה מהטוטאל/בנץ ובמיוחד מהסקוואט שהיה לי הרבה יותר כי סיימתי איתו ממש קל כי פסלתי אופנר. אבל מאוד מרוצה מהדדליפט.
אני מתחיל חיטוב של 12 שבועות ומתמקד בעיקר על הדדליפט.
הכניסה השלישית הייתה קלה וקבילתי שלוש לבנים.הייתה תחרות יפה אחי, כן ראיתי שפסלו אותך על העומק ויש לי גם סירטון האמת חח.
אגב ראיתי בחימום שלא ירדת מספיק עמוק אבל לא רציתי להוריד לך את הביטחון לפני.
בסה"כ תחרות טובה, אתה כבר ב500 אפשר להגיד...
הכניסה השלישית הייתה קלה וקבילתי שלוש לבנים.
סתם התבזבז משקל מהטוטאל...
אין טעם, זה יהיה בזבוז זמן. אני יודע פחות או יותר מה היה לי וללכת לעשות את זה זה אומר לדחות את התכנון שחיטבתי והסבב אימונים החדש בשבוע, ובסופו של דבר הכל יאחר בשבוע. אין צורך ממש...אם אתה לא מרוצה ובא לך:
לדעתי תעשה אימון שבו תעשה לפי התחרות והחוקים ותנסה לשבור את השיאים בחדכ שלך(בנץ וסקוואט)
אפשר להעזר בחבר לפקודות ולצלם בשביל לראות שאתה שובר עומק.
אני יודע שזה נשמע ממש שטויות אבל חבל להכנס לחיטוב בתחושה שהייתה יכול לרסק PRs.