עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין קשר לכמה אתה שוקל או כמה זה כבד לך,אתה מתאמן חובבן ומתחיל ואני לא רואה סיבה שתתפשר על טכניקה בשביל עוד כמה ק"ג על המוט.
נראלי שאתה מתבלבל,האשכול טכניקה היה לגבי סקוואט בדדיליפט אין לי שום בעיית טכניקה.הלו הלו.
לפני שאתה מפזר כאן עצות ויורד על טכניקה של אחרים, אתה לפני שבוע בערך פתחת אשכול דומה עם משקלים דומים ובעיה דומה.
צר לי אין לי דרך נחמדה להבהיר לך את זה - אבל אתה לא בעמדה לקבוע שהוא צריך להוריד משקל ולעבוד על טכניקה. גם אם הטכניקה שלו דורשת תיקון - תן לי לחדש לך משהו, להוריד משקל לא יפתור את זה.
לפותח האשכול - אני רואה מאות מתאמנים עושים דדליפט באופן קבוע, חלקם עם טכניקה טובה יותר וטובה פחות. הסיכוי להפצע הוא מאוד מאוד נמוך, וגם עם טכניקה מזוויעה שגורמת לפריצת דיסק - תתפלא לשמוע שזה לא חמור כמו שזה נשמע.
המצב שלך רחוק שנות אור מטכניקה שמעודדת פציעה, אני מעגל גב עליון באופן מכוון וקבוע ואני בריא מאוד. אל תוריד משקל. תמשיך את ההתקדמות.
נראלי שאתה מתבלבל,האשכול טכניקה היה לגבי סקוואט בדדיליפט אין לי שום בעיית טכניקה.
ובנוסף,אני עומד מאחורי מה שאמרתי. אין סיבה למתאמן מתחיל למשוך עם הגב עליון עגול.
גב תחתון לא עגול זה מובן מאליומילא היית רושם גב תחתון עגול... אבל עליון?
אני רוצה לראות אותך מתקדם עם גב עליון ישר. בהצלחה עם זהגב תחתון לא עגול זה מובן מאליו
נראלי שאתה מתבלבל,האשכול טכניקה היה לגבי סקוואט בדדיליפט אין לי שום בעיית טכניקה.
ובנוסף,אני עומד מאחורי מה שאמרתי. אין סיבה למתאמן מתחיל למשוך עם הגב עליון עגול.
אני התקדמתי עם גב עליון ישראני רוצה לראות אותך מתקדם עם גב עליון ישר. בהצלחה עם זה
כנ"לאני התקדמתי עם גב עליון ישר
אני מבין, תודה רבה לכולם על התשובות.מה שהייתי משנה בדדליפט זה עומד עם הפנים לכיוון השני, אולי בלי מראה זה יעזור לא למתוח את הצוואר למעלה ככה (לא קשור לגב עליון או גב תחתון)
גב עליון עגול הוא לא בעיה טכנית,תתגבר על זה:Confused:
אני התקדמתי המון עם גב עליון עגול במתכוון. הכל טוב בריא. אני עושה המון נפח לדדליפט, אם זה היה בעייתי אני מאמין שהייתי מרגיש איזושהי השפעה שלילית.
אז הדיון הזה יכול וצריך להסתכם בכך שגב ישר בטיחותי יותר מגב עגול.הדיון הוא האם הביצוע הנוכחי שלו הוא יעיל ו/או מסוכן.
לחזק את הגב העליון.@coldfire @Beast and cheat לבן אדם שבמשקלים כבדים לא משנה כמה הוא מנסה - הגב העליון שלו מתעגל, מה היית ממליץ לעשות? (במידה וחוץ מזה הטכניקה שלו טובה)
ובאיזה צורה היית ממליץ לי לעשות זאת באימונים?לחזק את הגב העליון.