הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר תובנות + תמונה

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,427
מנהל
נק' מוניטין:
58,704
103,265
12,427
מי שזוכר עשיתי לי הזמנה נחמדה מ BB שתספיק לי לכמה חודשים הקרובים + רציתי לנסות גם הרבה דברים חדשים ולא שיגרתיים.
בנתיים ניסיתי רק את החמאת בוטנים ללא קלוריות וזה הדבר בין המגעילים שטעמתי מיימי, לא מבין איך מוכרים דבר כזה כנראה שדברים ללא קלוריות באמת ממש מגעילים את כל השאר אני פוחד לפתוח לבנתיים.
אבל, מה שכן, ה PROTEIN CHIPS ממש טעים ואני בהחלט אזמין לי עוד בתור חטיף, יש בכל שקית כזו
חלבון: 15 גרם
פחמימות: 28 גרם
שומן: 5 גרם

טעמתי גם חטיף אחד של SUPREME בקופסה הכתומה נחמד מאוד.

תמונה:
19102009129.jpg

פשש הדברים נראים הזויים ואקזוטיים, אתה יכול לפתוח עם זה חנות 😃
דרך אגב, משה, באיזה קריאטין אתה משתמש ?

משה את ה WALDEN-FARMS יש כבר בארץ, חמאת בוטנים זה מגעיל, הקטשופ גם לא אכיל לא ממליץ לך לטעום, רוטב הברביקיו שקנית אחד הטעימיםםםםם, רוטב אלף האיים נחמד+, הכי טוב שלהם זה סירופ שוקולד וסירופ מייפל, וברביקיו, וממרח שוקולד, כל השאר - חרא

משה את ה WALDEN-FARMS יש כבר בארץ, חמאת בוטנים זה מגעיל, הקטשופ גם לא אכיל לא ממליץ לך לטעום, רוטב הברביקיו שקנית אחד הטעימיםםםםם, רוטב אלף האיים נחמד+, הכי טוב שלהם זה סירופ שוקולד וסירופ מייפל, וברביקיו, וממרח שוקולד, כל השאר - חרא
איכשהו ידעתי שתקפוץ.
עכשיו תחזור למקרר

• פותח/ת השרשור
אני לא בחיטוב אני סתם שמן 😃
טעמתי את הקטשופ הוא דווקא סבבה וגם הברבקיו מצויין, מחר אני אטעם את הויניגרט או אלף האיים לא יודע מה זה..
הפחמימות לרוב כוהליים

הקטשופ סבבה? אחי זה דליל זה מים מה זה, וזה יקר רצח סתם.. בזבוז לדעתי. הברביקיו זה הכי להיט
למה לא הזמנת סירופ שוקולד \ מייפל? זה ליגה..

זה לא 0, יש את זה בארץ, בגלל שזה פחות מ5 קלוריות למנת הגשה, הם מורשים לכתוב על זה 0 קלוריות - זה טריק שיווקי, בארה"ב עובדים לפי SERVING SIZE, בארץ אצלנו מציינים את הקלוריות, נגיד בסירופ שוקולד לכל הבקבוק 40 קלוריות, בקטשופ לכל הבקבוק 20 קלוריות..

• פותח/ת השרשור
הקטשופ סבבה? אחי זה דליל זה מים מה זה, וזה יקר רצח סתם.. בזבוז לדעתי. הברביקיו זה הכי להיט
למה לא הזמנת סירופ שוקולד \ מייפל? זה ליגה..
מה הקשר בין זה שזה דליל לבין הטעם שלו? בכל מקרה על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח.
הרוטב עולה 4$ מה הרבה בזה?
ו 5 = 0 אם אתה חושב ש5 קלוריות שווים משהו אתה בצרה יותר קשה ממה שחשבתי.

חחח
5 קלוריות זה באמת כלום, אז משה אתה אומר שהברביקיו שווה משהו ? אולי אני אזרוק את זה להזמנה הבאה שלי

זה לא 0, יש את זה בארץ, בגלל שזה פחות מ5 קלוריות למנת הגשה, הם מורשים לכתוב על זה 0 קלוריות - זה טריק שיווקי, בארה"ב עובדים לפי SERVING SIZE, בארץ אצלנו מציינים את הקלוריות, נגיד בסירופ שוקולד לכל הבקבוק 40 קלוריות, בקטשופ לכל הבקבוק 20 קלוריות..

לא ידעתי , עדיין זה כלום...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית