הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל להתאמן צריך ייעוץ

Itaypro2

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום.
אני בן 22 גובה 1.74 שוקל 108 אני רוצה להתחיל להתאמן בשביל להיות יותר שרירי.
אני אתחיל ואגיד שאני לא נראה 108 אני נראה יותר כמו 90 יש לי אחוז שומן אני מעריך בין 24 ל30 אחוז, יש לי מבנה רחב גנטית ואפשר להגיד שיש לי "כוח".

השאלה שלי היא כזאת, הבנתי שאין דרך לעלות במסת שריר ולרדת בשומנים בו זמנית אך אני לא רוצה לאבד מהמסת שריר שלי הרבה. מה האימונים העדיפים בשבילי? אירובי בשילוב עם אנאירובי או רק אירובי. והאם יש תוספים מומלצים שאני יכול לקחת? אבקת חלבון איזו וקריאטין נשמעו לי שיכולים להתאים.
אני מתחיל מאוד בתחום חקרתי קצת באינטרנט ולא התאמנתי מעולם באופן סדיר.
תודה.

לגבי מה שאמרת על הסוכרת, בוא ניקח בחשבון שאני מאמין שיש פרמטר גם לגיל... לכן רוב הספורטאים שאנחנו מכירים הם יחסית צעירים.
ייתכן שאתה צודק, אין לי מספיק ידע בנושא.

לגבי הקונדשיניניג, איך בנאדם עם נפח מטורף יכול גם לרוץ? אשמח לדעתך בנושא.
ואני לא בטוח שבנאדם עם 20% שומן בעל סיבולת לב ריאה טובה יותר ממישהו עם 12% שומן בעל סיבולת לב נחותה יותר, יהיה בריא יותר.

מה הקשר בין בריאות לבין 20% שומן, ומה הקשר בין בריאות ל״סיבולת לב ריאה״? מה זה בדיוק סיבולת לב ריאה לדעתך?

מה הקשר בין בריאות לבין 20% שומן, ומה הקשר בין בריאות ל״סיבולת לב ריאה״? מה זה בדיוק סיבולת לב ריאה לדעתך?

אל תתחכם, אין לי כוח להתחכמויות האלו.
יש לך משהו חכם להגיד אז פשוט תגיד אותו.

לגבי מה שאמרת על הסוכרת, בוא ניקח בחשבון שאני מאמין שיש פרמטר גם לגיל... לכן רוב הספורטאים שאנחנו מכירים הם יחסית צעירים.
ייתכן שאתה צודק, אין לי מספיק ידע בנושא.

לגבי הקונדשיניניג, איך בנאדם עם נפח מטורף יכול גם לרוץ? אשמח לדעתך בנושא.
ואני לא בטוח שבנאדם עם 20% שומן בעל סיבולת לב ריאה טובה יותר ממישהו עם 12% שומן בעל סיבולת לב נחותה יותר, יהיה בריא יותר.
קח אדם ששוקל 140, לא ליפטר, בן 20. יש כאלה כמו זבל. יש להם סוכרת.

רשמית קראתי כבר כל דבר אפשרי שתוכל לזרוק מהפה להצדיק הגעה לא"ש מגוחך בSS. בראבו.
ואני רישמית קראתי המלצה ל-SS בכל מצב אפשרי. כמעט. רק חסר 40 אחוז שומן ומעלה, וסגרנו את הפינה.
קודם תגיע לאחוז שומן נורמלי, 30 ככה, ואז תתחיל.

אלה לא יותר מדמגוגיות זולות של מי שמתעקש לא להבין לא את מה שאני אומר, ובטח ובטח שלא את המכניזמים שמשחקים תפקיד בנושאים המדוברים.

כן אלכס.
בוא תגיד לנו את דעתך החכמה במקום להטריל ולהעביר ביקורת.

דעתי על מה? אנשים כאן חושבים שמי שיש לו 20-30% שומן הוא אוטומטית לא בריא כי לדעתם איכשהו השומן עצמו פוגע בבריאות, ולא התהליך שהבן אדם עובר כדי לצבור את השומן. מה אני אמור להגיד על זה?

כצפוי. כולם אוהבים לזרוק מונחים, דעות, ומספרים אבל בלי באמת לחשוב על זה עד הסוף.

דעתי על מה? אנשים כאן חושבים שמי שיש לו 20-30% שומן הוא אוטומטית לא בריא כי לדעתם איכשהו השומן עצמו פוגע בבריאות, ולא התהליך שהבן אדם עובר כדי לצבור את השומן. מה אני אמור להגיד על זה?

איפה טענו שהשומן הוא לא בריא ?
אבל בנאדם עם 30% שומן, כנראה שמועד יותר לבעיות כאלו ואחרות ובפרט בעיות לב.
אז בוא אביא שני אנשים ותגיד לי מי בריא יותר
מתאמן אירובי שאוכל כמו משוגע ועולה ל30% שומן
מתאמן משקולות שאוכל כמו משוגע ועולה ל30% שומן

איך אתה יודע שללא סוכרת?
כי הוא עבר בדיקות מקיפות בנושא.
גם בזמן ההשמנה, וגם לפני הניתוח כשרצו לבדוק את מצבו הבריאותי וגם לפני ועדות הגיוס לצבא.

כרגע הוא שוקל 80, ולשמחתי בריא.

איפה טענו שהשומן הוא לא בריא ?
אבל בנאדם עם 30% שומן, כנראה שמועד יותר לבעיות כאלו ואחרות ובפרט בעיות לב.

באמת כתבת את שני הדברים האלה ביחד?

אז בוא אביא שני אנשים ותגיד לי מי בריא יותר
מתאמן אירובי שאוכל כמו משוגע ועולה ל30% שומן
מתאמן משקולות שאוכל כמו משוגע ועולה ל30% שומן

המתאמן משקולות סביר להניח.

באמת כתבת את שני הדברים האלה ביחד?

המתאמן משקולות סביר להניח.

תגיד לי אחי, חלבון הוא בריא?
פחמימה היא בריאה ?
זה עניין של כמות, אין פה למה להאמין.

למה המתאמן משקולות? כלומר ההנחה שלך היא שבנאדם עם יותר מסת שריר יותר בריא? ללא התחשב בשומן או ביכולת לב ריאה של הבחור?
אשמח למחקר שמגבה את זה.

תגיד לי אחי, חלבון הוא בריא?
פחמימה היא בריאה ?
זה עניין של כמות, אין פה למה להאמין.

אז לא הבנתי, אתה טוען ש20% שומן זה בריא או לא בריא?

למה המתאמן משקולות? כלומר ההנחה שלך היא שבנאדם עם יותר מסת שריר יותר בריא? ללא התחשב בשומן או ביכולת לב ריאה של הבחור?
אשמח למחקר שמגבה את זה.

קודם כל, מה המדדים שלך לבריאות?

אז לא הבנתי, אתה טוען ש20% שומן זה בריא או לא בריא?

קודם כל, מה המדדים שלך לבריאות?

אני לא נכנס למדדים כאלה ואחרים, אני מסתכל על הסתברות וסיכון למחלות כאלו ואחרות.
אז כן 20% מועד לפורענות יותר מ15%.
אם יש לך משהו לחדש ולהוסיף אני אשמח לשמוע, אתה יכול למנוע מעצמך את הצורך להרגיש שאתה יודע יותר או שאתה יותר טוב ממני.
אני מחפש ללמוד... אז תאיר את עיניי.

אני לא נכנס למדדים כאלה ואחרים, אני מסתכל על הסתברות וסיכון למחלות כאלו ואחרות.
אז כן 20% מועד לפורענות יותר מ15%.
אם יש לך משהו לחדש ולהוסיף אני אשמח לשמוע, אתה יכול למנוע מעצמך את הצורך להרגיש שאתה יודע יותר או שאתה יותר טוב ממני.
אני מחפש ללמוד... אז תאיר את עיניי.

אתה כן נכנס למדדים כי אתה כל הזמן מדבר על לב-ריאה ומתאמני אירובי. אתה פשוט מפחד להגיד את זה. תראה לי איפה מצאת ש-20% זה יותר מסוכן מ 15% ואיך זה מתקשר ספציפית לאוכלוסייה של מרימי משקולות.

ואם אתה מסתכל על מחלות כאלו ואחרות אז תפרט את המחלות.

כי הוא עבר בדיקות מקיפות בנושא.
גם בזמן ההשמנה, וגם לפני הניתוח כשרצו לבדוק את מצבו הבריאותי וגם לפני ועדות הגיוס לצבא.

כרגע הוא שוקל 80, ולשמחתי בריא.
אז בעצם אין לנו נתונים אמיתיים, חוץ מזה שכולם הסכימו על כך שהוא מספיק לא בריא כדי להכנס כירורגית לקיבה שלו?

קח אדם ששוקל 140, לא ליפטר, בן 20. יש כאלה כמו זבל. יש להם סוכרת.

אלה לא יותר מדמגוגיות זולות של מי שמתעקש לא להבין לא את מה שאני אומר, ובטח ובטח שלא את המכניזמים שמשחקים תפקיד בנושאים המדוברים.

צודק,מכניזמים מדהימים לעומקי עומקים כשאתה 30% ומתחיל תכנית תבענית ביותר להעלאת משקלים בניטרלי. למה לא המלצת על הגלון חלב על הדרך?
לומר ש30% בריא יותר מ12% זה בין הדברים הכי חסרי ביסוס ולא קשורים שאמרת.

צודק,מכניזמים מדהימים לעומקי עומקים כשאתה 30% ומתחיל תכנית תבענית ביותר להעלאת משקלים בניטרלי. למה לא המלצת על הגלון חלב על הדרך?
לומר ש30% בריא יותר מ12% זה בין הדברים הכי חסרי ביסוס ולא קשורים שאמרת.
כן וואו, אין מצב שהוא יצליח להתקדם בSS בניטרלי כשהוא שוקל 108 אחי! בטח ניסית את זה על מלא מתאמנים שלך ואתה אומר את זה מניסיון, אחי.

ואיזה כיף שאתה מסוגל להגיד שאתה לא מסכים עם נושא השומן, מבלי לתת שום רציונאל מאחורי זה. מקסים. ובגלל שאתה מדבר באוויר, כשאגיע הביתה אדבר במחקרים.

כן וואו, אין מצב שהוא יצליח להתקדם בSS בניטרלי כשהוא שוקל 108 אחי! בטח ניסית את זה על מלא מתאמנים שלך ואתה אומר את זה מניסיון, אחי.

ואיזה כיף שאתה מסוגל להגיד שאתה לא מסכים עם נושא השומן, מבלי לתת שום רציונאל מאחורי זה. מקסים. ובגלל שאתה מדבר באוויר, כשאגיע הביתה אדבר במחקרים.

להתקדם הוא יתקדם בכל תכנית שיש אי שם גם כשהוא שוקל 50 אחי!
ואתה זה שטען טענה אז אתה זה שאמור לגבות אותה,אם אני זוכר נכון ממיליוני הדיונים שלך.

אני רואה שזה חזק להיות ה״ידע״ הסטנדרטי וקורלציות, ולאף אחד אין משהו אמיתי להגיד, אז הנה, אתם יכולים ללכת לישון בשקט.

Association between muscular strength and mortality in men: prospective cohort study

ואף אחד לא הולך לקרוא את זה, אז בבקשה:

We showed an inverse association between muscular strength and risk of death from all causes and cancer in overweight and obese men, as well as between muscular strength and risk of all cause mortality in those of normal body weight

Muscular strength was independently associated with risk of death from all causes and cancer in men. These findings are valid for men of normal weight, those who are overweight, and younger or older men, and are valid even after adjusting for several potential confounders, including cardiorespiratory fitness.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית